Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
OMG,I love Within Tempation pupic
Melodia imi place la nebunie,nu prea ma ce sa comentez,.Partea instrumentala nemaipomenita,vocea lui Sharon este foarte angelica.Imi place la nebunie aceasta formatie,iar melodia de altfel hug. 10+:X

Next: Superchick-Alive
http://www.youtube.com/watch?v=I7ikYVGFZ-0
Uhu tare ! Chiar îmi place cum a început. Vocea e puternică foarte tare. Ritmul îl ador, deşi pare că s-a mai folosit această idee de mai multe ori. Vocea e chiar super. Tipa cântă chiar foarte bine. Mă enervează puţin acea pauză şi după care începe să cânte. Versurile au rimă şi compoziţie chiar îmi place asta şi acest lucru face piesa să fie impecabilă. Îi dau 10 şi vreau să mai ascult piese de la această trupă. E prima dată când ascult piesa şi chiar e foarte mişto. Cred că o să mă apuc de trupă cât de curând. Săru ' mâna Himi, dar uite că nu îmi prea place sfârşitu. o.o '' . 10.

Next : Am vrut să o pun pe Hayley Westnera, dar mai bine pe Emmy Rossum. My first love.
Let me see.
Începutul nu e rău deloc, îmi place armonia de la început, something like sweet soft piano, or something like that. În momentul de față, având în vedere cât de obosită și de adormită sunt, mă adoarme maxim și asta e o plăcere, e liniștitoare tare partea aceea de început și pașnică din cale afară. Așa cum am zis deja, mă face să mă simt bine.
Totuși, vocea nu mă atrage cine știe ce. Mi se pare că nu se potrivește cu ritmul melodiei, de parcă nu ar fi în concordanță, de parcă nu s-ar îmbina așa cum trebuie, adică nu există acea ambianță... de ce nu? acea chimie între voce și melodia în sine cu versurile. Mi se pare că nu se potrivește, deci, de nicio culoare. Asta mai pe la început căci pe parcurs încep să mă obișnuiesc cu vocea și nu o mai consider atât de urâtă și... dezacordată, dacă pot spune așa, ca la început. Deși rămân la părerea mea, vocea nu se potrivește deloc cu restul melodiei.
Ador partea de vioară, ador în general vioara și sunetul pe care îl provoacă, sau din contră doar sunetul, trecând peste asta, e o parte absolut genială. Ador instrumentalele oricum... te face așa să visezi, te liniștește, e pașnic și îți ajunge la suflet. Vocea , cam sălbatică... sau nu, mai degrabă dizgrațioasă pentru restul melodiei, poate s-ar fi îmbinat mai bine dacă am fi privit din altă perspectivă, gen linilște și pace zguduitoare, la care intrumentalul nu duce deloc dar vocea ar fi putut trezi această combinație, deseori frumoasă, numai că nici pentru asta nu e potrivită în cazul de față. Hmm, trecând peste asta, spre sfărșit vocea ia o altă întorsătură ușoară cu ”aaa”-ul ăla și pare mai bine combinată cu restul.
Versurile deși nu m-au impresionat profund, le consider frumoase. Îi voi da un 8.

next: Teenage dream
m-am abținut maxim să nu o pun pe aceea cu billionaire 24. Nu știu de ce dar astea două melodii, Billionaire și Teenage dream *drolls* m-au vrăjit.
Hehehe imi place melodia asta mai ales ca e cantata de Katy Perry iar mie imi plac melodiile ei foarte mult XDDD.Versurile sunt dragute si ca de obicei Katy Perry are videoclipurile in stilul ei sexy 21).
Vocea ei putin groasa suna super iar ritmul melodiei ma incanta foare mult ,n-am ce sa mai zic...videoclipul e asa si asa,nu prea mai am chef de plaja 21) dar am sa ii dau 10 XD.


next: Tea Party
tea party? seamana cu o parodie a filmului "alice in wonderland". solista nu are o voce foarte deosebita, sau cel putin, in melodia asta suna complet neoriginal. costumul ala vrea sa fie un fel de "crazy lolita" sau ce? arata putin penibil >.> videoclipul pare putin lucrat, mult mai bun decat melodia in sine, dar nu stiu cat de buna e ideea...pe mine cel putin ma enerveaza tipele astea rebele. nota mea e 6. asta e parerea mea, sper ca nu supar pe nimeni xD

Next: Kamelot-The Fourth Legacy
Ahhh, ahhhh!
Ce instrumental frumos :p îmi place cum începe, foarte... rough, if I can call it like that. Îmi plaaaaaaaace pur şi simplu, e foarte... hmm, energic ritmul, dacă îl pot numi aşa. TOBE? Ah, OMFG, I so like it. Îmi plac melodiile astea în care începe dur, şi ăsta e un exemplu minunat. Când începe să cânte ... well, nu mă fascinează atât de tare ca instrumentaşlul în sine deşi vocea nu e rea, nu e rea deloc. Parţial e chiar frumuşică şi chiar se potriveşte cu instrumentalul într-o oarecare măsură.
Versurile? Ele sunt ok. Nu am nimic de comenta în această privinţă.
De fapt, cred că se îmbină toate exact aşa cum trebuie între ele, lol. Îmi place instrumentalul ăsta maxim, aşa dur cum e, mă... Nu ştiu, aş putea spune că mă trezeşte dar nu cred că asta e exprimarea corectă, doar mi se ridică bătăile inimii cu o tonalitate ( If I can say it like that ) când o ascult. Oh şi îmi place şi partea aia de pe la minutul 2:25, ohh, e atât de... Intense and... Elegant and... Ah, nu ştiu, foarte porivit cu restul, i-a dat o altă aură. Ah şi numele se potriveşte perfect. Îi dau un 10, I don't know I just love it and that's all folks.
LEEGACY!!!!! <3 finalul e superb.

next: frederic chopin
Glumesti? Chopin? Nu am mai ascultat de o vesnicie :X Abia acum mi-am dat seama ce dor mi-a fost de el. E geniala. Geniala si atat. E genul acela de melodie care o ascult de fiecare data cand vreau sa fac ceva artistic :]]. Superba! Off, nu mai am cuvinte, e ceva absolut extraordinar. Melodia s-a asortat perfect cu starea mea actuala. Nota 10.

Next: Enigma - Mea Culpa
[sincer, habar n-am ce mi-a venit cu Enigma 39]
Dar ştiu că îi ia secole să înceapă * laughs* lol.

Meh, per ansamblu nu mi se pare rea o.o Adică, mă enervează că am stat atât de mult să înceapă melodia pentru că sincer nu îmi place genul ăsta, adică să stai cinci ani până să înceapă melodia, dar ... totuşi, când începe să se şi audă ceva, e foarte plăcut. La videoclip recunosc că nu m-am uitat dar intenţionez să îl văd şi dacă o voi face, atunci voi da un edit. Îmi este oarecum cunoscută melodia, cred că am mai ascultat-o cândva. În orice caz, ce sunt alea, tobe? *uggghhh * eniuei, îmi place mult partea de început când " începe" cu adevărat. Mă duce cu gândul la război şi suferinţă şi totuşi când începe să cânte şi când totul are mai mult ritm mă duce cu gândul la un fel de dragoste, nebunie, la ceva bolnav şi atât de ... Ah nu ştiu, intens.
Este o melodie profundă ce parcă se luptă cu tonurile, If I can say it like that, şi parcă ar avea o parte gen " religioasă" ( cred că ştii la ce mă refer, lawl ). Eniuei, e frumoasă - îmi place i partea când cântă tipa aia, de fapt mai mult vorbeşte, we could say. I like it when she says : mea culpa. It's... deep.
Instrumentalul e frumos.
Ador partea de chitară. Oh şi finalul este foarte reuşit, din punctul meu de vedere. Are o grămadă de părţi bune melodia asta şi în felul ei este chiar splendidă, prin ritm şi instrumental şi aură... Are o aură magică, magnifică, te ... ah, te prinde. Şi partea când se aud bătăile de inimă, if I can say it like that, e atât de profundă. Îmi place la nebunie, îi dau un 10. no other comments to add, I just like it. o.o so nice, so wonderful, so touching.

next : Scorpions still loving you

random
10. Nu am ce comenta cu privire la melodia asta. E absolut superba. Chitara si vioara de la inceput se imbina foarte frumos si creeaza senzatia aia de melancolie. Instrumentalul e perfect, toate instrumentele alea se imbina perfect. Vocea solistului e absolut superba, mi-a placut intotdeauna si inca imi place. Versurile... ce pot sa spun despre ele? Chiar nu exista ceva ce as putea spune. "I will be there". Esenta dragostei. Melodia asta e o balada perfecta, o ador din toate punctele de vedere.

Next: Epica - Tides of Time
eu nu prea stiu ce sa comentez ... adica in general

but ... this song is wonderful ! o piesa superba ! ... 10

cred ca voi asculta si restul pieselor xD

piesele de genul acesta sunt facute sa iti aline sufletul in zilele triste ... (exact cum imi place)


next .... Dragonforce - Through the Fire and Flames