Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: ~pe cine alegi?
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
HAKU. Mai trebuie sa intrebi? 21 De ce? Pentru ca povestea e foarte trista, am si plans la moartea ei/lui si cred ca imi venea sa strang televizorul in brate 20 De ce nu il aleg pe Neji? Crede ca doar el sufera, doar el conteaza, nu vede cat sufera hinata (cred) din cauza comportamentului verisorului lui (neji). Mai ales ca se da mare ca le stie pe toate... Orcum e si dragut deci...
Tot haku ramane.
Next: Ino sau hinata?
De parca nu e clar == (pentru mine inca nu e :]] )
Hinata.

Ino e superficiala pe cand Hinata stie sa fie sensibila.
Ino iubeste pe cine ii iese in cale[apropo de Sasuke] ,iar Hinata iubeste cu adevarat.[Naruto xD]
Ino jigneste lumea,Hinata nu.
Hinata e mai pregatita fizic decat Ino.

Pe cine alegi intre Gaara si Sasuke?[eu personal as alege Gaara 4]
Sasuke e un emo kid stupid şi sensibil, săracu' de el, o arăta el bine, o fi fost simpatic în Naruto Kids şi acum în Shippuuden e sexy de nu mai poate, dar un mare DAR e sensibil, puternic, unde? Poate la suprafaţă. A reacţionat ca un laş pe tot parcursul animeului, deşi nu sunt la zi cu el. Nu-mi place.
Pe de altă parte, Gaara, este un personaj foarte puternic şi totodată interesant, frumos, simpatic, odată rău, acum bun, a evoluat din toate punctele de vedere. A putut să treacă peste toate " problemele vieţii", dacă nu sună prea patetic exprimarea asta. Îmi place părul lui, îmi plac ochii dar ce lmai mult îmi place trecutul, personalitatea, comportamentul, rolul lui în anime.
Deşi Gaara nu are cine ştie ce rol, la fel ca Sasuke, pot spune cu ardoare şi multă hotărâre că îl aleg pe acesta cu mult, foarte mult, prea mult de-asupra lui Sasuke. Îl întrece din toate punctele de vedere; în afară de prostie probabil * laughs* cu riscul de a supăra fanii, e părerea mea şi chiar nu-mi place Sasuke. Îmi plăcea odată. Odată, de demult, vremuri apuse.

Huh, next, Deidara versus Jiraya.
Teh
Deidara... E atat de dragut. Si imi place mult, mai ales ca moare si scapa din peisaj. (nu ma credeti nebuna) Jiraya e puternic, dar nu ma atrage. Anyway, tot mai mult Deidara ma atrage XD.
Deidara: Isi merita locul in Akatsuki (nu mai sunt sigura cum se scrie== nu ma omorati -_-) Parul lui blond cand e ravasit de vand, e atat de "chipes" (ca sa zicem) in acele momente. Cand se lupta poate fi calm si asta atrage mai multe fane (:]] din viata reala)
Jiraya: prezenta lui se poate face remarcata, este amuzant, parul lui (as vrea sa il am si eu asa de lung) e destul de tepos :]] Faptul ca se gandeste si la alti este un lucru de admirat. Din punctul meu de vedere.

Corina.
Gaara. Totul ce tine de el este ceva "special". Ma atras... inainte imi placea sasuke. Acum nu mai stiu ce e atat de frumos la el.


Gaara: imi place parul lui rosu-sangeriu, puterea, pentru hotararea lui, nu e asa de increzut, ochi lui erau/sunt atat de captivanti (te puteai uita la ei, ore in sir) In acea lupta cu Naruto, chiar am vazut un alt gaara nu doar acela "misterios".
Sasuke:uneori e foarte arogant si, nu vede ca are prieteni adevarati chiar langa el. Are un singur vis ce vrea sa il indeplinesca chiar daca e sa se distruga pe sine, daca ar gandi lucid ar putea sa vada ca nu trebuie sa faca atatea sacrifici, ca se poate baza si pe alti, nu numai pe el. Cu aroganta, indiferenta atrage fetele. Daca nu ar mai frange inimi poate las fi ales pe el.
Scuze daca nu aveam voie sa raspund la doua intrebari (nici sa ma exprim nu pot, intelegeti voi)
Next: Kiba sau Akamaru ? //_- Imi cer scuze pentru lipsa mea de imaginatie.
Teh, asa e mai bine?
Um... Kiba vs Akamaru:?:. Well pentru ca am de ales intre caine si "omu' caine" cred ca o sa il aleg pe "omucaine":]], 'cuz e fooarte simplastic si adora animalele si asta ii da un plus. Iar pe Akamaru nu l-am ales pt ca e... un caine. Bine, bine e foarte dragut dar imi place mai mult de stapan9.
Next: OrO vs. Kukashi-sensei 10578. I'm just kidding.
Kakashi-sensei of course! Why ? Well.. Orochimaru e o soparla care ma dezgusta. Nu imi place de el de cand i-a pus lui Sas`ke semnu` ala blestemat pe gat! Si kakashi-sensei.. el e de multe ori amuzant. Si cu cartea lui.. totdeauna ma amuz cand il vad :]] Si cu intarzierile lui :]] Is pe jos de ras :]].
Next : Neji versus .. 39 .. Pein :]]
Well...il voi alege pe Pein, deoarece nu-mi place deloc de Neji. Este un personaj care nu m-a impresionat cu nimic, nu este deloc pe placul meu, dar nu spun ca ma degusta. Nu am nimic cu el, dar pur si simplu nu il admir. Il voi alege pe Pein, deoarece...habar nu am de ce o.o Este un personaj negativ, I know..dar imi place de el, caracterul lui, totul. Este un personaj ok.

Next: Itachi vs Naruto
Next: Itachi vs Naruto :smart:
Iii, deci... (ca itotdeauna) Itachi si sasuke in doujinsh (nu mai sunt sigura cum se scrie) arata bestial, adica cine sa nu iubeasca doi baieti care o fac si mai sunt si frati? Dar si naruto si sasuke le-ar sta bine in pat, unul peste altu, facand ... aiai:perv:. Mintea mea e de vina, nu eu.:ask:
Asa acum... nu cred ca ma pot hotarai. ( e atat de greu :help: ) Mai bine nici-unu, decat sa se supere celalant ( :crazy: cal nu e bun in exces, pe cine mint? ==)

Sasuke vs Deidara
Daca a mai fost scris atunci : Deidara vs Itachi
Ca tot aduse Beki vorba de el.
Ahhh! Ce greu e.
Mi-a plăcut de Deidara din primul moment de când a apărut în anime, deşi nu îmi amintesc acum momentul exact, au trecut secoel de când mă uitam eu la Naruto but nevermind o.o şi îmi plăcea mult, nu pentru că era blond, ci pentru personalitatea lui, BOOM KABUM cum îmi place mie să o numesc, I really loved that, plus origami and bombs and such, îmi plăcea la nebunie tehnica lui, the tongue 15 and everything else, adevărul este că m-a fascinat pur şi simplu din prima clipă, mai ales cum vorbea şi era atât de funny în viziunea mea... şi total, o bunăciune din anime, total. Plus că îmi place rolul lui şi ador lupta cu Gaara, nici nu îmi venea să cred că nu îi purtam pică pentru că se bătea cu el, adevărul e că a lucrat atât de excelent încât nu are cum să nu îţi placă. E adoraaaaaabil!!
Itachi... Wah, şi el tot din prima clipă mi-a plăcut, când era în amintirile lui Sasuke şi chiar dacă nu ştiam pe atunci ce era şi cum cu adevărat 21 adică, mă refer la adevărata situaţie, l-am adooooorat. Era absolut minunat, şi frumos pe deasupra şi mi se părea atât de rău şi cul şi puternic, cum şi era pe de altă parte. Apoi văzând cum luptă şi ce personalitate are + rolul lui impecabil în anime, nu am avut cum să nu îl ador de-asupra multor altora. Nu m-a dezamăgit deloc în tot ceea ce am văzut până acum ( că nu sunt deloc la zi cu Shippuuden dar am auzit ce se întâmplă şi cum şi oricum... sunt mândră de el = )) ). E un adevărat Uchiha, sânge dur. Îi ador tehnica.

Şi amândurora le stă demenţial în pelerinele alea de la Akatsuji T_T
O să îl aleg totuşi pe Deidara pentru că... Ah, nu ştiu pentru că m-a atras la un moment dat mai mult deşi jur că îl ador pe Itachi cu faţa lui încruntată and such, but Dei-kun e cu puţin în faţa lui : >

next : Pein vs. Yondaime
Ahh.. cred ca il aleg pe Pain pt ca e simpatic cu toate "pearce-ingurile" alea in el, alt cv nu as putea spune nimic despre el pt ca nu ma dau in vant dupa acest personaj.
Next: Konan vs. Tsunade>: