Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Prin perioada cand eram in fazele pubescente a cunoasterii muzicii rock in toate formele ei, ascultam si 3 days grace, nu foarte mult, asta e cert, dar sunt familiara cu unele melodii. Cred ca cea care o mai ascult din cand in cand ar fi Never too late, numai fiindca am descoperit-o intr-un AMV cu NANA <3. Melodia asta nu m-a impresionat niciodata, in schimb. Nu-mi place din diverse motive si acum mi-e cam lene sa le enumar. Ii acord un 7.


Pana atunci:

Alegria

Anul viitor cand mai merg in Dublin sau undeva prin UK, ma duc la unul din spectacolele lor 8. Anul acesta au avut Saltimbanco in O2 Arena, dar am plecat inainte T.T
Oh, da. Alegria. Mi-aduc aminte cum am inventat un dans pe melodia asta cu un prieten. Cred ca aveam vreo 12 ani pe atunci. Imi da un sentiment asa, de liberatate, mai ales cand incepe sa fie mai rtitmata si ilustreaza perfect magia circului (care nu m-a prins pe mine niciodata). Imi place vocea usor ragusita a solistei, mereu mi-au placut vocile astea. Cum am mai spus, melodia asta imi inspira libertate si descatusare. 10

Next: Epica - Unleashed . Not a masterpiece, but catchy.
Instrumentalul e nais. ÃŽmi place controlul vocii lui Simone ÅŸi unghiile ÅŸi ochii acesteia. Albastru cu negru <3
Videoclipul îmi place şi cred că este foarte stresant să te gândeşti la nişte oameni tot timpul şi ajungi să înnebuneşti, la propriu ca cel din video. Şi melodia asta mă relaxează.Per total, îmi place. O să îi acord un 9.


Next: Nightwish - Amaranth
Ador Nightwish8....pur si simplu ador melodia8 si imi pace si rock'ul8
Imi place ritmul, vocea tipei, bass'ul de pe fundal, tot8...e perfecta8..
Lol21.imi pace si rock'ul8

Next: Afrojack & Sidney Samson - Quacky
http://www.youtube.com/watch?v=o3a_i2fX-n8
Tot House:p..Asta e mai Hard3
ummm...nu stiu daca asta se poate numi melodie D: adica se repeta incontinuu niste ritmuri idioate, voce deloc, deci fara versuri. originalitate 0, am auzit multe la fel. asta presupun ca e o melodie de "party", adica pe limba mea ceva stupid, fara rost, enervant. nu am tolerat, nu tolerez si nu voi tolera prostii dinastea facute de mantuiala. pur si simplu nu am ce comenta. melodia nu are nimic bun. (asta e parerea mea, n-o luati personal). presupun ca si tipul ce "canta" e un cocalar ce se crede mistocar si excentric. nici nu vreau sa stiu. nota mea e 2. (un punct din oficiu, un punct ca e melodie macar :]])

n-am avut alta idee (imi mai amintesc cateodata de cate o melodie ce o ascultam mai demult :])
Iron Maiden FTW!!! Ce sa spun mai mult? Stilul, instrumentalul, versurile, sunt superbe pentru mine. Imi place ca imi exprima o melodie care pare a fi de lupta. Nu stiu cum sa ma exprim. In fine, astfel de meseriasi merita 10.

Comentati... . Nu stiam ce sa pun si mi-a venit melodia aceasta in minte. Enjoy! Smile
Depeche Mode! *---* ma rog s-o luam asa:
- instrumentalul imi place mult, e foarte bun, desi mai are cate scapari ca nu-mi plac la ureche
- vocea lui dave imi place la nebunie. atat de calma si placuta...ma relaxeaza ^^
- nici nu trebuie sa ma uit la versuri pentru ca am vazut titlul: "enjoy the slience". un titlu ata de potrivit, imi inspira multe amintiri placute, si, bineinteles, ca mai sus, ma relaxeaza. versurile nu pot fi decat farte bune.
- melodia are si videoclip, doar ca nu l-ai pus. e minunat si el, am o parere foarte buna.

in concluzie, ador melodia. 1010101010101010 ^^

something - am auzit melodia asta la VH1 si nu stiu de ce mi-a placut. ma rog, ce parere aveti? ^^
Melodia e destul de dragutza8
Imi aduce aminte de Eminiem-Not Afrid8
Ritmul e lent dar e ok...vocea tipului completeaza toata melodia si se armonizeaza aproape perfect..
In concluzit nota mea pentru melodie e 7..
(Nu o lua personal dar eu ascult muzica mai ritmata4..dar mi a placaut3 )

The Gummy Bear Song - Long English Version
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

Nu m-am putut abtine821
.____. Melodia e foarte copilaroasa, videoclipul e mult mai banal , versurile . . . la fel . Chiar nu imi prea place , nu prea e pe gustul meu , e atat de happy si de energica chiar daca nu prea are vrun inteles - parerea mea . Nu pot spune ca o urasc dar nici ca o ' indragesc ' . Pur si simplu . . . nu ma prea atrage . Nota mea sa fie un sase spre sapte . Nu ma pot hotari . Fara suparare , poti asculta ce vrei .

O sa pun o melodie ce imi place chiar foarte mult , chiar daca nu inteleg mai nimic din tot mv - ul . T_T
._____.
Ăh daaa începe. Nu îmi place vocea de la început. Nu e bună stării mele de acum. + mă plictiseşte e boring. Mă enervează vocea pe bune, dacă ăla e rap, numai rap nu e. Nu îmi place piesa e chiar fail. 1 Numai rap nu e ăla şi instrumentalul parcă iese de pe voce nu ştiu cum să explic chestia asta.
Next : http://www.youtube.com/watch?v=QlLG4smRN...re=related