Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
În sfârşit o melodie mişto :3. Îmi place mult BB. E mişto faptul că începe uşor, cu pian ? . Nu ştiu sigur, dar faţă de restul melodiei începutul este lent. Mai ştiu eu nişte formaţii care au nişte melodii aşa. Versurile sunt mirifice. Aşadar, mie îmi place :3. 10

Next : Nightwish - I wish I had an angel

Nu cred că a mai pus-o cineva, nu ?
E prima oara cand reusesc sa ascult mai mult de trei secunde si jumatate din melodia asta. Ma enerva de fiecare data cand auzem "I wish I had an angel..." si dadeam "next" in playlist. Nu m-am omorat niciodata dupa Nightwish - si nici nu am de gand sa fac asta prea curand.
Nota... 7.

Unghii de drac
A existat o perioadă când tot îi dădeam replay acestei melodii. Deşi au trecut acele vremuri, încă ascut cu mare plăcere Luna Amară, fiind una dintre singurele formaţii româneşti pe care le mai suportă creieraşul meu. Sunt piese ce le aparţin care îmi plac mult mai mult decât Unghii de drac, dar merge şi asta.
9.5, pentru că Folclor, Dizident samd îmi plac mai mult decât asta.

Blind Guardian - Nightfall
Cum să lipsesc eu de la Blind Guardian ? <333
The epicness drives me away. Brings up alot of memories and gives me shivers. Ca toate melodiile de la BG, de-altfel, îţi trezeşte anumite sentimente inexplicabile [sau explicabile, dar depinde de om, totuşi xDD it makes me wanna take a bow and get in some woods].
Ce să mai zic, 10 !

Blind Guardian - Lionheart, ca să păstrez formaţia xDDDD
OA suna super :love: . Nu am auzit niciodata de ei, insa imi plac !!!
Si cand ma gandesc ca nu prea ascult genul asta de muzica :yada: dar o sa imi schimb gandurile, promit !!!
II dau 9:50 !!! :yes:
Si acum e randul meu. :eto: Sa vedem !!! East clubbers-Drop
http://www.youtube.com/watch?v=Gq_HSShmVoY
Regret, nu am ascultat-o până la sfârşit, e mult prea lungă. Nu sunt fana genului ăsta de muzică, nici nu i pot înţelege rostul sau "mesajul". Şase.

Altenosfera - Ne uneÅŸte, ne desparte
http://www.youtube.com/watch?v=i3hwkDayyek
Imi place si Alternosfera si melodia, baietii astia nu merita o nota mai mica de 10, printre putinele formatii de aici si de peste Prut-bune. Also, ma bucur ca nu s-au comercializat cu trecerea timpului.

Daca tot am ajuns la romanisme....

Tiarra - Ielele
http://www.youtube.com/watch?v=86K7SZRbvFo
Muzica romaneasca? Chiar daca postez de doua ori pe aceeasi pagina, here I go!

Recunosc ca nu am auzit de trupa asta pana acum - shame on me? Neah. Oricum, revenind la oile noastre... Foarte tare piesa. Sunt intr-un moment de patriotism profund (not, but anyway) si imi face placere sa ascult orice are versuri romanesti. Nota... Nu dau 10; un 9+++ merita. Dar nu e nota maxima.

Copilul rebel
Nu pot să spun că m-am înnebunit prea mult vreodată după alternative, fie el străin sau românesc. Versurile-mi plac, n-am ce zice, ritmul îmi pare hipnotic şi puţin anemic [cum am observat la mai toate formaţiile de alternative româneşti - sau defapt asta e o calitate a genului ? nu ştiu, nu ascult, nu le am :/], dar merge!
Îmi place, îi dau un 9.50.

Bucovina - Ţara de dincolo de vârfuri de brad
Nu m-a interesat niciodata folk-ul dar melodia este foarte buna well e putin cam nationalista cel putin asa cred eu in schimb are un ritm foarte bun. 8.5/10

Flaw - Medicate

http://www.youtube.com/watch?v=gFT9NWp9F...re=related