Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Versurile m-au lasat race dar ritmul melodiei si instrumentalul is super 10+. O melodie foarte captivanta din punct de vede instrumental, si refrenul piesei e de 10+ doar versurile nu mi-au placut .

8/10

Staind - Open Your Eyes
Hm, Staind - Open Your Eyes. Păi sunt multe melodii cu acest titlu. Mă aşteptam la ceva mai... diferit.
În starea în care mă aflu acum nu trebuie să ascult rock. Începutul este foarte, foarte sâcâitor. Se aude aiurea de tot la boxe, îmi imaginez cum ar fi la căşti. De obicei îmi plac sunetele alea care enervează, dar nu şi de data asta. Vocea nu mă impresionează cu nimic, este comună. Versurile nu le-am ascultat, dar cred că nici ele nu sunt chiar aşa grozave.
Nu sunt fană. Azi nu.

Next : Snow Patrol - You could be happy.
Xoxo, AlermixD.
9. Plăcut negativ, lirica bunicică, mă aşteptam la mai mult de la el dar şi aşa are un plus pentru versuri şi voce. Îmi place că îşi iubeşte fiica, iar meledia ţine locul unei confesiuni, ca să zic aşa. Anw, merită 9.

Next: Mordred's Song
Una din melodiile pe care le încerc să le cânt la chitară. This brings up memories, too.
În principal Blind Guardian sunt unii din preferaţii mei, deci e de la sine-nţeles că îi ador şi nu prea am ce comenta. Care merge la ei pe 1 mai să facă poze, să arate şi muritorilor - nu eu, eu sunt 'immortal', dar n-ar strica nişte poze :"D .
10, clar. Îmi place şi varianta acustică, btw 39 şi pacă-mi place ceva mai mult aceea.

Next: Disciple, dacă tot cântau azi asta colegii de liceu când îmi vedeau tricoul.

Later edit: now who would've thought that. Hail, fellows metalheads.
În sfârşit o melodie bună pe care o pot comenta.
Disciple, sincer, nu e printre melodiile mele preferate de la Slayer, dar riff-ul din intro este prea marfă. Dovedeşte că Araya poate dezlănţui o avalanşă de versuri, de la tempo rapid, la părţile lungi cu "Goooooooood haaaaaaaaaaaaaaaaaates us aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall". E interesant cum, Araya, prin voce poate crea şi un fel de tensiune (ca în Eyes of the insane sau Bitter peace).
Nu-mi place solo-ul lui King - l-a mai folosit în alte 58903904859 piese şi e pe acelaşi sistem. E bine că e acompaniat de un riff înfundat la un moment dat.

Că tot suntem la Slayer, comentaţi: Eyes of the insane
sau dacă nu vă place, încercaţi ceva mai depresivo-suicidalo-maniac: Happy Days: Letting Go.
Negura

Nici macar nu a trebuit sa deschid link-ul ca sa-mi dau seama ca e Slayer, stiu toate melodiile de pe God Hates us All, desi Disciple ca preferinta vine urmatoarea dupa Bloodline care e prima in ceea ce priveste albumul asta. Comparativ cu marea parte din melodiile Slayer incepe intr-un ritm destul de 'slow', desi pe parcurs intra in pasul agresiv si heavy atat de caracteristic lor. Observ un dublu bass, desi solo-ul ala de chitara e cam scurt.

Horia K

So we're on to Slayer now, eh? Melodia o stiu de la unul din soldatii canadieni, date fiind versurile si semnificatia e destul de ironic daca stau sa ma gandesc. Trebuie sa recunosc ca vocea lui Tom Arraya e un minus pentru mine in cazul melodiei de fata. It's just not working out for me. Si mie lene sa mai continui. De pe Christ Illusion prefer asta:

Jihad

There's nothing like a good old jam session when your friends' fingers are moving like fire on the guitar strings. Ha ha, vroiam sa pun South of heaven, sau Skeletons of Society, dar data viitoare.

EDIT: *siiiiigh* Yes, the guy's friend just blew up in front of him a couple of days back before I met him. When he was sane and sober, the only thing you could talk to him about was music. So you know, I meant it as generally ironic.

Also I don't remember saying that only this song had the double bass, but hey, we ain't all winners!
Când au cântat Jihad la Concert (deşi ştiam că o s-o cânte) am rămas cu faţa-n mâini. Oh, şi middle-ul acela superb cu "Be optimistic, happy and calm". Cum am mai zis, Tom Araya dă dovadă de o extraordinară putere vocală.
Totuşi, în piesa Jihad middle-ul acela face tot. O satiră frumoasă aş putea spune - mai ales finalul "the great satan".
E mişto că ritmul nu se schimbă decât la breaking points-uri, ci şi în timpul bridge-urilor, dar ăstea-s chestii de fineţe.


Cannabis Corpse - I Will Smoke You
Pot spune că trupele de tip "Parody" nu-mi plac în mod special, dar Cannabis Corpse sunt prea mişto. Căutaţi şi versurile de la piesa originală şi asta ca să faceţi comparaţia.
N-am gasit varianta originala ca sa ma "cac mor de ras" la versuri, dar nah, instrumentalul + vocalul suna destul de sexy incat sa merite un 8.

Ca sa ramanem in acelasi spirit:
Slayer - Dead Skin Mask
În câteva cuvinte, solo-ul e bestial, intro-ul e superb. Nu-s la fel de spectaculoase riff-urile ca la alte melodii ale lor, dar Seasons in the Abyss e preferatul meu după Reign in Blood.
Nu prea se pune problema de notă, e 10 orice-ar fi.

Puţin black şi puţină Negură, pentru românii din noi.
Cunoaşterea Tăcută.
Negura

In general nu sunt adepta al Black Metal-ului, mai mult un fel de admiratoare potolita, dar uneori se intampla sa fiu prinsa in cateva melodii ale genului. Nu pot sa spun ca ascult Negura Bunget in mod regulat, imi plac mult Primul Om, Tesarul de lumini, Norilor si Umbra. Melodia de fata imi e placuta, e o anume spiritualitate prezenta, cumva imi aduce aminte de casa. Imi place faptul ca sunt si pasaje cu voce clean; de altfel dupa cum am zis are un aer melancolic. Prima oara cand am auzit de ei a fost acum cativa ani cand au avut un concert in Brasov. Eh, e 10 dimineata, comentariu mai breaz nu am.

Midsummer Night
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37