Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Da, cântă drăguț doamna respectivă, dar este o tipă-n Iași ce-o cântat în Tavernă la karaoke tot Nightwish (melodii de pe Oceanborn din ce țin minte) mai bine decât doamna, zic, atât de bine că rămăsesem cu ochii holbați toți din public la ea, deși Taverna nu-i mare, să tot fi fost în jur de 50 de indivizi ori mai mult ce stăteam și ne uitam la ea cum cântă. În fine, cum am zis, drăguț, dar nu-s impresionat, iar Nightwish nu prea ascult (nici una din magicele-i ere). Melodia dă un anume sentiment de grandios, dar nu mă atinge prea mult. Nota 8.

Urmează Dordeduh cu Zuh - Cu Tunetul Munților
De obicei selectez melodiile dupa inceputul lor [ nu stiu exact de ce mi-am facut un astfel de obicei ] , iar melodia e ok [ chiar tare , ce pot sa zic ] , dar nu e pe gustul meu. Tot respectul , buni baietii , dar agreez mai degraba un rock gothic sau death metal. Eu ii dau 10 melodiei , pentru ca e o trupa foarte buna si e problema mea daca nu-mi prea place acest gen de muzica.

Next : Delain - April Rain
Well well, ce avem noi aici? Ma fascineaza inceputl ( chiar unde incepe chiatara ). Sunetul instrumentelor este foarte bine pus in valoare. Imi place ca incepe cuminte ( cu pianul ) ca dupa aceea sa explodeze dintr-o data ( partea cu chitara ). Vocea ei este chiar draguta, nu pot spune ca este chiar foarte stralucita. Refrenul este chiar super...
Nota mea este 9.
Next:
http://www.youtube.com/watch?v=foeZROfn90s - Tinie Tempah ft. Kelly Rowland
This song is fuckin epic. 4.
I don't liek it, yes, it's catchy, are ritm dar nu mă atrage în niciun fel, nici prin lirică, nici prin instrumental [ pentru că nu are, lawl ] so I don't feel nuthin while listening to it. s0z, I'll giev it a 4, nu mă lasă inima să dau mai mult.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=3pB7bhOy4N0&feature=fvw
Kalmah - Heroes To Us
Citat:This song is fuckin epic. 4.
Lol 24

Revenind. Kalmah - Heroes To Us
Am mai ascultat'o pe telefonul colegă'mii, dar nu aveam idee cum se numeşte sau cine o cântă[acum mi-o pot descărca xD]. Îmi place, instrumentalul e epic <3 [epic, epic...nu epic cum e melodia pusă de CrissyBlueRose 21]. Ce să mai aberez eu ca să fac 3 rânduri?! Ah, dar uite că lălăind-o aiurea am îndeplinit cele 3 rânduri şi pot da nota, care ofc. e 10.
__________________________

Next: Sonata Arctica - Wolf and Raven
One of my favs from Sonata Arctica, and that's pretty hard to choose, 'cause they're one of my favourite bands; the intro is beyond awesome and since Tony Kakko is one of my favourite vocalists, obviously I love the vocals.
Sincer; nu prea pot să scot 3 rânduri, îmi place şi-atât, lol.
10, ofc.

Next: Corpse in a nebulous creek
Hmmm, drăguț, oamenii știu ce fac acolo, că le-a ieșit ceva melodic, dar ce rămâne în aria black-ului. Nu am să zic prea multe acum, doar că n-am cum să zic că am rămas impresionat, doar că mi-a plăcut. Hmm, 8.

Ar urma Enslaved - Giants
Cum mi se nimeresc mie intodeauna piesele de genu asta 21 ? In fine, nu conteaza.
Inceputul mi se pare destul de interesant pana in momentul in care incepe sa cante. Instrumentele suna chiar foarte bine, aici nu am ce comenta. Tipul are o voce destul de impresionanta, sa sti ca imi place asa ca nota mea este 10 fara discutii.

Next:
http://www.youtube.com/watch?v=oh6Oz-L156c - The Ready Set - Love Like Woe
The Ready Set - Love Like Woe

De ce am senzaţia că ascult Justin Bieber? ._.
Nu-mi place. Instrumental tâmpit [smth like butoane apăsate la nimereală] versuri tâmpite, I mean "She's got a love like woe Woah-oh, oh-oh, oh-oh" aşa de complex, mă atinge direct la inimă. Vocea lui nu e cine ştie ce şi coboară vocea în unele părţi crezând că se aude bine, well nu e aşa. Melodie care nu transmite niciun mesaj. Per total: Jalnic. 4

_____________________

Next:Ana Johnsson - We Are

Xoxo, Ang.:bye:
Am tot auzit-o pe asta recent, personal vocea aia too girly for a girl ma cam zgarie la encefal.
Nici pe partea de versuri nu imi exprima nimic cu prea mult depth, mi se pare downright superficial. In fine, un 7.

Next: Opeth - Benighted
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37