Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Hmmm... eu acum ma gandesc. Mi-a placut si nu mi-a placut melodia. Imi place tipul si ceea ce zice... imi place acel refren si cum il arata pe tipul ala carismatic care zambeste( ce frumos zambeste.. pare atat de implinit) si la sfarsit oamenii aceia intinsi pe-acolo. I-as da 8... si chiar 8 ii dau.

http://www.youtube.com/watch?v=TR3Vdo5etCQ
Smokie . . . Yeah^^ De cand nu am acultat. Sincer de mult si mai ales piesa asta>.> Uneori o si fredonam, mi-ar place sa o cant la miezul noptii:]] Da. . . no comment for this song. 10. Cei vechi sunt si cei buni.

Next: Axel Rudi Pell - Forever Angel
Ha ha, anul viitor in mai o sa am tatuajul facut de un tip din Hell's Angels in UK 19

Cat despre melodie imi aduce aminte de classic rock of the 80's, pot sa zic ca imi e placuta la auz, iar solo-ul de chitara de la 2 min-ish suna bine, la fel si cel de la 4 min-ish. Nu stiu de ce, dar vocalul imi reaminteste de DIO, pentru un motiv relativ ciudat, ma rog, mai mult din anii Whitesnake, dar fie. 8

Agalloch - Falling Snow
Îmi aduc aminte de primele dăți de-am ascultat Agalloch - eram într-o fază de creștere a dozei de black cu cei de la Negură, de la care am fost redirectat spre Agalloch ca și formație asemănătoare -, iar, din nuș' ce motiv, am făcut-o destul de superficial (cel mai probabil lipsă de chef); lucrul ăsta, însă, a rămas printr-un colț al memoriei ce la un moment dat (cam după vreun an) și-a dat seama că ceva nu e-n regulă, deci am revenit și-am ascultat din nou acele cântece: am rămas prostit - practic nu puteam realiza cum de, cu-n an în urmă treceam peste ei de parcă ar fi fost o trupă oarecare. Acum, oamenii au scos Marrow of the Spirit ce conține melodia lor de mă-ncântă cel mai mult și-anume Into the Painted Grey, ce, de fel, e mult mai grea decât Falling Snow (ce îmi dă o anumită senzație de comfort în fața fulgilor de cad, spre deosebire de tundra siberiană-n mijlocul lui Ianuarie, făr de soare, făr de lumină, făr de sunet, făr de viață, doar natură-n diferite nuanțe de gri). În fine, o trupă demnă de respectul oamenilor de diverse vârste, o trupă pe care nu simt nevoia s-o notez.

Zic: Ihsahn - Elevator
Well, piesa asta nu mi se pare cine ştie ce. Poate că din cauza faptului că nu ascult astfel de muzică. Pot spune că pe parcursul piesei am simţit o stare de somnoleanţă. Cât despre vidioclip, nu mi-a plăcut absolu deloc. Versurile sunt drăguţe aşa că nota mea este şapte ( 7 ).

Next: ZZ Top - Rough Boy
Imi place chitara, instrumentalul. Vocea tipului la inceput mi se pare prea molesita, dar pe la refren e mult mai bine. Seether e o trupa bine pusa la punct, foarte tare. Mai stiu cateva melodii de la ei foarte bune. Pentru asta ii dau 9.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=9LjbMVXj0F8
<3 Am să ador melodia asta pânăă...mult timp, oricum. Şi am încercat s-o cânt la chiatară, dar nu mi-a reuşit. Eniuei, versurile sunt geniale, îmi place foarte-foarte mult refrenul, iar instrumentalul sună al naibii de bine. Deci, fără să mai lungesc vorba, îi dau 10. :]

Rihanna ~ California King Bed.
Plictisitoare. Nici vocea ei nu ma impresioneaza pe melodia asta. Versurile si instrumentalul sunt asa cum sunt in general la o piesa ca asta. Nu-i genul meu. Nu-mi place. Nici nu-mi displace. 5 (media intre 0 si 10 adica, ca-s neutru)

Dj CellBlock - Me Not Afraid
Aşa, nu mi-a plăcut niciodată de Adam Lambert ăsta. Dar asta nu e cea mai proastă melodie a lui, are şi fail-uri mai mari. Voce cine-ştie-ce nu are, dar sună bine. Verusirle, duc spre banal, aş putea şi eu să scriu asemenea versuri şi instrumentalul nu mă impresionează cu nimic. Oricum, merge un 6.

Next: Guano Apes - Big In Japan

Xoxo, Ang.
Well începutul este foarte interesant, sunetul instrumentelor din spate este drăguţ, dar cânde începe să cânte tipa parcă ce mi-a plăcut la început este acoperit. Are o voce puternică, dar mie nu îmi place. Cât despre videoclip nu pot sune decât că nu îmi place, so nota mea este 6 ( şase ).

Next: Septicflesh - Oceans of Grey
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37