Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ai face daca.....
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Nu ma pot uita la asa ceva21 Adica nu-mi pot imagina!21

- Hinata, you're crazy! Abea am terminat-o cu Sasuke si acum vrei si tu? Nus Super- men!

Next: Ce ai face daca ar veni la tine Naruto, si stand pe canapea il trece ceva gazos?21 lipsa de inspiratie21 Cred ca stiti la ce ma refer.
aoleo !! il dau afara si deschid toooate usile si ferestrele ca sa se aeriseasca. Si dupaia ma duc si fac un dus ^^
next: ce ai face daca 151515.....daca...O.o cand o sa pleci de la scoala ( spre casa) o sa inceapa sa te urmareasca capui lui Coji? Sa zicem ca faci 30 de minute pana la tine acasa. (mergand lent =_= ) Eu nu stiu ce as face... >.< buuhuuhuuu !
Ce asi face? Asi fugi mancand pamantul facand pana acasa un sfert de ora nu treizeci de minute.
Next:
Ce ai face daca... iubitul tau s-ar saruta cu Sakura?
Daca sunteti baieti: Ce ai face daca iubita ta s-ar saruta cu Sasuke?
I-as spune ceva de genu:Sa nu spui nimanui ca am fost impreuna ai gusturi mult prea proaste(srry pt fanii sausuke/sakura dar asta este parerea mea despre personajele astea)
Next:ce-ai face daca ar veni la tine Orochimaru si ti-ar spune ca vrea sa fie animalutul tau de companie?
Oh doamne.....vai ce m-as distra!MICUL SI URATUL AnIMALUT OROCHIMARU!vsi ce m-as distra.I-as face viata un calvar!L-as tortura!loh........mahahaha 19
NEXT:Ce ai face daca ai afla ca naruto este fratele tau de mult pierdut ai ca in serara aceasta va urma sa vina sa doarma la tine,neavand unde sa doarma,din lipsa de spatiu doarme in patul tau,iar tu esti nevoi\a sa dormi afara langa lada e gunoi?--lipsa de inspiratie
Pam, pam ,pam!
-Naruto, fratiorul meu iubit. Iesi dracu' afara din camera si patul meu! Cum iti permiti? Dute si dormi in Africa dar nu aici.
Aha. gata.
Next: Ce ai face daca ai gasi la container un catelus care seamana izbitor de mult cu Akamaru si vrei sa-l iei acasa. Dar intre timp se trezeste Kiba ca-si vrea catelu' inapoi? Ar ajunge la o cearta cam asa:
-Ba da, e al meu! Eu l-am gasit prima!
-Ba nu!
-ba da!
etc. etc. [lipsa de inspiratie]
da.......chiar iti lipseste inspiratia :-p
Uite frate.....nu te pune cu mine ca-ti trag una de zbori pana in China,nu ma enerva ca-ti dau una de numai ba nu iti dau.Brusc Kiba incearca sa zica ceva si se trezeste cu un sut in fund care il face sa zboare.........ghici ghicitoare?
NEXT: Sasuke este iubitul tau!Iar intr-o zi vine la tine si zice;
Sasuke:Trebuie sa-ti marturisesc ceva,tu esti inima mea,inca de cand m-am nascut imi ascund adevarat fata.Dar acum stiind ca ma iubesti pot sa-ti marturisesc adevarul.Am un secret urias-M-am indragostit de Guta si stiu ca deoarece tu ma iubesti,ma vei intelege si ma vei ajuta sa ma combin cu el!19

PS:fanilor Sasuke,este doar un joc,n-o luati in nume de rau!
21 cate iti trec prin cap21 Pai tanletoasa de mine i-ar zice cam asa:
-Iubiii!! Te iubeesc!! Dar iesi naibi din casa mea! Cu Guta sa te mariti. Guta sa stea la cratita pentru tine. Guta sa-ti calce camasile, chiar daca stiu ca ti le-ar arde pe toate. Valea!
Next: [again lipsa de inspiratie] Ce ai face daca Couji ar incerca sa te violeze?21
Pe cine?Pe mine?OH........mai cred ca cei din Naruto inca nu s-au invatat minte>As lua toporul (care desigur e mereu ascuns sub patul meu 19 si hat dupa el.HEHE Cine se mai pune cu mine?
NEXT:Ce ai face daca Sakura ar aprea pe la 2 noaptea in fata ferestrei tale imbracata intr-o lenjerie neagra,plina de sange si cu o tigara in gura uitanduse fix la tine spunand:Hei fetiscano,da,da cu tine vorbesc.-Da drumu la drujba,stropi de sange peste toti pereti si zice:Ma ajuti putin sa-mi aprind tigara?
hm....of
Nu suport fumul de tigara. Deci..nu! Ooo si vezi ca nu mi-e frica de tine. In primul rand: drujba nu e pornita si in al doilea rand : nici nu va porni. Nu are motorina [sau cu ce naiba se mai pornste drujba ^.^"]
Next: Ce ai face daca ai fi politista si colegii tai te-au chemat la sectie pentru a interoga un criminal foarte periculos, care este defapt Sas'key?