Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
An Italian song? Oh how cute is this. I love it! Melodia ii super, iar versurile sunt extraordinare. Asa ca nota mea este 9.50 4. Deci avem pana acum ceva in italiana si koreana. Sa vedem ce spuneti de o piesa in langage de l'amour?
http://www.youtube.com/watch?v=lcSakE8U6lk - Juste Une Photo De Toi 4
Deşi italiana este o limbă muzicală, oarecum ca româna, nu-mi place să ascult ceva în italiană (excepţia este opera, unde nu-ţi dai seama că e italiană foarte mult). Versurile sunt simpliste, dar plăcute - mă rog, într-o piesă de dragoste nu versurile însine contează, ci mesajul (care e deja overused).
E destul de kitsch ce am spus, dar nu o să despic melodia din punctele melodice de vedere, fiindcă o fac degeaba.

Acum, aveţi 2 alegeri.
Muse - Exogenesis Symphony Part 3 (Redemption)
Flogging Molly - If I Ever Leave This World Alive

Ambele melodii au un lucru în comun, d-asta le-am pus la pachet. Alege ce vrei, user următor.
Prima e mai melodramatică, cu un intro foarte frumos de pian, a doua are influenţe irlandeze şi e mai "uprising".
Aleg prima melodie din motive 'personale'. Interesant intro-ul de pian, se îmbină frumos cu restul melodiei, iar vocalul sună binişor. Se putea mai bine pentru un aşa instrumental but e în regulă. Nu o s-o mai lungesc aiurea, îmi place cam tot, au făcut treabă bună cu Exogenesis: Symphony; merită 10.

Next: Clint Mansell - Dead is the road to awe.
Şi ca să continui în aceeaşi 'manieră' mai pun încă o melodie.
Gladiator Soundtrack no. 17
De ce, de ceeeee? Ah, ma simt violata.

Clint Mansell, 'The fountain', piesa de pe pozitia cu numarul 9, succesiva piesei 'Xibalba'. Tot soundtrackul este atat de integrat in persoana mea incat vibrez la fiecare pasaj. Ah... epic.

Craig Armstrong - Escape
Problema melodiilor alese pentru OST-uri e că seamănă foarte mult între ele.
Asta parcă ar fi din Recviem-ul lui Mozart. Mă rog, nu se compară (e şi o calomnie din partea mea să le compar), dar partea de la 2:12 parcă ar aduce de la sine "Quantus tremor est futurus" (sau "refrenul") din Dies Irae.
Poate ai observat ÅŸi tu cum OST-urile din filme au devenit cam kitsch.

Îmi pare rău că nu există o versiune de tip studio HQ de la melodia "Wish you were here" de la Anathema şi mie mi-e lene să o pun pe youtube, aşa că, păstrând ordinea de idei:

Anathema - Are You There
Data viitoare, pun varianta de pe Hindsight.
Masterpieace, one of my favorite songs. Full of feeling and it has a special meaning to me .
Plus ca baietii-s awesome, epic sound .
10!

Next: mos def - six days (hai guys, e un clasic!)
Frumusel, dar atat. Nu m-au impresionat cu nimic domnii, un melodeath acceptabil, dar n-o sa inlocuiesc Amon Amarth, In Mourning, Insomnium, Dark Tranquilllity, In Flames (perioada de-nceput) ori taticii de la At The Gates cu ei. Versurile sunt si ele destul de generice, riffuri frumusele, drumming la locul lui... hai sa zicem un 7.

Next : Kvelertak - Liktorn (Si bat la pariu ca nu prea s-o auzit asa ceva pana acum, haha, da' trebuia sa se-ntample la un moment dat, asta daca nu cumva ati dat de ei deja... una dintre numeroasele surprize ale anului 2010, dupa unii, inclusiv persoana de fata)

Se poate comenta si Sjøhyenar (Havets Herrer), tot de domnii, daca se doreste. Eu unul nu ma pot hotari care-mi place mai mult.
Yesh, n-am auzit de ei. Drăguţă atmosferă, în ambele. E un mix destul de ciudat de genuri, din ce disting eu acolo. Mi-a plăcut totuşi ceva mai mult Liktorn, a doua avea un riff care nu mă prea impresiona.
Nice, again. Deffinately a band to follow.
I'll give it a 10.

Next: The river flows frozen.
Da! Ar trebui sa-mi fie rusine ca nu-i am in colectie, dar se va rezolva destul de rapid... O compozitie de exceptie si o atmosfera puternica, dar nu apasatoare, destul de rar intalnita printre formatiile ce apartin melodeath-ului, poate din cauza unei mici, dar esentiale, infuzii de doom. Titlul descrie perfect ceea ce te-asteateapta si-anume impresia de-nghet, dar si de cursiv, precum... un rau ce curge-nghetat. In fine, 10!

Next : Alternativ Quartet - Astrucare de Idei. Pun doar asta desi, orice melodie as lua de pe album nu ar fi vreo diferenta, toate suna incredibil de bine, pot afirma ca-s mandru ca-s roman.
Are un inceput foarte frumos. Imi place foarte mult linia melodica, iar acolo unde deja incepe sa cante este chiar foarte frumoasa. Presupun ca este ceva piesa mai veche, ca acum nu mai sunt asa linii melodice de calitate. Imi place ca se aude fiecare instrument in detaliu, este chiar super. De versuri nu stiu ce sa spun, nu sunt chiar... multumita de ele.
Nota mea este: 9 pentru linia melodica 4

Next: http://www.youtube.com/watch?v=Eu5gdsR7L...re=related - Madcon feat. Ameerah - Freaky Like Me
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37