Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Nirvana - Smells Like Teen Spirit

Nirvana are good:X. Melodia e printre preferatele mele, e o melodie pe gustul meu. Instrumental bun, versurile imi plac, si imi place vocea lui. Nu pot sa-i dau decat 1o.
_________________________________

Next: Mettalica - Nothing else matters

Melodia parintilor mei:X.
Ce vremuri Nothing Else Matters probabil melodia mea preferata de la Metallica. Sincer nu imi place deloc noua Metallica, piesele recent nu se pot compara cu Master of Puppets, Enter Sandman sau Nothing Else Matters in fine No Comment 10+

Placebo - Every You Every Me
Nu prea ascult Placebo.
Inceputul e prea lung, nu imi place vocea solistului, e prea subtire si cam ciudata. Versurile nici asa.
Nu le inteleg deloc. Chitara ma zgarie pe neuroni. Oricum, din cate stiu, Placebo are multi fani. Nota 6.

Next: Avril Lavigne - Keep Holding On
Off : 6 pentru Placebo? O.O

On: Survivor - Eye Of The Tiger
Fată, nimereşti doar melodiile care îmi plac 21. Nu ascult Survivor, asta e singura piesă care îmi place[defapt, mai era una dar nu îmi amintesc cum se numeşte, trebuie să mai caut T^T].Adevărul e că muzica veche e de neînlocuit. Nici nu mai discutăm, 10+
__________________________

Next: Metallica - Master Of Puppets

"Vechea Metallica e mai bună decât noua Metallica" agree Parabola 3.
Pai eu categoric nu ascult Bon Jovi, dar melodia e pe gustul meu. Insa, pur si simplu nu e genul meu. Nu merge prea bine si nu se imbina, cu felul meu, si asta e obligatoriu. Ii dau un 7.
Continuam cu una din melodiile mele preferate.
Red-Hide Am ascultat melodia la un AMV, cu Alois, bineinteles si apoi... love!
Hmmm. Nu am ascultat Red aproape niciodată, nu ştiu decât melodiile Alredy over şi Breath into me.
Ce aş putea să spun despre melodia asta... Niciodată nu mi-a plăcut în mod deosebit vocea solistului. E aşa comună trupelor de rock a căror solişti încearcă să pară duri prin urletele lor exagerate. Versurile sunt şi ele banale, aceeaşi poveste întotdeauna. Tipul disperat care nu poate scăpa de anumite chestii care îl bântuie. Ok... Nu comentez partea instrumentală pentru că nu mă pricep atât de tare. Îmi place pianul de la sfârşit, dar în rest nu mă prea atrage.
Per total e o melodie drăguţă, dar comună şi mediocră. Să-i dau totuşi un 7

Next: Kamelot - Karma
Kamelot este una din formaţiile mele preferate, la care, ofc, n-am ajuns la concert [// în principal îmi plac din cauza prestaţiilor live; din câte-am observat din clipurile pe youtube, sună mult mai bine ca în studio, ceea ce lolwut].
Karma e una din primele melodii ascultate de la ei. Melodiile lor nu sunt în general foarte complexe din punct de vedere instrumental, dar sunt de efect; Roy Khan, still, face toţi banii - like a friend of mine said "I'd go gay for that voice.".
10.

Next: The Pursuit of Vikings.
Ce sa zic. Desi sunt o fana a acestui gen de muzica pur si simplu e prea zgomotos pentru mine. Instrumentatia e puternica, ca deobicei si acest lucru imi place foarte mult. Insa vocea solistului e chiar asemanatoare cu a altor trupe de acest gen. Si mai e si acelasi lucru mereu: Tipete, urlete si alte de genu' asta. Dar totusi pentru ca sunt o fana a acestei muzici ii voi da un opt.

Ormatoarea melodie: The Rasmus - Guilty
O stiu de cand aveam in jur de 7 ani. O ador atat de mult si desi nu am ascultato d emult acum mi-am adus aminte de ea.
Rancid ha ce vremuri nu am mai ascult de mult,tare mult Rancid, de fapt nu am mai ascultat punk de mult. Ruby Soho e una din cele mai bune piese a lor, cea mai buna cred ca este Salvation de pe acelasi album. Rancid nu e chiar cea mai buna formatie punk dar e pe acolo aproape.
10

Shinedown - Devour
II dau nota 9. Am ascultat melodia asta mult timp, incontinuu si a lasat o urma asupra mea.
@^.^.::Nemo::.^.^, ai dreptate, trebuie sa zic. Povestea lui e destul de draguta, versurile la fel. Nu am ascultat alta melodia marca lui dar asta imi ajunge.

Next: Nipsey Hussle (Feat. Lloyd) - Feelin Myself
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37