Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Link-ul nu merge. Dar eu am auzit melodia. Videoclipul , parcă am văzut o parte din el... E ăla cam pornografic, nu ? În fine, dacă e ăla nu îmi place deloc. Mi se pare prea de rahat, scuzaţi expresia.
Îmi plac şi mie unele melodii de la Lady Gaga dar asta mi se pare dezastru total. nu îmi place de nicio culoare. Nu ştiu, îmi place şi Beyonce dar nu mi se par compatibile. Nu ştiu , nu îmi place duo-ul dintre ele două. Melodia ... să zicem că nu e atât de rea, are un ritm acceptabil şi versurile sunt cam naşpa, din câte îmi amintesc eu. În fine, cert e că nu îmi place şi nu am ce comenta prea multe despre asta. E aiurea, duo naşpa, nu se potrivesc deloc. Cel puţin după părerea mea. Barim Beyonce era super tare, acum după asta nu prea îmi mai place de ea. Prefer să ascult vechile ei melodii fără să mă gândesc la asta. Nu se potrivesc deloc, duo naşpa. Am mai zis asta..
În fine, nici melodia, în concluzie, nu-mi place. Nota 3. Asta pt că ritmul e bun.

next : Utada -- Come back to me
random song. acum ascult şi eu pt. prima dată : ))
Heh, eu am descoperit-o mai de mult. Si imi place relativ mult. Utada Hikaru mi-a placut dintotdeauna, are o voce minunata, profunda si melodiile ei ma inmuiau de fiecare data. Bine, imi place mai mult cum canta in japoneza. Nu stiu de ce toti artistii se dau acum pe engleza. Da' totusi canta bine si asa. Vorbeam de melodie... Hm, ador cum incepe. Refrenul cam lasa de dorit. Videoclipul destul de frumos si inspirat. Ehem, mi-e prea lene sa scriu pareri kilometrice. Plus ca am si treaba, dar daca tot a fost mentionata aici melodia asta, mi-am zis sa vorbesc despre ea. Nota mea? 9.

My turn: 3OH!3 feat. Neon Hitch - Follow Me Down

Am turbat cu melodia asta, stiu 21.
Well ...
Melodia şi versurile sunt bune. Ritmul melodiei este săritor, vesel ... Nu ştiu de ce, dar la început sună funny ... Vocile celor care cânta sunt bune. Îi dau nota 10.

Timbaland ft. Nelly Furtado and Soshy - morning after dark
Artisti comerciali si de duzina,versuri jalnice. Timbaland si vampiri? e ca si cum ai spune Guta si rock.No offence,but i don't like it. In fine. 5


Bob Dylan - Hurricane
Recviem, data viitoare pune și un link către un anumit site unde putem asculta melodia. De preferat youtube, sau eu știu? Trilulilu. Din moment ce nu toți userii știu melodia, e mai util să pui și link. Cam așa se procedează, ca să nu se încurce cântecele.

Eu nu știu melodia respectivă așa că am căutat-o. Sper că am ascultat varianta corectă, or smth like that.
Melodia este destul de drăguță dar nu mi se pare chiar atât de extraordinară. E ceva mai veche? Enfin, la început sincer nu îmi place deloc dar pe parcurs devine mai drăguță . Poate că mă obișnuiesc cu melodia, habar nu am. Ritmul și instrumentalul îmi place enorm. Este într-adevăr reușit. Însă vocea este cam... varză, ca să zic așa. Adică să zicem că sună bine, nu pot zice că sună nașpa dar felul în care cântă îmi dă dureri de cap. Dacă ar băga altfel de intonație, sau nu știu cum să numesc asta, poate mi-ar plăcea. However, versurile nu sunt rele și melodia este destul de ok. Dar nu mi se pare atât de minunată. Deși are niște pasaje destul de interesante. Se aude cumva și o voce feminină?
ÃŽi voi da nota 7.

next: Nightwish -- Bye bye beautiful
Teh,in unele privinte ai avut dreptate ,melodia e chiar veche,cat despre vocea feminina,e inexistenta.Da,vocea lui Bob Dylan suna ciudat,dar cu toate acestea pt. mine ramane un mare artist.Daca n-ai auzit de el pana acum...too bad.

Nightwish,ei bine prin 2002 eram fan,dar dupa ce a plecat Tarja si trupa s-a dus de rapa.Nici inainte nu era o trupa extraordinara,dar solista ii scotea din anonimat...cat despre Anette - nu pot spune ca nu canta binisor,dar ii lipseste ceva.Nota 7 pt. melodia pusa de tine.

next : Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine
hmmm,destul de draguta melodia,insa nu sunt fan.nu prea imi place vocea tipului dar imi place coloana sonora,dragut Nota:9

Next: Lifehouse- Hanging by a Moment
http://www.youtube.com/watch?v=VvAx2qagtlQ
Well ...
Parcă am mai auzit melodia asta undeva ...
Vocea cântărețului, coloana sonoră și versurile sunt bune. Ii dau nota 10.

We are the world.

Melodia a mai fost pusă, dar ... Well ... This song is touching ...
Sincer, îmi place mult melodia.
Pentru ceea ce reprezintă ea mai mult. Și pentru acele versuri care sunt foarte frumoase și foarte intense, touching așa cum ai spus și tu Nanami-chan. Este foarte frumos și mesajul transmis prin acel video. Chiar mi-a ajuns la suflet. Deși nu e prima dată când o ascult, cu adevărat acum am ascultat-o fiind atentă și la versuri.
Și mi-a ajuns la suflet. Tot respectul pt. melodie și versuri, și pt. video care l-am văzut, savurat, interpretat și așa mai departe. Și , ca să nu fiu total departe de melodie. Ador ritmul și vocile tuturor care participă la cântec. Versurile deja le-am menționat, sunt pur și simplu geniale. Vai, iar pun melodia aceasta să cânte.
Este superbă.
Îi dau 10 din toată inima mea.

next : Beethoven - Fur elise
de regulă nu ascult, dar câteodată mel. de genu` sunt atât de frumoase. îți alină sufletul. melodia asta e superbă. <3 I got it in my playlist on my cell phone
Well ...

Am mai auzit această melodie.
Ritmul este lent. Melodia este liniştitoare, relxantă, lentă. Este bine compusă.
ÃŽi dau nota 10.

Savage garden - to the moon and back.