Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce ai face daca.....
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Ehm nu as acepta. . . Prea multa responsabilitate si acolo... prea multe decizi alea, alea si o gramada de babaciuni care isi dau cu parerea, p-plictisitoor.
Q:CFD Kakashi te-ar tine inchis/a in casa cinci, sase zile dintr-un motiv stupid de-al lui Tsunade.
L-as tine inchis cu mine .. "Kakashi, we're alone?" :perv:

Ce ai face daca Lee ti-ar da un costum ca al lui?
I- asi multumi cu un zambet fals ca sa nu- l ranesc si dupa ce ar pleca l- as ingropa in adancul pamantului

Cf daca Konan ar vrea sa fie maiestra ta?
Why not? Imi place de Konan. Inafara de faptul ca sta prea mult pe langa Pein. >.< As accepta cu siguranta. Dupa aia i-as tabaci fundul lui Naruto si i-as intoarce capu' spre Hinata. >:] Si dupa aceea l-as aduce cu forta pe Sas'ke inapoi in sat si l-as forta sa o sarute pe Sakura >:] Konan m-ar face puternica. Imi convine. Prin urmare as accepta. ^^

Next : Ce ai face daca Tobi ar iesi dintr-un tufis si te-ar desena pe fata cu ruj? xD
L-as alerga, desigur, iar cand l-as prinde i-as da un capac sa ma tina minte... daca nu ma razgandesc si il pictez pe masca sau mai rau i-o dau jos si il pictez direct pe fata>:3.
_________________
CFD Naruto te-ar fi batut la conquiztador iar dupa ce ar realiza asta ti-ar rade in fata= ]].
woooow !! foarte bună intrebarea : )) Păi, i-as cere o revansă siii as inventa ceva de genu' : Nu m-a lăsat tati in pace. -> e adevărat =_= De fiecare dată cand joc conquiztador vine langă mine, imi i-a mouse-ul din mană si tastează aiurea pe tastatură . Si mă enerveazăăăăăă !!! Revin. Dacă nu acceptă revansa , ii dau un pumn in cam si un picior in comoara lui. 5

Ce ai face dacăăăăăă l-ai vedea pe Sasukee... la bustul gol, jucand fotbal.? [ eu as lesinaa !! O.O ]
Si eu as lesina :]]. Neee..Nici chiar asa. M-as inrosi, cel mai probabil. S m-as aseza in tribune, admirand..:chuu:

Ce ai face daca Tsunade ti-ar da misiunea de a forma o echipa si de a pleca pentru a-l omori pe Itachi? SI pe cine ai lua in echipa?
Hmm.. eu as lua in echipa pe : Kakashi, Sai, Naruto. Dar conform animeului Sasuke deja l-a omorat pe Itachi asa ca nu mai avem nimic de facut hehe.

Next question : Ce ai face daca ai merge intr-o zi pe strada si te trezesti cu Akamaru agatat de pantalonii tai ? lol :ha: A da, agatat in sensul ca te-a muscat de pantaloni 4.
LOL!!!
Am ras 5 minute inainte sa raspund...
So.. las strange (cu mana) de gat pana ar lesina, apoi l-as tara (pe un drum cu pietre sau pe sosea) pana la o rapa unde l-as pune pe Kiba sa-mi dea bani sa-mi tratez rana, apoi, daca mi-ar da l-as tara pana la spital, sa-i faca injectie contra turbarea cainelui, iar daca nu, l-as bate, i-as lua banii (doar banii) si l-as arunca in prapastie.. iar daca cineva ar sari sa-l ajute... i-as explica ce s-a intamplat... si m-as multumii si daca Sakura m-ar vindeca... sau Ino... daca Kiba mi-ar plati pantalonii si orice altceva mi-a "stricat"...

Ce-ai face daca..
4Girls: Shikamaru s-ar uita sub fusta ta?
4Boys: Hinata ti-ar da pantalonii jos si ai ramane in.. familia goala?
Imposibil. Eu nu port fusta.15 Sau daca port pe dedesubt iau niste iegari, sorry Shikamaru, dar...esti luser! 24

Cf daca Hidan ar putra hainele tale?