Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Waaaaaaaaaaaa~h taken taken taken. Get away, morons! Åžuuuuuuu ÅŸuuuuuu
____________________________________
Aşa, acum că am terenul pregătit: Serj a avut mai multe melodii bune pe albumul Elect The Dead; ce-i drept, Praise The Lord And Pass The Ammunition se numără printre ele - instrumentalul nu e impresionant, am mai întâlnit asemănătoare pe ETD, de vocals nu mă iau, it's Serj ffs in every song, nu poate să sune diferit aici, lawl but mesajul ridică câtdecât melodia so .. 8,5.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=91iII1qLL94 <-- Winter in Eden - Cry
Random. Sursa: Metalhead.
Oh, A little pain, mereu mi-a plăcut melodia asta; o aveam şi pe telefon la un moment dat, dar cred că am şters-o din playlist. În orice caz, este o melodie cu adevărat profundă, its touchy lol. Pur şi simplu îţi intră în suflet, mie aşa mi s-a întâmplat încă de prima dată când am ascultat-o. Poate şi pentru că vizionam animeul Nana pe vremea aceea, who knows, şi a avut something like... a deep meaning to me. În orice caz, m-am îndrăgostit de cântec şi nu aş putea să enumăr lucruri ce nu îmi plac la melodie; dat fiind că-mi place la nebunie.
Versurile-mi par impecabile, frumoase, profunde, full of meanings, ritm/instrumental ÅŸi voce, impecabile de asemenea.
As I already said, I'm kind of in love with this song şi nu pot fi deloc obiectivă. Faptul că-i dau 10 nu mai poate fi comentat, you know.

next: Rascal Flatts - While you loved me
Liniștitoare , de dragoste de toate cele , nu aș mai reveni la ea , nu-mi place smile poate nu e genul meu ... dar ca și muzică e ok . Acum nu știu mie nu-mi place să scriu 5000 de cuvinte ca sa descriu o melodie smile e ok dar nu-mi provoacă o cine știe ce stare . Totuși eu nu sunt critic de muzică sau ceva de genul așa că . 10 .

Uite melodia următoare , chiar mă emoționează smile

3 Doors Down - Here Without You
Hmm, nice song. L-am ascultat prima oară acum vreo trei ani când am găsit un amv cu Sasuke şi Sakura făcut pe melodia asta. Păi da, melodia asta e făcută ca să plângi. Nu se deosebeşte cu nimic de sutele de melodii făcute pe acelaşi stil. Nu mă impersionează vocea tipului, iar versurile sunt pe stilul durere de oamenii obişnuiţi. Nu e cine ştie ce poezie în melodia asta, doar nişte cuvinte simple care exprimă durerea celui rămas în urmă.
În concluzie, e o melodie simplă şi plăcută, dar plată ca să spun aşa. Mai de mult mă făcea să plâng, acum... nu aşa de mult, ceea ce însemnă că nu e o melodie din aia să o asculţi pentru totdeauna şi să nu te mai plictiseştie de ea. Nota 8

Next: Revamp - I lost myself
Nu sunt fană a genului ăstuia de melodii but whatsoever - seamăăăănăăăă foarte mult cu ce au scos Bon Jovi de curând ( ? ); are versuri .. nu mai mult decât drăguţe: "Take your records take your freedom take your blablâbla", tipul are cât de cât voce, instrumentalul e în regulă, I guess. Îi dau un .. 7, m-a calmat, să zicem.

Next: Foo Fighters, maaafackăz
Nirvana - Smells Like Teen Spirit


Ok, să începem cu nota:10, bineînţeles. Damn, parcă ştiu melodia asta din totdeauna. Defapt, cred că e prima melodie de la Nirvana pe care am ascultat'o. Nirvana are so f*cking awesome. Vocal, lirică şi instrumental de nota 10+. One word:epicness. xD

Next: Dope - I'm back

Xoxo, Ang.:bye:
N-am fost niciodată fană industrial metal but whatsoever. Melodia o ştiu - cam de vreo doi ani; e numa' bună pentru un wow video but altfel e cam .. jalnică. ( ? )
Bunicel instrumentalul but that's all .. s0z, 7.

Next: Black Hole Sun
Așa, am ascultat melodia, dar nu a avut ceva să mă impresioneze, e destule de banală, cu sensul de comună, de umplutură, de fundal? Nu știu sigur, oricum, nu ar avea acel ceva care să-mi atragă atenția, să mă facă să fiu atent ori s-o savurez intr-un fel sau altul. Nota... 6.

Urmează: Pain of Salvation - Beyond the Pale, sugerez să citiți și versurile de ascultați melodia, că e o poveste în spate, una destul de frumușică zic. (Deși nu-i neapărat nevoie să fie citite, cum s-o înțelege destul de bine ce cântă oamenii acolo)
Am ascultat melodia, da' sincera sa fiu mie nu imi place. E plictisitoare, na >.> Eu nici nu ascult genul ala de muzica oricum 106 Pur si simplu nu e stilul meu, dar presupun ca pentru altii e destul de misto si interesanta. Cum am spus, nu'i stilul meu, dar in fine.

Next: All American Rejects - Time Stands Still
Nu pot să mă declar fană 30stm [ aşa se prescurtează, I guess ] but whatsoever. Sună bine, dar e "de umplutură"; totuşi puncte în plus pentru faptul că nu îşi modifică vocea pe computer. Btw, ştii înregistrarea aia în care s-a căţărat pe scenă până sus? [ asta a fost doar să mă asigur că nu-mi ştergeţi postul ]
Nota? Nu mai mult de 7.

Next: Eve 6 - Tongue Tied
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37