Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Măi, melodia nu e chiar atât de rea dar tot nu-mi place. Nu prea ascult genul acesta, poate de-aia . Eh, nu vreau să caut motive aiurea, nu-mi place pur și simplu.
Versurile nu le-am ascultat cu prea mare atenție, dar ce am perceput nu mi s-a părut cine știe ce. Mai degrabă, banalități. Vocea tipei nu este total distrusă, dacă ar cânta altceva probabil că ar ieșit chiar ca lumea. Prin altceva mă refer .... la cântat ca lumea, nu un fel de recitat al versurilor și câte un ah ah pe acolo, personal nu mă atrage de niciun fel. Ce mai salvează melodia este sunetul pianului; pentru că nici videoclipul nu îmi place, mi se pare prea prostesc, ireal, aiurea. În fine, nu vreau să detaliez iprea mult că poate vorbesc prea urât despre melodie.
Gusturile sunt împărțite. Personal, nu am găsit nimic atractiv la această melodie decât sunetul pianului dar nici acesta prea mult... Nu îmi place ritmul, partitura or whatever, e foarte aiurea și cam prostească. Și când începe tipa să ridice tonul, se aude chiar și mai nasol. Cel puțin în urechile mele.
Aș zice pass, dar trebuie să îi dau o notă, 4.

next :
Owl City -- Vanilla Twilight
Owl City- Vanilla Twilight
Wow, Owl City. Imi plac foarte mult. Au niste melodii foarte dragute si ritmate, dar si unele care sunt mai 'linistite' ca aceasta. Imi plac foarte mult versurile melodiei, e chiar...super. Nu o sa ii dau 10 ca parca ceva nu imi place la ea(poate fiindca ma infometeaza faza cu vanilla21 ) dar un 9 ii dau4
Next: Paula Seling&Ovi-Playing with fire
Cred ca stiti melodia, e cea care (din pacate) va reprezenta Romania. Mie sincer mi se pare ok, dar vreau sa vad voi ce credeti10
Groaznică, nașpa, aiurea.
Sincer, pt. o melodie care să ne reprezinte la Eurovision, asta e chiar aiurea. Nu îmi place de nicio culoare. Aș putea zice că e drăguță, ok poate că nu e chiar atât de distrusă dar având în vedere că va fi reprezentanta României la acest concurs, mai bine nu era. Bine, nici chiar așa. Părerea mea este că acest cântec este , cu adevărat, foarte nereușit și neinspirat. Nu știu, parcă de regulă Paula Seling avea o voce mai drăguță, acum mi se pare prea aiurea și total nepotrivită. Avea unele melodii ok, din câte am auzit eu * nu sunt prea fană* dar cântecul acesta aș putea zice că este un fel de eșec.
Îmi place vocea tipului, trebuie să o recunosc. Asta crește foarte mult melodia în ochii mei, dar în rest nimic nu îmi place. Versurile ai zice că sunt oarecum OK dar mie tot distruse mi se par , la o adică, pt. că îmi amintesc pentru ce e melodia, mă apucă și groaza.
Nu știu, gusturile sunt împărțite.
Pe de altă parte, sunt sigură că dacă aș asculta-o de vreo 5 ori într-una, ar începe să îmi placă. Adică, melodia în sine nu este chiar așa de idioată, dar nici strălucită ( cum ar trebui ) nu este. Probabil doar pt. că va reprezenta România la E. , de aceea majoritatea spune că este aiurea. Nu mă iau de majoritate. Mie nu-mi place pentru asta, pentru faptul că nu se ridică la nivelul așteptărilor.
Nu o mai lungesc, ritmul nu e prea distrus dar nici Ok nu mi se pare, versurile merg, treacă-meargă, vocea ei mi se pare total nașpa în această melodie dar îmi place vocea tipului. Îi dau un 6, cu indulgența indulgențelor :p.

Next : Britney Spears - Everytime
( m-am tot gândit azi la melodia asta ; cred că e cea mai reușită a lui Britney )
Este o melodie cu un strop de tristete in ea. Imi place foarte mult melodia. Versurile sunt sugestive. Cand am ascultat-o prima data, m-a emotionat. Videoclipul este si el emotionant. Sunetul instrumentelor din fundal se imbina cu vocea ei buna. In general, Britney Spears are melodii interesante, dar aceasta este linistitoare si frumoasa. Nota 10.

G-dragon - Heartbreaker.
G-Dragon - Heartbraker

GD...M-a prins tare fain melodia asta 21 Tocmai pe mine :] In fine, revenind, eu am avut ceva probleme cu G-Dragon, si anume faptul ca m-am certat cu multe lume din cauza lui and so on...Dar, revenind din nou la subiect 21, mie mi se pare ca are si melodii mai bune. Unu' la mana, nu ma prea dau in vant dupa stilul lui si atitudinea care o adopta in clip mi se pare usor aroganta si mai sunt si unele momente in care mi se pare putin cam exagerat.
Inceputul mai supara rau de tot, adica mi se pare asa de...Hmm, cum sa zic...Nu stiu. Ideea e ca nu place. Cand tipa DJ and so on. Nu place si cu asta basta :]. In fine, ca sa si rate the song, 7. Are voce buna, da mie tot nu place :]

Next: LM.C - Oh My Juliet
LM.C - Oh My Juliet

ohh da cu asta m'ai nimerit4 ii ador pe LM.C, sunt chiar pe locul 2 in topul meu8 si Oh My Juliet a fost prima mel de'a lor pe care am auzit'o, pe vremea in care nici nu stiam cine o canta xD deci asta o face cu siguranta una din mel mele pref ever<3 e ritmata, are un beat unic, captivant, hipnotizant dupa parerea mea, care te face sa vrei mai mult x3 versurile sunt si ele interesante, puternice, mie imi plac pt ca mi se potrivesc4 iar vocea lu Maya e 38 ca de obicei xD sa nu mai vorbim de clip, care poate fi considerat si un pic freaky, dar exact asta imi place la el8 si look'ul formatiei evident, energia lu Maya se face simtita atat de bine in PV'u de la Oh My Juliet<33 ce sa mai zic, o mel care ti se lipeste de creier toata ziua dup ce o asculti, cu un sound unic, ce alta nota pot sa'i dau decat 104

next; Miyavi - Jibun Kakumei [cu subtitrari in engl pt ca mie personal mi se pare ca mel isi pierde din farmec daca nu'i intelegi mesajul xD]
So....
sincer nu este stilul meu de muzica si sincer nu-mi prea place.Versurile sunt dragute,sune destul de bine,in engleza,dar ritmul mi se pare prea nebunesc iar vocea tipului nici atat.Srry dar melodia nu prea este stilul meu si nici nu ascult asa ceva...nota:8

Next: http://www.youtube.com/watch?v=5xxQs34UMx4
Imi place melodia. Nu este chiar stilul meu, dar este ritmata. Versurile sunt interesante si destul de dragute, desi nu cred ca au o semnificatie anume. Timbrul muzical, cel vocal cat si cel instrumental este bun. Melodia este reusita. I mean, pot sa dansez cand o ascult si asta imi place. O_O Intersting. So, nota mea este 10.

Black eyed peas - Meet me halfway.
Meet me halfway...:X
Cat imi place melodia asta...cred k e cea mai buna piesa a lor....
n-am ce comenta...sound bun, videoclip interesant, versurile.......
10 cu felicitari5
next : http://www.youtube.com/watch?v=njqqFi-eiU0
cine nu stie mel asta?
Cred k cei dl Within Temptation au facut o treaba buna:X
I like the song. Versurile sunt interesante, transmit un mesaj. Intr-adevar, este o trupa buna, iar melodia aceasta este si ea buna, din punctul meu de vedere. Este o melodie reusita si inspirata. Are o semnificatie aparte. Maybe is a little sad, but touching. Imi place foarte mult cum este cantata, felul in care se accentueaza unele cuvinte. M-a surprins intr-un mod placut. Nota 10.

The knife - Marble house.