Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Ce creepy e începutul până cântă tipu' 21 Dar e şi funneh şi sweet. . .
Nu ştiu, nu-mi prea place, tipa mă cam irită şiii, strică piesa vocea ei şi
a lui Akon, suna mai bine fără cei doi, era mai tradiţional şi conservator, 7.

http://www.youtube.com/watch?v=cfwjlrlWvU8
Vank nu mi-au placut niciodata. Versuri enervante, negative si mai enervante, voci/voce (ca nu stiu cati solisti au si nu-mi pasa, asa ca sa nu imi spuna nimeni numarul lor) mediocra/mediocre. Piesa asta nu face exceptie. 4

2Pac - Let Them Thangs Go (OG) (ascultati din link pentru ca varianta OG e cea originala, 2Pac vrand sa schimbe putin felul in care arata rap-ul sunt diferente intre cea din link si alte variante)
Nu prea-mi place.
Nu am cine ştie ce zice despre melodie, îmi place oarecum ritmul, nu e chiar atât de rău însă vocea nu mă atrage de nicio culoare, weah, who knows, dacă o mai ascult de câteva ori se poate să înceapă să îmi placă, cum se întâmplă de obicei, dar vorbind de prima impresie nu mă atrage cine ştie ce cât, deşi e oarecum reuşită.
I said, îmi place ritmul, şi chiar ar fi fost ceva mai mult de capul ei dacă nu apărea o voce tipă care ... ohohohoia pe acolo 21 e un moment scurt şi aproape insesizabil din aşa ceva şi totuşi pe mine m-a secat, nu prea-mi plac chestiile de genul într-o melodie.
Până la sfârşit parcă vocea mi s-a părut ceva mai drăguţă şi versurile oarecum bune; Dar, în orice caz, nu mă atrage maixm. Îi dau un 7.

next: Already over ( RED )
Nu prea mi-au placut niciodata Red, dar melodia asta e o exceptie. Ma cucereste de la primul vers si nu ma deranjeaza urletele solistului care uneori nu sunt chiar in locurile potrivite. Imi place cum incepe chiar imi da impresia de ceva bantuit. Chiar imi place desi nu cred ca sunt cea mai tare trupa din lume, au unele melodii dragute si asta e una dintre ele. Imi plac versurile si in general tot conceptul piesei. Cred ca o sa-i dau un 9,5.

Next: Mortemia - The One I Once Was
Melodia începe genial, jur, ca şi videoclip, ca şi melodie ca şi orice, tot. Îmi place la nebunie începutul, are un instrumental atât de profund şi liniştitor şi vocea aia , wah absolutely ... gorgeous. Mă linişteşte, e profundă şi videoclipul este reuşit.
Pe de altă parte vocea aia mai " beast" cum îmi place mie să o numesc, se aude ca naiba, nu îmi place de nicio culoare, strică toată frumuseţea melodiei >.< lol, dacă nu era aia jur că iubeam melodia asta, are versuri destul de faine şi mi se pare că e perfectă din oricare alt punct de vedere; dacă până şi videoclipul îmi place maxim, that says it all.
Dar a trebuit să apară vocea aia beast acolo, mă bucur totuşi că nu o ţine pe tot parcursul cântecului, astfel e salvată destul de mult melodia, are o parte cam pe la minutu 2:40 care îmi place mult de tot, instrumentalul and all, ah şi videoclipul <3 lol, e foarte tare.
Fără vocea beast jur că i-aş da 10, pentru că e totală, are un început epic, conţinutul e ca lumea iar finalul e tot epic. Îi voi da totuşi 10, lol cu câteva minusuri pentru vocea beast o.o.

next: I'm just a kid <3
Imi place mult cum suna,e energica mai ales la sfarsit,mesajul e bun...ritmul e bun...si imi place vocea acelui tip.Videoclipul e amuzant,dar nu prea are legatura cu melodia... Nota 9
Next:Travie McCoy: Billionaire ft. Bruno Mars---> http://www.youtube.com/watch?v=GmSuA4b1_hk
Nu-mi place melodia aia. Nu e genul meu, nu ascult genul ala de muzica. Si eu as vrea sa fiu milionara, dar nu-mi plac versurile, sunt putin cam seci. Vocea tipului/tipilor, ma enerveaza. Nu-mi place de nicio culoare. Melodia e... bine, nu-mi place genul asta de muzica. Melodia e seaca, nu-mi spune nimic. Hai ca poate imi plac versurile oarecum, pentru ca toti am vrea sa fim milionari. Melodia asta e genul ala de melodie pe care o asculta toata lumea atunci cand apare si cand trece perioada ei de glorie, toata lumea uita de ea, pentru ca de fapt nu are nimic special prin care sa se remarce. Nota mea e 5.

Next: Nick Cave & Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow
Adoradorador melodia asta! Atatea amintiri se deruleaza pe ea... Plus ca mi s-ar parea extraordinara chiar si daca ar fi prima oara cand as auzi-o. Intr-adevar, nu e genul de melodie pe care sa o asculti intr-un moment random de... Intr-un moment random, lol. But it's epic; and fuckin' speechless.
10, cu siguranta.

The Beatles - Helter Skelter
Ok, o sa recunosc din prima, nu sunt cine stie ce fana Beatles, dar melodia e foarte buna. Imi place...Imi place ritmul si parca imi da o senzatie de energie, iar vocea solistului are acel ceva care chiar imi place. Este intreadevar muzica foarte buna. Nota 9...9.50, pentru ca nu ma impresioneaza chiar asa, in mod special, dar imi place si atat :]

Next: Scorpions - Send me an angel
Scorpions. : ] Stiai ca o sa comentez eu melodia? : ]] Glumeam.
Send me an angel e una dintre cele mai bune melodii ale lor, parerea mea. Vocalul e.. perfect. Are ceva pasnic, linistitor, iar impreuna cu instrumentalul formeaza o melodie foarte buna. Versurile sunt mirifice ( "Hear this voice from deep inside | It's the call of your heart | Close your eyes and your will find | The passage out of the dark" ) chiar nu am ce comenta. 10

Next : Within Tempation - The SwanSong