Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
opa. ce-avem noi aici? pai sa vedem. prima impresie: dragut... adica melodia incepe fain, vocea tipei imi place. ritmul e original. dupa ce am mai ascultat din melodie fundalul ala a inceput sa ma deranzeze, mai ales ca tipa a inceput sa adauge putin growling :] totusi, pot sa spun ca mi-a placut. dupa poze presupun ca e ceva soundtrack. ma rog, cel mai mult imi place sfarsitul, e frumos. versurile cred ca sunt si ele bune, dar oricat de proaste ar fi imi place cum le canta. pai sa vedem...cred ca raman la nota 9. nici buna, nici rea.

Next: ceva (te miri peste ce dau cand dau scroll down peste favoritele mele de pe youtube xD)
Ador melodia asta. O stiu de anul trecur si mi se pare geniala. Mai nou am o pasiune pentru limba germana si am inceput sa ascult tot mai multe trupe din tarile in care se vorbeste limba asta. Imi place ideea piesei si mesajul, versurile sunt gandite si nu infatiseaza o poveste de dragoste ieftina. Vocea tipei e bunicica, chiar daca nu cea mai buna din cate am auzit. Totusi imi place.
Nota mea este 10

Next: Tristania - Cure
Imi place mult.E genul meu!
Chiar daca nu stiu trupa,versurile sunt absolut geniale iar vocea tipei e adorabila.:X
Mor cand spune "Dead silent "...
10.

Creca toti care ascultau muzica de mici[mi-a venit asa sa ascult muzica veche 21] erau inebuniti dupa o melodie ca :
Cristi Nistor feat. Simona Nae-Coji de portocale
Ce vă mai daţi voi p-aci cunoscători de muzică.
Cică "ritmul e bun", dar zice-ţi-mi şi mie, mă rog, care ar fi ritmul. Adică, câte bătăi ? Pauza de cât e ? De câte ori se schimbă.
Până la urmă, tot spam faceţi, indiferent că vă umflaţi în aripioare cu termeni ca "ritm" când voi nu ştiţi cum se află şi ce e. Ritmul nu e "cum sună".
Anyway, good luck la spam--

Åži legat de melodia de deasupra:
Dacă ar fi avut aceleaşi versuri şi acelaşi mesaj, dar pe instrumental oriebntal, ţi-ar mai fi plăcut ?
Melodie de tip mămăligă, uşoară şi mediocră. O notă mediocră e 7, deci melodia e de 7.

Placebo - Special K
Sincer melodia este destul de draguta8 Rock\m/
Ritmul este dragut si dupa parerea mea se armonizeaza putin si cu vocea si instrumentalul.
In rest nu prea am ce sa spun, cred ca ar merita nota 8. Nu o lua personal doar ca eu sunt mai mult cu alte porcari de ale mele. Deci melodia e fosrte draguta iar eu ii dau nota 8, mai pe scurt.

3OH!3 - My First Kiss (Feat. Ke$ha)

http://www.youtube.com/watch?v=N1MMoZ-DLlY&ob=av2n
O urasc. Negativul e ok pentru genul asta de melodie, dar oricat de beat as fi tot nu cred ca ar ajuta ca mi-ar place. Versuri idioate. Adica ma asteptam la... ceva. Nu stiu, ceva. Pe scurt: o mare prostie. 5

Lupe Fiasco - The Show Goes On http://www.youtube.com/watch?v=ZJ_Uf3yxjBs
A trebuit sa editez ca ai postat inaintea mea 21. In fine, imi place chitara electrica. Vocea tipului e acceptabila, negativul e destul de dragut si versurile ne transmit un anumit mesaj. Si, da imi place refrenul mult. Dar nu mi se pare cine stie ce 10 Nota: 7

Next: Steve Vai - For The Love Of God
Deloc genul meu. Chitara aia putea sa fie putin interesanta, dar a inceput rapid sa ma enerveze. Cred ca e prea... prea cumva pentru mine 21 Acum toata lumea o sa-mi sara in cap ca asta e muzica buna si bla bla bla: 4

Kanye West feat. Pete Rock, Jay-Z, Charlie Wilson, Curtis Mayfield & Kid Cudi - The Joy http://www.youtube.com/watch?v=BU3I79I2LwI
Am reusit, de cateva ori, sa am o oarecare stare pentru a putea intelege cu adevarat genul asta de muzica. Poate nu doar sa-l inteleg ci si sa-l ascult cu adevarat, insa mi se intampla foarte rar. De cele mai multe ori consider ca e... nu stiu, pur si simplu aiurea. Si piesa asta, categoric, nu pare a fi cea mai buna a tipului respectiv. Imi place cum a jucat in ,,Love Guru" totusi Smile.

Eu pun o piesa pe care-am descoperit-o de curand: Tiarra - Lelele
Wow. Deci wow. Nu m-as fi asteptat nici intr-o mie de ani sa gasesc pe cineva care asculta Tiarra pe forumul asta. I-am vazut la Artmania si mi s-au parut foarte buni. Bun... sa dam o nota. Instrumentalul e superb. Atat de pasnic, pot sa simt vantul si nopatea. Atmosfera creata de piesa e perfecta. Vocea tipei e placuta, armonioasa si se completeaza foarte bine cu vocea puternica si joasa a tipului. Aproape ca imi aduce aminte de Tristania. Versurile sunt foarte bine scrise si snt originale, chiar daca am mai intalnit ideea asta cu ielele si la Cargo. Imi place cum melodia incepe lin, ca si cand te-ar introduce intr-un peisaj, iar apoi devine mai ritmata, ca si cand s-ar petrece ceva. Apreciez ca e in romana. 10.

Next: Kamelot - Hunter's season