Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Evita cuvantul DA sau NU :P:P:P
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Le urasc . Inainte imi placeau dar acum am realizat ca daca ies pe afara o sa ma ud si asta imi displace . Ploaia aduce cu ea o vreme mizerabila de obicei , si de aia zilele ploioase imi stau in gat .
Cu toate ca , daca ploua usor , mi-ar face placere sa ma plimb pe afara .

Next : Ti-ar placea sa poti studia despre fenomenele paranormale ?
te inseli aici sunt la liceu insa e irelevant intrebarea mea acum :

daca ai putea sa copiezi din animeuri puteri si numai pentru 13 ore ar ramane activa puterea copiata cu dezavantajul de a fi nevoie sa ucizi pe cineva ca sa nu mori tu insati ai folosi aceasta abilitate?
Atata timp cat nu imi va folosi decat pentru cateva ore... chiar este neinteresanta... Daca vreau sa fac ceva rau cuiva sau bine... ma rog... chiar de va dura mai mult am sa imi folosesc puterile natura 10

Urmatoarea intrebare:

Daca ai avea o suma de bani si aceia te-ar ajuta sa iti cumperi o masina de mult dorita, iar un prieten are nevoie de tine caci a intrat rau in probleme, ai renunta in favoarea rezolvarii problemelelor lui?
Sigur. Eu sunt loiala, nu ca altzii:-P. Banii se castiga, dar un prieten adevarat mai greu.

Urmatoarea intrebare:
Iubesti?
Cred ca se poate spune 4.....depinde...... Pe hamsterul meu, pe canarul meu...chiar ii iubesc 4.....sunt draguti si mici....si fireste sa familia8 :X :X...cam atat.

Iti place la scoala? sa va vad la asta 19 19 19.......

.mefistofelica.nihil.

Probabil, în medie cam 10, 9 la sută, dar poate varia de la orele de studiu şi de la profesori - nu pot zice că-mi displace complet, pentru că am ceva de făcut timp de 5-6 ore în fiecare zi, iar dacă ai mei colegi de şcoală (spun aşa ca să evit o cacofonie) ar fi mai... bine crescuţi, aş putea spune aye, aye, captain.

Deci, probabil.


Tu crezi că femeile se uită la telenovele din plictiseală?
Cred ca se uita din dependenta21 Telenovela seamana cu anime-urile doar dintr-un singur punct de vedere: creaza dependenta; odata ce incepi sa vezi nu te mai poti opri pentru ca vrei sa sti "ce i se intampla nu stiu cui dak se casatoreste cu aia,daca afla ca l-a inselat, daca o omara pe ailalta"24) Eu una detest telenovelele, insa ma mai uitam cand eram mai mica. Probabil ca incepi sa te uiti la o telenovela din plictiseala si sfarsesti prin a deveni dependent21

Next: Crezi ca viata ta are vreun sens?
lol ce intrebari pun si eu la ora asta21
Are,dar inca mai asteapta pana va porni la drumul ei.Acum ea este ca si la telefon cand suni pe cineva : Abonatul are treaba si sa-l contactezi e greu.

Next : Crezi ca literele de la tastaura ar trebui puse-n ordinea alfabetica cunoscuta ?
"Next : Crezi ca literele de la tastaura ar trebui puse-n ordinea alfabetica cunoscuta ?"

Ar cam fi banal pentru ca m-am invatat cu ele deja asa si daca ara fi ca in ordinea alfabetica ...as sta mult sa le invat...m-am obisnuit cu ele asa ,deci totul este bine cum e acum...


next:Crezi ca ai o noua sansa daca ai luat 3 la matematica?[pe drept desigur]
Orcand exista a doua sansa,dar e mai greu s-o pui in aplicare.In fine eu am trecut mereu de la 3 la 8 la matematica .


Next : Mi se pare mie sau in unele topic-urii nu-mi apar semnaturile ?