Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Red e sincer una dintre formatiile pe care le`as asculta zilnic cu versuri foarte reusite. Desi este christian rock si nu toate sunt asa de geniale tot merita 9! <3

Next: Slipknot - Duality
I push the fingers into my eyeeeeeeeeees... Ha ha, melodia asta am tot ascultat-o in ultima luna; zilnic. Si i-am cam stresat pe toti cu ea. Versurile sunt prea tari, iar vocea tipului (pana mea, nu stiu cum il cheama; nu conteaza) este genialaaa~ !
It's the only thing that slowly stops the aaaache... Nota 10.

Bitch
Tehehe. Mi-a placut melodia. "I'm a bitch when I sing like this!". Nu e genul meu de melodie dar merge. E ritmata de te scoala de pe scaun. E buna pentru cand vrei sa te apuci sa faci curatenie prin casa si ai nevoie de un impuls. 10

Ku ku ku : D
Ca şi amuzament, i-aş da un 10 cât mine de mare 21 sincer.
VULGARITATE, destul de multă. Ceva interesant? Well, nu prea. Adică, mare lucru nici nu am de comentat despre cântecul ăsta ( cred că sunt pe cale de a face cel mai scurt post al meu din întreaga mea existenţă ) - versurile sunt... într-un fel, epice, I mean, d'oh, râd doar când zice " A" . Melodia mă distrează, într-un fel sau altul dar nu sunt în dispoziţia necesară să mi se pară atât de "genială" ( îmi place partea cu 24 azi e luni şi mâine-i marţi şi... ce urmează pe acolo ) . în fine, ca amuzament îi dau 10. Ca şi melodie, la mod serios, îi dau 3.

next: fuzzy blue lights
Yay, nu stiam melodia asta. Ma rog, nu am ascultat tot albumul. Ador Owl City, imi place ca toate melodiile lui sunt linistitoare si au versuri dragute. Melodia asta e... superba. Chiar imi place, ma linisteste. Versurile sunt si ele foarte faine, nu sunt vulgare, ci pur si simplu vorbesc despre viata si dragoste intr-un mod frumos. Imi da o stare de visare. Vocea tipului nu-i cea mai speciala voce pe care am auzit-o, dar e linistitoare si placut. Cred ca merita 10.

Next: Nu te mai iubesc
Cantecul vacantei mele ^^
Nu e genul meu. Adica voce e, talent la chitara e... Dar ideea, tema, versurile etc etc pur si simplu nu sunt genul meu. E genul de melodie pe care nu o suport. 6, pentru talent si alea alea.

Lupe Fiasco - Building Minds Faster (B.M.F. freestyle)
Melodia nu e rea 39 nu ascult eu aşa non stop rap, but when I listen it's ok, mie îmi plăcea mult Super Star de la Lupe Fiasco ( featurin'... who knows who * laughs ), pe asta nu o ştiam.
Vocea lui îmi place în mod special, de fapt cred că asta şi versurile fac melodia, şi ritmul e ok, tipic rap, I guess.
Mă mir că nu am mai multe de comentat, dar nu prea ai ce să ziiiici. Ador când zice: Auuuuuu~! Lol, e partea mea preferată din melodie ( se poate aşa ceva? ah şi ador când zice 50 yeeears! - de fapt cred că aşa o să găsesc mereu câte un pasaj care să îmi placă, lol : p ) .
E frumoasă melodia, per total, are un ritm "mişto", dacă mă pot exprima astfel, şi e ca lumea, în felul / genul ei. Versurile's ca lumea, îi dau un 9.

next: Not afraid <3
Eminem nu-mi place, în general genul ăsta. Iar melodia mi se pare seacă. Îmi place doar cum începe partea cu We walk this road together..., e un ritm drăguț, apoi iarăși cel uzat pe tot parcursul melodiei. Nota 7.

Undisclosed desires
Let's see....in primul rand imi place Muse foarte mult..iar aceasta melododie este tot ce'mi trebuie momentan :d.Iubesc melodia,este chiar pe gustul meu.Ritmul este incredibil iar versurile sunt nemaipomenite.Voce cantaretului...imi place si ea foarte mult.Ce pot spune mai mult.Imi place mult. 10 3

Next: Savage Garden-Crash and Burn
http://www.youtube.com/watch?v=BAHzrtckTCE
Ah, începe atâââââââââât de suit melodia x: cred că am mai ascultat melodii de la Savage Garden ( deşi jur că nu îmi amintesc numele ăsta de nicio culoare and I am too lazy to search it on gugolini ) asta, pentru că vocea tipului mi se pare fooooarte, dar foarte cunoscută. Who knows, lol.
Oricum, versurile sunt absolut geniale, atât de profunde mai ales din cauza vocei care este absolut minunată, îşi păstrează drăgălăşenia / absolută 15 / de la sfârşit până la final, să nu mai zic de faptul că are un conţinut absolut superb.
Nu ştiu ce face mai mult melodia asta să strălucească, versurile, instrmentalulo, vocea... ah, nu de fapt se îmbină toate atât de perfect încât fac un tot minunat de drăguţ * lols * de parcă asta ar avea un sens. Oricum , îmi place, îmi plac e vocea, mă linişteşte.
Melodia este profundă, versurile m-au cucerit total ( îmi vine să cânt odată cu tipul ăla, e ceva iremediabil, nu ... ăh, nu contează, e deep pur şi simplu ). Parcă are sentiment melodia asta.
Deşi finalul nu e atât de perfect pe cât e şi restul melodiei, dacă stau să analizez bine, faza aia cu Ohooo ooo, sau ceva de genu * laughs * nu îmi prea place, îi cam strică faţa superbă melodiei şi dulce, parcă o transformă în ceva total şi pur comercial, dar doar partea aia de final, lol * laughs * în rest? e un fel de capodoperă. Mi-a plăcut să o ascult. Aveam chef de o asemenea melodie.
Nota? 10

next : oh africa o.o