Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Hehe, Eminem. Imi place. Logic 21 10

Stai sa ma gandesc... Obie Trice feat. Eminem, 50 Cent, Lloyd Banks bla bla bla - We All Die One Day http://www.youtube.com/watch?v=84bVfsZgoQ0
Em. :X Nici nu mai stau pe ganduri. 10 :] Mi-a placut partea lui Eminem, mi-a placut partea lui 50 Cent.. si chiar daca nu am mai auzit de Lloyd Banks sau de Obie 106 mi-au placut si aia 21
Em killed it as usual!

Next : Eminem - Till I Colapse --> Link-ul suprem praise
Melodia e draguta, desi nu ma dau in vant dupa Eminem. Dar sa zicem ca versurile sunt dragute si ca melodia ii inspirata, in general imi place nu tare am ce sa comentez. Nota: 9, pentru ca nu imi prea place acest gen de muzica.

Next: Plain White Ts - Hey There Delilah
Ah melodia asta o aveam şi eu în playlist cândva, de fapt cred că încă o am în celălalt calculator ( x; )
Sincer, nu am idee de ce îmi place melodia asta, adică nu e cine ştie ce genial la ea, versurile sunt oarecum drăguţe dar nu cine ştie ce geniale iar ritmul... well, e soft. De fapt cred că asta atrage cel mai mult la melodia asta, ritmul soft, e touching , somehow. Şi apoi se adaugă vocea care este destul de simpatică, soft as well. Nu e cine ştie ce radio stricat care huruie într-una, de fapt astfel nici nu s-ar potrivi cu ritmul şi versurile, în orice caz. Să zicem că sunt combinate bine, versuri/ritm/voce. Destul de plăcut.
Repet, nu e nimic genial la melodia asta, dar te linişteşte. Te duce cu gândul la ceva plăcut, liniştitor, pink life , well, nici chiar aşa. Are şi ceva nostalgic în ea, melancolic. E un câtec cu detoate, sentimental. Oh, da, aşa îl pot numi. Un cântec sentimental * laughs * . Per total, e plăcut. Are un conţinut ok, nu îşi deteriorează calitatea pe parcursul scurgerii secundelor de cântat, If I can say it like this, lol.
I like it. Îi dau un 9. Ştiu că nu am spus mare lucru despre ea, dar chiar îmi place melodia asta. " Oh, what you do to me... " <3 profund pur şi simplu.

Next : Red - Shadows
Hmmm, intotdeauna mi-au placut Red. Melodia e draguta, nu sunt cel mai mare fan al vocii tipului, nu mi se pare ca are ceva special, iar versurile sunt tipice versuri de dragoste. Per total imi place, dar nu mi se pare prea potrivit tipatul de la final cu restul piesei, nu prea inteleg rostul lui in finalul piesei. Nota mea este 8,5.

Next: Nightwish - Planet Hell
Ok....mi'a placut intotdeauna Nightwish,nu toate melodiile insa,dar imi place aceasta formatie foarte mult....pai despre melodie....Am sa incep mai intai cu versurile,care pot spune ca'mi plac foarte mult..pentru mine la o melodiile conteaza foarte mult si ceea ce transmite prin versuri.Ritmul...acesta nu prea imi place la aceasta melodie,este prea..tulburat.Iar vocea cantaretei numai zic,imi place la nebunie.Pai cred ca am sa'ti dau un 9.5 ^^

Mu turn <33333
Next: Linkin Park-Leave out all the Rest
http://www.youtube.com/watch?v=2W3u5yXt9Zc
Îmi place Linkin Park, deşi nu prea am mai ascultat de la o vreme. Nu este asta melodia mea preferată. Îmi place cum începe, dar nu îmi place refrenul. Vocea tipului este bună şi versurile sunt destule de bune, însă nu prea îmi place cum este cântată melodia. As I said, îmi place începutul, melodia începe bine, dar refrenul şi ritmul mă cam plictisesc. Let`s say, 9.

Next: Linkin Park - Numb.
Melodia e pe gustul meu.Imi plac mult versurile si inceputul.Imi place ca e ritmica si nu te adoarme,astfel de melodii imi plac mie. Vocea tipului suna extrem de bine si se incadreaza perfect in intonatii,iar cealalta voce se alterneaza perfect cu prima.Deci e clar ca primeste 10.
Next:BoA - Every Heart
Cam slaba melodia. Nu comentez versurile, pentru ca nu le inteleg (evident), dar nu cred ca gresesc daca banuiesc ca sunt despre dragoste. Chiar ma deranjeaza cand spune "every herart" in mijlocul cantecului. Suna aiurea. Vocea ei n-are nimic special si ma enerveaza, toate adolescentele care canta au aceeasi voce. Linia melodica e simpla si nu te surprinde cu nimic, nu se intampla nimic in cantecul ala. O melodie cliseica si plictistoare. Nota mea e 5.

Next: Sonata Arctica - For The Sake Of Revenge
Nu înţeleg mare lucru. I mean the Japanese part, its like unknown words. * lol* deşi mai înţeleg câte ceva pe acolo . În fine, o să mă axez pe altceva, nu pe versuri. I assume they are great but I don't understand them. Eh, înţeleg când zice Every Heart : >
Pe de altă parte, vocea este superbă. Superbă absolut. Touching, liniştoare, paşnică şi profundă. Te face aşa să... Hmm, te gândeşti la lucruri pozitive şi totodată la sentimente, sentimente extraordinar de profunde. Nimic superficial. Acum chiar îmi doresc să ştiu ce spun versurile, pentru că ritmul este... uah, iar vocea, uah.
Uah, uah! ( laughs ). Asta este, îmi place ritmul şi vocea. Are un sound captivant, touching as I said before. Mă face să o mai ascult încă odată şi încă odată... Şi încă odată.
Îi dau un 9 ( pt. că nu înţeleg versurile şi are nişte lacune pe la sfârşit )

next: Şi băieţii plâng...