Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate The Song :P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Tin minte ca a mai fost postata mai demult si tot eu am nimerit sa o comentez. Atunci nu imi placea, nu stiu de ce dar mi se parea cam ciudata vocea tipului si melodia nu-mi parea mare branza. Acum pot spune ca e o melodie buna, vocalul destul de in regula iar instrumentalul foarte linistitor, un fel de lullaby in opinia mea. 9.

Next : Masterpiece.
Aaa...n-as zice chiar masterpiece. E una din melodiile foarte bune d epe Dark passion play (cu cat canta Anette mai putin, cu atat mai bine), dar nu i-as zice chiar masterpiece. Oricum e frumoasa. E linistitoare, dar daca te uiti mai atent la versuri vezi ca sunt mai degarba triste. Apreciez insa talentul de compozitor al lui Marco, avand in vedere ca melodia e scrisa in intregime de el si e una din cele mai bune de pe album (cel putin in opinia mea). Ca de obicei, vocea lui Marco straluceste pur si simplu, imi place fiecare intonatie si interventia lui Anette in ultimul refern e foarte bine gandita; pana la urma sunt o trupa si e frumos can canta toti. Cred ca deja se stie ce nota o sa dau; 10.

Next: Dead eyes see no future
Well, începutul nu e rău deloc. De fapt, dacă ar fi să mă refer doar la instrumental aş putea spune că îmi place melodia foarte mult, I mean, e foarte reuşit şi totodată plăcut... Nu în sensul de calm / liniştit, something wilde. Şi sincer chiar se potriveşte, oarecum, cu starea mea de spirit actuală plus că este un instrumental pe care l-aş aprecia în orice caz. Aşa că nu o să stau să comentez prea mult acest aspect având în vedere faptul că nu aş avea ce să mai adaug în afară de afirmaţia simplă " îmi place" ori " e foarte plăcut / reuşit ".
Dar, în ceea ce priveşte vocea " beast " ( yeah, aşa o numesc eu ) nu pot spune că îmi place. Nu sunt fana acestui gen şi rareori îmi place ceva din această categorie, deci - să zicem că este vorba doar de preferinţele mele însă mi se pare că se aude ( cam ) ca naiba. Sau poate e doar potrivit cu acest gen şi eu nu îl agreez, nu pot spune cu certitudine dar nu îmi place şi nu mă atrage în nici un fel, kill me or not, nu îmi place.
În rest, versurile nici măcar nu le pot înţelege în modul în care le... urlă pe acolo, dacă o pot spune aşa. Neinteresant, deci.
O să îi dau un 7 pentru instrumental, cuz ăla chiar îmi place.

next: Enya - Only time
Holymotherohgod <3

Ha ha ha, taken -short, short, short, goddamned chibi post
_________________________________________________

Enya e una din pacatele mele dulci cand vine vorba de a asculta orice altceva in afara sferei metal, de altfel un centru de interes si cand vine vorba de muzica irlandeza. Vocea ei mi s-a parut intotdeauna superba si mistica, potrivita unei stari de high-fantasy. Aceasta melodie nu face exceptie, desi recunosc ca varianta Celtic Woman mi se pare la fel de buna. 10

Epicness
The beginning, not bad.. din contra, awesome guitar solo. Instrumentalul are un ritm alert, te ridica de pe scaun *laughs* iar partea vocala e destul de reusita. Niciodata nu am fost 'fana' Iron Maiden, si nu pentru ca nu mi-ar fi placut, ci pentru ca niciodata nu m-am sinchisit sa caut si sa ascult melodii de-ale lor. Stiu decat vreo 3-4 bune. Revenind, solo-ul ala de chitara face toata melodia.. oh and, thank god there's no 'beast' shit. 10.

Next : Epicness.
Damn, I love this song o.O cred că este a 5-a oară când îi dau play, but that's another story.

Încă de prima dată când i-am dat play, când am intrat să o ascult, mi-a plăcut. Începutul este atât de genial ( îmi aminteşte într-o oarecare măsură de o anumită melodie....hm, da, îmi amintesc - the islander - nightwish - maybe they are similar, or something pentru că îmi aminteşte foarte mult de această melodie ) însă , oricum ar fi, nu pot spune că nu îmi place ( damn I love it ).

Are un ritm, adică un instrumental atât de frumos ( nu ştiu dacă este neapărat termenul potrivit dar îl ador, instrumentele se aud atât de bine şi drăguţ şi înduioşător şi boem că nu pot să nu ascult în continuare melodia ). Cât despre voce, nu aş avea nimic să îi reproşez deşi nu mi se pare neapărat o voce genială sau care să îmi atragă prea mult atenţia, este o voce ca oricare alta, for me - lol - şi nu ştiu dacă o apreciez la adevărata sa valoare sau nu ( pot spune că îmi place dar nimic mai mult, ca şi cum ar trebui să o ridic în slăvi, no that's too much.

Cât despre versuri, the same old story. Oh, or not - I really like them. Adică, nu mi se pare neapărat că are nişte versuri originale, ieşite din comun, izbitoare. I have heard this kind of a story before, e tipică, i guess dar se potriveşte perfect cu restul ( mă refer la instrumental şi voce ) şi nu pot să reproşez nimic, având în vedere că : 1. se aude bine şi 2. versurile sunt chiar frumoase. The part with the " shadows" I really adore. Nobody knows the meaning behin <3 ah, I really enjoy this lyrics. Se potrivesc perfect cu melodia, I have to admit it * love love face *

Oricum, dacă ar fi să o apreciez cu o notă, i-aş da 10, pe termen general. Dacă aş ajunge să o analizez în detaliu, probabil că nota ar fi 9 sau mai puţin. But for the moment, I really enjoy listening it - aşa că îi voi da un 10.

next: the veronicas
( it's been a while from when I've listened smth. from them )
Well, not bad pentru o formatie de fete. I really enjoyed the instrumental. . . nu e genul meu dar nu stiu. . . mi-a placut. Totusi vocalul ma cam deranjeaza. . . e prea 'girly'. Nu zic, se potriveste cu instrumentalul, nimic de comentat, dar, cum am mai spus, not my type. 9.

Next : The Hobbit
Tolkien is probably headbanging in his grave xD
Love at first listen frate. Deja o ador. Si aveam de gand de mult timp sa ascult Blind Guardian. Imi place mult cum suna. Nota 10.

Ome Henk - Barbie Girl (Parody). Best Barbie Girl parody.
Amuzante versurile, melodia asta niciodata m-a impresionat 21. Ar trebuii sa comentez versurile, nu? Putin cam prea banale, adica nu e ceva iesit din comun, ei ii place de el, lui nu, in fine, ii dau 7, chiar daca e parodie.

Next: Nneka - Heartbeat (Chase and Status remix)
Nneka - Heartbeat(Chase & Status Remix)


Piesa imi place foarte mult, imi trezeste amintiri placute si imi da si senzatii, precum si anumite imagini, cu atat mai placute.
Trecand peste astea, imi place cum se imbina vocea aceea ragusita cu ritm-ul de dubstep si ritmul piesei originale.
Remixul e bun, perfect pentru o noapte in Suburbia sau orice alt club unde se poate asculta dubstep sau muzica de calitate, in orice caz.
Cu toate acestea remixul mi se pare putin cam prea pompos, parca ia din ideea rimtului melodiei originale.
Prefer cu mult originalul. Asa ca remixul primeste un opt Smile.
E bun, dar omoara mult din frumusetea piesei originale.

http://www.youtube.com/watch?v=-Sxg7v4uUn4


p.s: as ruga sa fie ascultata cu atentie piesa de mai sus si mai ales cap-coada.