Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Oldies but goldies. I have nothing to say but "That was.. Awesome!". Linia melodica e superba, puternica si.. rapida daca pot spune asa. Vocalul reusit, chiar nu am ce comenta.
I fuckin' enjoyed it so.. 10.

Next : Serj Tankian - Baby [live]
Look at the crowd!
Nu îmi plac live-urile -.- Adică, ok, dacă te duci să vezi live, e superb ( depinde de caz, bineînţeles ) însă să stai să vezi un video şi să îl asculţi ca fiind live este D E R A N J A N T. Cel puţin din punctul meu de vedere şi pur şi simplu nu îmi place; există unele excepţii, probabil, dar melodia asta sigur nu e una dintre ele.

Ca şi melodie, în general, nu e atât de rea dar ce pot comenta? Având în vedere că este live astfel şi se aude ca naiba. Nu îmi place de nicio culoare. Până şi versurile mi se par stupide şi cretine, într-o oarecare măsură şi vocea tipului nu mă poate încânta de nici o culoare. Îmi zgârie timpanele din toate punctele de vedere şi aş putea considera live-ul ăsta ca total nereuşit din multe puncte de vedere ( nu mi se pare că poate face " spectacol" cum se zice ). Asta e şi problema cu live-urile redate aşa, virtual, sunt inutile şi se aud ca naiba şi nu îţi poţi da seama de nici o culoare care este adevărata valoare a melodiei şi cântăreţului.
Aşa că, pentru aceasta, nu pot da mai mult de 5, nu îmi place.

Cât despre melodia în sine, pentru că o ştiu şi ascultată şi ea normal, nu live virtual, pot spune că este destul de plăcută, simpatică şi este o oarecare plăcere să o ascult. Dar dat fiind că eu trebuie să dau notă melodiei puse de tine, nu mai comentez.

Next: Eminem - Not afraid
nu ÅŸtiu ce am cu melodia asta o.o
M-ai nimerit cu melodia asta. De ceva timp o ascult si eu in prostie. Nu stiu de ce. E una din putinele melodii ale lui Eminem pe care le ador.
Nu stiu, imi da asa o forta, imi place genul asta de muzica. E genul de melodie pe care as asculta-o daca as avea o stare de genul acela in care ma dispera toti si simt ca nu ajung la mine. In momente din astea in care realizez ca ma enerveaza foarte multa lume, ca multi sunt falsi si ca am doar cativa prieteni apropiati, atunci as asculta o astfel de melodie. Imi da asa putere, ritmul si versurile, te fac sa tresari putin, nu stiu, mie una asta imi transmite.
Nota 8 pentru ca nu e ceva ce as asculta tot timpul

Next:
Richard Marx - Right Here Waiting For You (eu una sunt inebunita dupa ea... nu stiu insa ce parere aveti voi, pur si simplu ma simt implinita cand o ascult)
http://www.youtube.com/watch?v=iLi_osYNsOU
Serenity, pot spune că acum sunt într-un fel de transă o.o Melodia asta e absolut superbă, cea mai bună baladă pe care am auzit-o vreodată - pot spune. Vocea tipului e aşa liniştitoare.. Nu am cuvinte să descriu ce simt acum. [ o.o ce am ajuns.. mai am puţin şi plâng ]
10 - mi-ai făcut ziua mai frumoasă ^^.

Next : Serj Tankian again and again and again xD
I can die in peace now xD
Next : Aici.

Cât despre piesa de mai sus linia melodică îmi place. Instrumentalul este tare marfă, vocea tipului la început e aiurea nu îmi place, dar nu ştiu de ce, dar e chiar tâmpit cum începe. + cântă prea . . . nu ştiu pă nas ? Cred că aşa face pe nas cântă după cum i se aude vocea. Dar începe să-mi placă şi tipul începe să mi se pară tare simpatic. Instrumentalul e calumea nu am ce zice. Aud o a doua voce. Tipu cu chitară. Ce îmi place la melodie e că e live deci tipu cu sacou alb cântă demeţial live. Îmi place deci piesa, am ascultat - o până la sfârşit şi e chiar foarte foarte marfă. Îi dau 10 pentru tot. Chiar nu am ce zice, dar la început mi se părea ciudat.
whoooa, the islander ^o^ imi aminteste de vremurile cand am descoperit nightwish 5 am adorat melodia asta dintotdeauna, mai ales ca vocea lui marco e pentru mine pe locul 1. versurile, videoclipul, totul e perfrct! ma bucur ca vocea lui anette nu se aude prea mult, asta face melodia mult mai buna :]] nu am nimic de comentat, pur si simplu 10

Next
Next : Pendulum - Watercolor.
Până aici îmi place. Instrumentalu ' e marfă. Vocea mă cam sperie şi de fapt chiar o face, dar e super marfă. SE împleteşte calumea cu instrumentalul. Dar chiar mă cam sperie vocea. Aud acum mai multe şi îmi place. Sunt glasuri feminine, masculine şi chiar se prind bine. Mai aud că pe refren se simte această dulce voce de femeie, iar pe versuri vocea tipului predomină. Nu am auzit de trupă, dar chiar e nais. O să mai ascult şi mă mai şi interesez. 10.
Hmm, am auzit de ei. De fapt am vazut un CD de-al lor la Carturesti si am tot vrut sa vad ce canta. Nu prea imi place melodia asta. Imi place cum incepe, cu pianul ala, dar cand incepe de-a binelea, ritmul ala ma enerveaza. Suna aproape ca Linkin Park, doar ca astia au si cateva chitari. Nu-mi place vocea tipului, mi se pare plata si inexresiva. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, doar ca nu prea imi place genul asta de muzica. Video-ul insa e dragut, ca orice video aparut recent. 8,5

Next: Something diffrent...
Broadway musical? Sper sa nu ma insel, dar imi suna cunoscut, in orice caz ceva foarte diferit. Nu ma gandeam ca sunt useri care sunt interesati de acest gen. E o supriza placuta, si sa fiu sincera, ascultand extractul mi se face pielea ca de gaina *brrr*. Foarte frumos 10.

Si pentru ca aseara am avut alta supriza urmarind fugar "Master & Commander" si intalnind Cello concerto in G Major al lui Bach intr-o scena, mi-am adus aminte de Jacqueline du Pre <3.

Dar nu stiu cati o vor aprecia asa ca voi pune doua piese:

Jacqueline du Pre - Elgar cello concerto in E minor

sau

Chicago- Cell block tango
Prima este... Nu ştiu, îmi dă o senzaţie foarte ciudată. Pur şi simplu te captivează cu totul, este dramatic şi nu pot să nu apreciez trecerea pe care o face de la o bucată mai lentă la una mai 'puternică'. Anumite momente au o intensitate aparte şi îmi dau fiori pe şirea spinării- îmi aminteşte de ceva, nu ştiu de ce, dar este frumoas; foarte frumos. 10.

După concertul lui Jacqueline, asta a picat destul de ciudat pentru mine- încă sunt într-un fel de univers paralel. Voi fi scurtă- unele părţi îmi plac, dar nu pot spune că mă impresionează sau că mi-ar plăcea într-un mod deosebit- nu o să-i dau notă, am dat la cealaltă.



Am să rămân şi eu la clasici... Ceva care îmi place nespus de mult: http://www.youtube.com/watch?v=3-4J5j74VPw - Bolero de Ravel