Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hmmm, melodia asta o ştiu de ceva vreme. Nu pot să zic că mi se pare o melodie prea genială sau eu mai ştiu ce, îmi aminteşte de o alta de la o altă trupă ( dar nu îmi amintesc de care ). Instrumentalul e bun şi îmi place când ' urlă ' la început : )) te trezeşte melodia asta. Şi versurile's destul de ok. Adică, ce am înţeles eu din ele că nu m-am chinuit prea tare cu ele. Nu sunt atentă chiar mereu la versuri, dar par destul de ok. Ritmul e bun , and it is that kind of a song which will make you to feel alive, or something like that.
pe mine una mă trezeşte din starea asta de amorţeală. Şi sincer chiar îmi place cântecul, aş zice că e destul de reuşit . Are aşa un instrumental, luv it. So wild , not sweet at all. Aproape brutal, I love it.
O să îi dau un 10, că aşa am eu chef xD .

next : ia să mai schimbăm noi oleacă lucrurile pe aici ...
Nicu Alifantis - O, rămâi
OMG e superbă piesa. Într-adevăr foarte superbă. Linia Melodică e superbă, am rămas aşa de şocată în privinţa piesei ăsteia şi...şi acum o ascult şi aud no chitară, o vioară parcă sau cred că e violoncel că este mai grav. Corzile sunt mult mai grave decât ale vioarei. Deci da, este un violoncel şi se mai aude un instrument dar nu îl pot deosebi. Vocea lui se contemplează calumea cu linia melodică şi versurile sunt naiz.
Cel mai mult îmi place linia melodică la piesa asta şi îmi plac acele sunete şi vuieturi de natură de pe fundal .
10

next : http://www.youtube.com/watch?v=Mca6hOD5CFE
Superb <3 ador melodiile de genul acesta. Şi , aşa cum ai spus şi tu, linia melodică este ameţitoare. Te ademeneşte, te adoarme , te vrăjeşte, şi aşa mai departe : )) nu cred că pot găsi o exprimare ca lumea tocmai acum ( de abia m-am trezit ) . Îmi plac şi versurile ( e logic ) şi sunt câtate atât de intens, trist totodată. Mă face să vreau să cânt şi eu şi totuşi, mă îndeamnă să tac, să tac şi doar să ascult pentru a nu strica ritmul acesta ameţitor şi extrem de armonios. Totodată, apăsător. Nu ştiu de ce, dar aşa pare. Nu ştiu ce instrument se aude pe background, I am bad at recognizing this stuff, but I like it though <3.
Ritmul foarte liniÅŸtitor.
Versurile de asemenea. Dar baza este linia melodică.
Intensă. <3 uh, 10 of course . E prima melodie pe care o ascult pe ziua de azi şi mă bucur că o fac.

next : Tango to Evora (Roumanian lyrics)
Well ... Este o melodie lenta, linistitoare ...
Versurile sunt bune, suna bine melodia.
Este genul de cantec armonios, relaxant.
Chiar era nevoie de o melodie relaxanta, nota 10 ...

Shania Twain - any man of mine

http://www.youtube.com/watch?v=8N2k-gv6xNE
Hm, nu îmi place shania twain şi nici nu voi mai asculta vreo piesă de a ei din cauza faptului că nu îmi place stilul ei de a cânta. Pur şi simplu aşa fără motiv nu mă atrage nimic din ce cântă. Vocea e drăăăguţică dar nu mult.
Nu mă atrage nici stilul ei şi nimic nu mă atrage la ea nici în mod negativ şi
nici în mod pozitiv. Practic sunt imparţială în a spune o părere depre muzica ei
dat fiind că nu simt nimic deosebit pentru ea. Îi dau un 6.
Cum am spus nu mă atrage.

next: Anathema - Wings of God
Sincer nu prea am înţeles versurile dar nici nu m-am sichisit prea tare să o fac, ca să fiu sinceră. Oricum ar fi presupun că sunt ok, dar nu am fost atentă la ele cum nu mi s-au părut prea uşor de înţeles. Ritmul e ok, îmi place instrumentalul.
E destul de ok şi liniştitor. Te face să crezi în fiecare clipă că se termină melodia ca să descoperi că de fapt ea se continuă. Like ză guitar. Ah acum am mai priceput nişte versuri ( mda eu în timp ce comentez mai ascult şi melodia 21 I just do that all the time ). Mi se par ok aşa cum am şi presupus. Nu ştiu cât de geniale , speciale şi extraordinare dar îmi plac. Mi se pare că le-am mai auzit /văzut undeva dar nu ştiu unde. Căci nu îmi amintesc să mai fi ascultat melodia aceasta, oricum nu contează.
E ok. Deşi ritmul la început nu mă atrage şi nu e chiar genul meu favorit de muzică, nu de parcă aş avea un gen favorit. Pur şi simplu nu a reuşit să mă atragă din prima. Începutul nu e aşa de fain ca şi continuarea şi sfârşitul.
oricum îi voi da un 9.

next : Shaggy -- It wasn't me
Well ...
Am mai auzit melodia, dar nu de multe ori. Cateodata trebuie sa asculti melodia de mai multe ori ca sa-ti dai seama daca este buna sau nu. So, i think ... Este destul de buna. Versurile sunt bune. Videoclipul melodiei este interesant. Ii dau nota 10.

Next ...

Nickelback - burn it to the ground.
Vaii cât îmi place Nickelback <3 melodia asta nu face excepţie. Este atât de faină. Ador începutul <3 e atât de tare şi drăguţ. Instrumentalul e super belea, mi-a atras în mod special atenţia. E ... like , I don't know. Te trezeşte, ca să zic aşa. Şi e destuld e armonioasă şi totodată foarte zbuciumată melodia. Îmi plaaaaaaaaaaaaaaaace. Versurile sunt foarte faine. Cred că vă întrebaţi unde văd eu armonie, probabil în vocea tipului . He sings so cool. Even if his voice is not necesarily soft and sweet, pe mine mă face să mă simt bine.
Versurile, cum am mai zis, sunt foarte reuşite. Îmi place tot conţinutul melodiei, de la început până la sfârşit. Nu ştiu de ce, dar pur şi simplu mi se pare tare. Şi când zic : oh uh oh uh sau ceva pe acolo, sună atât de tare ! <3 o să îi dau un 10

next : Black Eyed Peas - Meet me halfway
Wiii, melodia ta de suflet 5. Well, mie una imi place stilul formatie, desi melodia o dau aproape din ora in ora[ chiar mai des ], noaptea cand las pe Utv deschis cu melodia asta adorm si cu ea ma trezesc 24. En fin, imi place desi nu foarte, foarte, foarte mult, versurile sunt ok. Deci ai nota 9 :d

We are the world xD

Melodia in sine incepe de la minutul 1 :d
Well ...
Este o melodie draguta. Touching ... Mie asa mi se pare, dar poate ca sunt cam sensibila. Vocile se completeaza. La inceput este mai lenta. Videoclipul este interesant, se potriveste cu melodia. Vedete care canta impreuna o melodie. Versurile sunt bune. Ii dau nota 10.

Lady Gaga ft. Beyonce - telephone

Melodia in sine incepe pe la minutul 2.55 ...