Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Evita cuvantul DA sau NU :P:P:P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Raspunsul meu este negativ! De ce? Pentru ca ma pricep la pian la fel cum ma pricep sa injur in japoneza(adica deloc)

Urmatoarea intrebare4upa ce ai vorbit cu un user, ai incercat sa iti imaginezi cum arata? *adica inalt, scund,cu parul negru, blond...etc*
Nu stiu, deocamdata nu prea am vorbit, aici, dar in general, nu cred ca ma gandesc. adica, daca este o persoana de treaba nu ma intereseaza aspectul fizic. 4

Următoarea întrebare: Tu ai avut vre-o dată un iubit-iubită, despre care să nu vorbeşti cu prietena/prietenul tău cea/cel mai bun?
Nciodata , sunt single de cand ma stiu . Consider ca sunt prea mica pentru asta inca , din moment ce tocmai am implinit 12 ani , spre deosebire de unii care au primul iubit(a) la 9 ani .
Next : Te cheama Melisa ?
Da de unde? Mă cheama altfel : ))

Î= Tu te consideri perfectă?
Fiecare om are defectele si calitatile lui , asa ca raspunsul meu este negativ . Om perfect e imposibil si irealizabil .
Next : Te cheama altfel ?
Yep, ma chiama alfel, si scrie sus la avatar daca e nevoie^^....acolo cu litera mare si seamna leit cu a ta>>>O.O>>suntem clone cumva?21
Vad ca aici lumea cam raspunde cu greselute>>sau asta intentionat?
Hmmm....
Q:Iti plac telenovelele?Smile
' 'Nu stiu, deocamdata nu prea am vorbit, aici, dar in general, nu cred ca ma gandesc. adica, daca este o persoana de treaba nu ma intereseaza aspectul fizic. ' '

-> Mely ai spus de 4 ori cuvantul ' ' nu ' ' . Parca jocul zicea altceva , dar in fine ._. ' '.

Intrebare : Iti plac telenovelele ?

Raspuns : Cred ca asa si asa . M-am uitat la multe dar nici aformativ dar nici negativ >.>

Next : Iti place sa te bati cu zapada ?
Ador aceasta activitate :X . De asta anotimpul meu preferat este iarna , bine , si pentru ca iarna avem zapada si gheata care imi plac mult ^^ .
Next : Esti din Bucuresti ?
Intrebare : Esti din Bucuresti ?

Raspuns : Negativ . Orasul e dragut , nu tea plictisesti in el dar mereu imi voi prefera oraselul meu mic si pitic -> ' ' Pitesti ' ' . Dar poate m-as muta in Bucuresti , cine stie 65.

Next : Iti place limba engleza ?
ÃŽntrebare : ÃŽÅ£i place engleza ?

Aş spune că e on limbă pe care o iubesc mult mai mult ca pe altele. După spaniolă, bineînţeles. Dar dacă ar fi să aleg între ea şi alta aş alege-o cu siguranţă datorită faptului că e uşoară.

Next : Franceza este printre primele tale limbi preferate ?