Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Ah nu ai idee cât de mult... adică ce senzaţie... şi cum... adică, ştii... instrumentalul... şi cât de frumos sună... şi cât am vrut să o ascult într-o zi şi nu am găsit-o ... ah şi... ok, stai să le iau pe rând!

Melodia este absolut genială. Voiam să o ascult într-o zi dar nu ştiam cum se numeşte aşa că am rămas cu pofta-n cui, as it is said. În orice caz, este foarte, dar foarte frumoasă. Îmi dă o senzaţie extraordinar de plăcută, e liniştitoare, mă face să mă simt paşnică şi totodată ... trezeşte ceva în sufletul meu. Mă face fericită, pur şi simplu, melodia asta. Ştiu că este ciudat spus aşa, dar chiar îmi dă o senzaţie de fericire melodia în sine. Nu ştiu de ce, pur şi simplu inima mea este mulţumită, sau urechile mele sunt prea încântate cu ceea ce aud - nu pot spune cu certitudine pentru că nu ştiu, dar cert este că îmi place enorm.

Apoi, cum se aude!
Este un instrumental atât de genial încât nu îmi imaginez o persoană căreia să nu îi placă melodia asta, fie că îi place muzica clasică sau nu * laughs* adică, este atât de profundă şi intensă şi... touching; te atinge, pur şi simplu. Nu mă satur ascultând-o şi nu ştiu când mă voi opri să o fac( trebuie neapărat să mi-o descarc, e o metodă atât de bună de calmare şi liniştire... şi o atât de mare plăcere de a o asculta, trebuie să o am şi pe telefon ) . Nu ştiu care dintre sunete îmi place mai mult... Adică... Instrumental, vorbind. Nu pot alege - este aşa o îmbianţă plăcută şi... te dărâmă, în sensul bun al cuvântului. E profund. E ... absolut superb.

Nu cred că mai există ceva de spus, sunt încă prinsă în mreja melodiei şi nu cred că voi scăpa curând. Îi voi da un 10 din toată inima, cu certitdunea că merită chiar mai mult. E genială.

Următoarea, aici
enjoy.
Ce îmi place cel mai mult este că am auzit - o la desene animate. : )) Cred că pe la Tom şi Jerry.
Nu mai ţin minte, dar îmi place piesa. A fost un decor mişto pentru un desen animat când Tom îl urmărea pe Jerry. Şi amânoi se sâcâiau . . . etc etc. Piesa e super tare şi vioara e foarte nais.
Îmi aduce nişte amintiri, însă tot aşa de la desene animate : )) + firar e clasic nu ai ce comenta.
Nu sunt amărâte de piese din zilele noastre. E ceva mult prea frumos şi nu intră în categoria celor de azi. Mă rog acum sunt şi alte timpuri, iar atunci se aprecia bunul gust. Acum mai rar.
10.

next : Anathema - Wings of God.

No one can find me . . . here in my soul . . . : x
Beautiful lyrics. Si instrumentalul e asa de.. frumos, are momente in care e "linistit" iar apoi riff-ul ala genial, care suna atat de bine xD. Vocea tipului e puternica si are acel "ceva" care se potriveste perfect cu instrumentalul si versurile..
Lynn, mi-ai inveselit 6 minute jumate' din viata ;]
10, prea frumos ca sa merite mai putin.

Next: Serj Tankian - The Charade (Elect the Dead Symphony)
Enjoy this piece of heaven xD.
I really enjoyed your piece of heaven. Ma deranjeaza putin vocea nazala a lui Serj, dra m-am obisnuit. Oricum imi place vocea lui, pare sa aiba un control foarte bun. Mereu mi-au placut meodiile astea rapide in care se pune accentul pe voce. Orchestra face o treaba foarte buna, orice melodie in care apare orchestra devine pur si simplu heavenly. Nu prea imi place cand incepe cu lalala, ma rog nu stiu daca ai inteles, dar nu prea sunt fana a vocilor asa pe nas. In afara de asta, melodia e superba, te lasa fara cuvinte, iar Serj e genial. 10.

Next: Kamelot - Abandoned
Deci mie meldoia asta mi-a placut foarte mult. Nu stiu de ce imi tot veneau in minte imagini cu Final Fantasy VII :X 21 Adica ar fi buna ca tema de fundal pentru ceva de genul sau nu stiu, ma duce cu gandul la filmele acelea medievale...ah :X oricum un sentiment placut. Incarcat asa de emotie, mie una chiar mi-a placut foarte mult melodia asta mai ales cand tonalitatea era ridicata, nu stiu.... e uns entiment ciudat, placut.
10 - cu siguranta m-ai facut sa descopar o melodie superba :X

Next:
Danity Kane - Ride For You
http://www.youtube.com/watch?v=1e5ExzUGD...re=related

Am urmarit cum s-a format aceasta formatie si talentul lor, si sincer mi se pare ca au niste voci foarte frumoase, dar acum fiecare cu preferintele lor 10 Eu una ador aceasta melodie.
Şi mie îmi plac genul ăsta de melodii XD,sincer chiar e draguţă melodia,îmi aduce aminte de Destiny's child .Multe nu am ce să spun,nu am văzut videoclipul în rest ritmul este catchy .Nota 9!
Next: >> a super Ka Wa EE song dupa cum zicea Gwen Stefani -> Hollaback girl<<


Chiar îmi era dor de melodia asta,sper să vă placă.
Melodia e bestiala8..O ascultam intr-una cand eram mica8..o iubesc o ador imi place mult8..pot sa zic ca imi place vocea tipei..e foarte tare3 se potriveste cu toata melodia..mai imi place si ritmul :e dansabil si e urban3..si imi plac basii care se aud pe fundal8.
Ma repet: Ador aceasta melodie8

Next:Fly Project - Alegria (Deepside Deejays Remix)
http://www.youtube.com/watch?v=X3ub4XfXSX4

ma repet a mia oara: Ador muzica House8
Hmm,uite ca pe asta nu o stiam :]]

Melodia mi se pare draguta.Si eu ascult muzica house dar nu orice.Acesta nu mi se pare cine stie,desi ritmul te poate ridica putin de pe scaun ^^.Nu prea am multe de spus despre acesta melodie,este house,eh,ce vrei de petrecere,discoteca,mai zic. Un 8 ar merge tu ce crezi ?4 O.o

Next: Red-Already over
http://www.youtube.com/watch?v=0SJPCdafnLo
Imi placea melodia asta mai de mult. Am o vaga impresie ca am mai notat-o o data, dar mi-e cam lene sa caut acum post-ul ala. Imi place cum incepe, destul de haunting, si versurile de la inceput ma duc cu gandul la fantome si la persoane bantuite (haha, ca in "Mesaje de dincolo" 21) You never go, you'll always here, suffocating me. Dar, mereu e un dar, vocea tipului nu ma incanta si mereu isi alege cele mai proaste momente sa tipe; la sfarsit chiar nu simteam nevoia de asa ceva. N-am ce sa comentez despre instrumental, nu i-am dat prea mare atentie. Cred ca daca era ceva care sa impresioneze tineam minte. Ah, imi place si videoclipul. E misto cum cresc spinii aia pe el. Nota: 9

Next: Web of lies
La inceput nu prea mi-a placut... apoi am vazut ce voce frumoasa are cea care canta, este simpla. Vocea ei se aude, nu este acoperita de o mie de instrumente ca sa para mai 'misto'. Chiar imi place... Si numele e unul destul de frumos. Nu e cine stie ce "caracaterizare", insa, doar atata am putut zice. Iubesc lucrurile simple, asa ca hai sa iti dau un noua.

Acum o sa pun o melodie care imi place mult de tot. [ sa nu exacerez : - J ]

Animal i have become
http://www.youtube.com/watch?v=xqds0B_meys&ob=av2e