Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Imi place ritmul melodiei. Vocea tipului nu ma prea incanta. Versurile sunt destul de interesante. Totusi, melodia este bunicica. Mi se pare ca am mai auzit o melodie de genul asta. La inceput chiar mi s-a parut ca am mai ascultat-o, dar nu e cea care am ascultat-o eu. Melodia nu este cine stie ce, dar ii dau nota 9, pentru ritm si versuri.

Beyonce - Why don`t you love me ?
Beyonce o_o Yeak , o urasc pe femeia aia , prea naspa =]] 4 cu indulgenta =]] Am inchis foarte repede melodia , deoarece pur si simplu nu o suport pe Beyonce , iar melodia e ... o_o Duamne , nici melodie nu se poate numi . Nu poate sa fie si ea putin mai eleganta ? o__o Imi displace total ritmul .

Next : Safura - Drip drop
Sincer, cand am auzit melodia la Eurovision prima mea reactie a fost: WTF? ce cauta chestia asta la un concurs? o.o Cine a primit-o? Da' stii ceva, mi-am schimbat parerea. E destul de buna melodia si imi place vocea tipei. Si videoclipu' e <3. SIncer deja am ascultat-o de 3 ori si imi place din ce in ce mai mult 21. En fin, nota 9 :3 Nu-i chiar minunata, dar imi place.

Next: LM.C - Bell the cat
wah, ce noroc, numai peste LM.C dau21 8 ceea ce e o plăcere, desigur, melodiile lor mă ung pe suflet şi mă binedispun mereu xD soo;
LM.C - Bell the CAT
deci la melodia asta recunosc că nu văzusem niciodată PVu.. .___. well, acum l'am văzut, şi omg, e atat de smexyy @ w @ maya pare mai obraznic decât de obicei xD haha, şi e atââât de adorabil, cu corniţele alea<33 xD tema abordată de melodie este.. cu adevărat neaşteptată pt oricine ascultă melodia pt prima oară21 pe mine melodia m'a făcut dintotdeauna atât să zâmbesc cât şi să devin un pic nostalgică105 dar de'asta îmi plac LM.C atât de mult, pt că reuşesc să ia cele mai banale teme şi să le facă să te pună pe gânduri fără să ţi se pară stupid xD plus că textul e compus superb8 şi versurile chiar i se potrivesc lui maya71 micuţă pisicuţă sălbatică.. haha awwh x3 cât despre ritm, eu nu pot să stau locului pe beat'ul ăsta antrenant xD ca toate melodiile marca LM.C, şi Bell the CAT e fascinantă şi foarte entertaining8 cu toate astea, nu e chiar nici cea mai bună mel de'a lor, şi nici printre preferatele mele, aşa că din păcate primeşte un 9 de la mine xP bine, un 9+ pt PV, pe care l'aş mai vedea de 10 ori38 21 4

next; SuG - Love Scream Party
Singura melodie care imi placea de la SuG era Vamp vamp vamp; melodia aici de fata ma enerva teribil, ma jur. Cred ca e de vina faptul ca este prea happy-happy, joy-joy, iar zambetul lui Takeru... DOAMNE, ZAMBETUL LUI. Ajunge sa te calce pe nervi dupa ceva vreme, serios. Si vocea lui clacheaza rau de tot... Melodia putea fi mult mai buna daca nu erau efectele alea de trompete wannabe sau ce puii mei sunt pe fundal si daca nu erau cu totii atat de ruoooz.
Nota 6.

Jason Mraz - Plane
Hm, începutul este bestial, m-a vrăjit din prima. Uneori, unele melodii încep ca lumea, apoi se transformă în niște catastrofe de nerecunoscut. În fine, se pare că nu este cazul acestui cântec. Îmi place.
Cu ce să încep? Vocea tipului, cred că o să mă rezum doar la aceasta, este foarte dulce și armonioasă, te liniștește până într-un anumit punct, deși nu aș zice că e chiar genială ( vocea, vreau să spun ) dar se potrivește foarte bine cu ritmul și melodia în sine. Și titlul e destul de OK și versurile sunt frumoase. Bine, evident - versurile sunt faine pt. că și vocea cântărețului merită, să zicem așa. E interesant cum începe cu slow -slow music, apoi - pe parcurs, se mai transformă și cam pe la jumătate se ridică „tonul” ( să zicem așa ) ... E destul de plăcut. Încerc să îmi dau seama ce instrument se aude pe background, dar sunt varză la asta - o recunosc, îmi place cum se aude în schimb. Spre sfârșitul melodiei sunt chiar mai vrăjită de vocea tipului, cântă cu foarte multă pasiune, te pierzi pur și simplu în cuvintele lui și nu neaepărat pt. semnificația acestora, doar datorită vocii sale. Intersting.
O să îi dau un 10. Asta pt. că m-a făcut să o plac încă de la început, să îmi atragă interesul și mai tare pe parcurs și să o ador la final.

Next : Skillet -- Never Surrender
Hm . . . trupa îmi place. În principal, Comatose. <3 Această melodie nu se compară cu ea, dar merge. Îmi plac versurile, chiar au fost drăguțe. Chiar foarte drăguțe. :]] Linia melodică e tipică trupei, deci nu m`a surprins în niciun fel. Îmi place felul în care este cântată, adică e un stil unic. 39 Începutul îmi place. : x Deși nu prea are nimic special. o.o Deci chiar îmi place piesa. :] Vocea tipului e superbă și îmi place instrumentația. La acest capitol, trupa stă bine. Cât despre notă . . . 9. :3

Next : Pasărea Colibri - Tristeți Provinciale.
deci, cu ce sa incep?
pasarea colibri a facut parte din copilaria mea, impreuna cu queen si pink floyd asa ca nu am ce spune.
vocea solistului(nu mai tin minte cum il cheama) e frumoasa, puternica si se intelege ce canta. melodia in sine a fost very good, versurile inspirate si trupa excelenta.
nota 10 din partea mea si din partea tatalui meu71
next=>http://www.youtube.com/watch?v=veWW95SNn24
melodia e interesanta,imi place ritmul si faptul ca este in alta limba,rusa daca nu ma insel xD.Ii dau un 9.
Next4 am sa pun una din melodiile trupei mele favorite.Sper sa va placa.

http://www.youtube.com/watch?v=ilLTJKYxkaU
: ) Ok, deci... cu ce să încep? M-am uitat puțin și la videoclip și chiar voiam să menționez că e vai de capul lui, nu vreau să fiu nesimțită or something dar nu e reușit deloc. Aș zice chiar că strică melodia. Eu mi-aș fi imaginat cu totul și cu totul alt video : )) în fine,. poate ăsta nu e cel original, or something - și sper, sincer, că e așa pt. că melodia e chiar frumoasă. Îmi place vocea tipului... Ăă, deși la un moment dat am impresia că se aud mai multe voci, deci poate cântă toți la un moment dat, or something. În fine, vocea tipului ăluia e foarte tare, în sensul de drăguță, plăcută, and so on. Nu m-am uitat la versuri pt. că mi-a fost lene și așa nu le înțeleg, pt. că nu cunosc limba dar ritmul este bestial , atrăgător... Foarte plăcut, îmbinat cu vocea se aude minunat. Și instrumentalul e fain, tocmai potrivit pt. voce și pt versuri, presupun. Este o melodie destul de reușită și nu o să iau în considerare videoclipul, o să îi dau 10. Chiar e faină ; nu e prima melodie pe care o ascult pe ziua de azi, dar chiar mi-a rămas în minte, e faină de tot.

next : Outlandish -- Calling you