Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Flaw - Medicate

Well, am rămas o.o , pentru că îmi suna foarte cunoscută melodia, şi apoi m-a trăsnit. Ascultam Flaw acum un an ? sau aşa ceva. Well, mie mi-a plăcut tot albumul Endangered Species, dar cred că Medicate este cea mai bună piesă. Ca album, şi Through The Eyes a fost calumea.
Şi e păcat că nu sunt aşa de cunoscuţi.
Să nu mai aberez, îmi place mult melodia, şi are un sound foarte mişto . Let it be 10 cuz I love Flaw.

So, să fie tot Flaw.

Flaw - Whole
Nu prea e genul meu. Nici n-am auzit de Flaw o.O [>.>] Vocea solistului nu prea-mi place, dar gusturile nu se discuta, nu?
Nota: 8.

Next song: She's in parties [Kerli]
Citat:dar gusturile nu se discuta, nu?
Doar unele gusturi nu se discută.

on: Nu-mi place deloc, mi se pare penibilă, atât piesa cât și videoclipul, de duzină cel mult, nici nu are rost să intru în detalii(plus I`m lazy), 4.

next: Buckethead - Coma (Feat. Azam Ali & Serj Tankian)
link: http://www.youtube.com/watch?v=J49OYL1jnNw
Este destul de bună melodia, îmi place. Nu prea îmi place partea cu ' Ya laï, ya laï ... ' În rest, îmi plac versurile, partea instrumentală, cât şi melodia în sine. Îmi place începutul, dar parcă pe la sfârşit nu mai e la fel de interesantă. Nu prea este genul de muzică care o ascult eu, însă îmi place melodia. Nota 9.50 / 10.

Sum 41 - Still Waiting.
Oh...well.Melodia chiar imi place,imi este necunoscuta,dar chiar imi place.Interesanta vocea tipului,linia melodica suna extraodinar de interesant,versurile sunt dragut,dar imi place la nebunie refrenul.Duce frumos melodia tipul si chiar imi place formatia..am sa ascult mai multe melodii,e super..mi'e una imi place:X.10+:X

Next: http://www.youtube.com/watch?v=Ya7x9W76Z2Q
@ o.O crazy^converse O.o's song, e cam lentă pentru mine la început, sinceră să fiu, iar vocea celui care cântă nu mă prea încântă, e cumva... parcă îi stă ceva în gât, sau îl apasă cumva, dar în rest e faină. N-am ascultat această melodie niciodată, dar mi se pare muzica cunoscută, ritmul, dar nu ştiu de ce... Nu-mi place pentru că îmi aminteşte cumva de melodiile alea tehno de demult; asta şi instrumentele muzicale folosite nu se prea potrivesc, dar hai să zicem că-i dau o notă bunicică.

8,95/10.

Next : The Moaning Myrtles - Prefects are Hot.
Um, cum s/a spus şi mai sus gusturile nu se discută, însă chiar nu e genul meu but vocea e chiar frumoasă şi puternică totodată. Linia melodică e drăguţă presupun but cum am spus nu e genul meu, so îi dau 8 şi pentru voce căci chiar îmi place genul acela de muzică însă am dubii în privinţa piesei.

Shinee - Lucifer
Noul album al celor de la Shinee, una dintre cele mai bune trupe de k ' pop ale Coreei de Sud.
GG Shinee ! [ i so love taemin ]
hmmm...nu prea e genul meu dar e draguta melodia^^
imi place de ei...arata bine dar au si voce<3 de versuri nu ma iau pentru ca nu inteleg o boaba o.O so...Smile
imi place sound'ul...per ansamblu e o melodie super:X so...ii dau un 9.97 [ are un minus din cauza ca nu am putut comenta si versurile..deh...cand nu cunosti mai mult de 2 limbi straine... ]
wow...1.000.000 views? intr'un timp asa de scurt...gosh..cred ca st f cunoscuti Smile

Next : Linkin Park - Forgotten [ and lyrics for you guys^^ ]
http://www.youtube.com/watch?v=QGQ3hA7q-Ag
in my oppinion...melodia asta e potrivita pentru bring the noise de pe music channel^^
@ Touch of Dark's song; la început nu mi-a prea plăcut, apoi a început să fie plăcută şi tot aşa. Mi-ar plăcea la nebunie, dacă n-ar avea refrenul ăla de dat din cap. Un milion şi ceva de vizualizări, asta e ceva - i-aş da un nouă, nouă cinci zeci şi ceva.

Ministry of Magic - Goodbye Privet Drive
Hm, nu ştiu. Nu-mi place ritmult absolut deloc, parcă mă bate-n cap. Refrenul e drăguţ, vocalistul e puţin cam enervant atunci când nu-l integrează cumva în ... instrumental, mai merge secvenţa în care apare şi tipa.
Un ... 8.50, nu pot să spun că mi-a plăcut prea tare, dar am mărit cu jumate de punct de dragul anilor când eram înnebunită după HP.

Battlelore - Sons of Riddermark, ca să rămânem pe melodii inspirate din cărţi/ filme xDD