Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: ~pe cine alegi?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.

*ILY Yaoi Maniac*

Kisame ÅŸi Zetsu zici 39
Păi alegerea nu e aşa grea şi sigur vă va şoca alegerea mea . În primu` rând nu`l sufăr pe Kisame , peştele ăsta idiot cu gură mare , prea plin de sine = insuportabil . Zetsu ...mi se pare mai liniştit ...singurul lucru care mă supăra la el e că îl ajută pe Madara în rest e ok , e şi ciudat cu culorile ălea 2 şi cum se desparte ...Deci îl aleg pe Zetsu , pe planta moartă =]] decât pe peştele cu gură mare xD
Next:Jiraiya sau Might-Guy ?
Pai e cam greu.
Guy e...Guy,cu zambetul ala prostesc si haios,cu costumul lui mulat ce ii scoate formele in evidenta,cu freza castron,curajul nebunesc si increderea oarba in studentii lui.E un personaj ce m-a fascinat de la inceput.E competitiv si sufera de nebagare in seama.
Jirayia e un mos ,ce se gandeste la tineretea lui si incearca sa fie la fel de cool ca atunci(chiar daca nici atunci nu era),ce se uita pe furis la fundul doamnelor,domnisoarelor si chiar si al fetitelor.E zgarcit si destul de usor de dus cu pluta atunci cand te subestimeaza.
Deci il aleg de Guy.
Tsunade sau Sakura?
Pe Sakura nu o suport, deci o aleg pe Tsunade.

Next: Pain sau Naruto?
Naruto pentru ca este amuzant si pentru ca este puternic.



Next : Ino sau Konan ?
Konan deoarece e mult mai frumoasa si mai puternica decat Ino. Si plus de asta nu e asa enervanta ca ea >.<



Deidara sau Pein?
Deidara fara nici o ezitare.
Nu ca Pein ar fi mult mai prejos dar Dei-kun 21 e pe locul doi cand vine vorba de baietii din akatsuki.
Cred ca e mai funneh decat Pein, ii iubesc vorba 'un' , e un fel de dependenta, plus ca isi petrece majoritatea timpului cu Sasori no danna. So, il aleg pe el.
Next: Sasori vs Kakashi
Kakashi. Nu am nimic cu Sasori si el e frumos si e si puternic si imi place ca foloseste marionete 9 Dar Kakashi e pe primul loc. Imi place foarte mult de el k tine asa mult la lucru in echipa si e misterios dar si amuzant uneori. Nu mai vorbim despre putere ca toti stim ce poate 5

So, Sasuke sau Itachi? [Poate s-a mai pus asta dar nu am avut timp si chef sa citesc]
Sasuke vs Itachi...Sasuke.
Chiar daca e un a**hole pentru ca a plecat asa si ia- parasit pe Sakura si pe Naruto-kun, dar a crescut. E mult mai puternic decat era, are mult mai multa incredere in el si pana la urma cred ca totul ii iese pe placul lui, noh?
Next: Ino vs Hinata
Hinata, bineinteles. Imi place la Hinata ca e mai linistita, mai timida. Nu vorbeste gura fara ea cum i se intampla lui Ino. Si plus de asta, e acelalsi lucru ca la intrebarea aia cu Konan si Ino. Hinata e mai puternica decat Ino.

Sakura sau Naruto
Huh, ce intrebare ciudata. Il aleg pe Naruto. Pentru ca e vesel si amuzant cand trebuie si pentru ca e serios si muncitor cand e nevoie. Naruto incearca cu atata disperare sa il aduca inapoi pe Sasuke si motivatia lui e de laudat. Nu da inapoi de la nimic si tot nu e destul ed puternic dupa parerea lui.
Next: Itachi vs Ero-sennin