Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
melodiei ii dau nota 5, sa fie nota de trecere macar 21

http://www.youtube.com/watch?v=7GXR2IVra...re=related 10

Edit: chiar n-ai ce face. nu, Ang.? 21 Nu e genul meu de muzica, asta daca acea melodie se poate numi muzica! Pur si simplu nu-mi place. De aceea i-am dat 5, ca sa fie nota de trecere. blablabla
Melodia mi se pare fara logica, fara mesaj, far nimic ce m-ar putea atrage. ( si ca sa nu fac confuzii, pe mine cel putin)
Nu am ce sa comentez. Zece. Melodia asta mi-a insotiti copilaria. Imi amintesc foarte bine zilele in care stateam si ascultam melodia asta [nu la radio, fiti seriosi]. Cum am mai spus Zece.

Aici. Daca se poate sa ignorati videoclupul. E cam stupid [e un amv].
Păi nu am putut face abstracţie de video, chiar se potriveşte cu melodia. Dacă se potriveşte asta înseamnă că îmi şi place. Well, nu îmi place nimic. Nici versuri, deja mi s-a acrit de astfel de lirică şi în plus, nu sunt o fană a muzicii techno. Well, nota 6, ca să nu fiu aşa rea.

@Assyria: Cel puţin două rânduri. Argumentează notarea pe care ai făcut-o.

Next: Fear Factory - Slave labor

Xoxo, Ang.
Deci, am mai auzit melodii de genul si chiar nu inteleg ce va place atat de mult la ele, ma rog, n-am nimic de comentat in privinta asta pentru ca gusturile nu se discuta Smile . Rock... hmm...deci, as putea asculta melodia asta atunci cand as fi intr-o stare pura de nervozitate si in loc de un obiect spart etc, as asculta-o. Si ce tot mormaia ala acolo? 21 Ii du nota...4 si doar in momentele de nebunie totala ii dau 10 21.

Asscultati melodia. Nu vreau sa se interpreteze gresit mesajul... parca ma vad banata 21

http://www.youtube.com/watch?v=tkZhxIZHyAM

Edit: rock , metal.. nu-mi plac 21 si sa ma documentez ptr ceva ce nu ma intereseaza.. pentru mine suna a rock 21 Bine, bine e greseala mea 65

Editt: n-am gresit.. search pe google, uita-te tu pe google sa vezi, dear
@Assyria: E metal toată ziua. Documentaţi-vă, nu mai scoateţi argumente din burtă. Greu e să dai un search pe Google cu numele trupei şi să scrii ca lumea, să eviţi să arăţi ca un picat de pe lună. Cum ai spus, gusturile nu se discută, poate pentru mine acea melodie reprezintă un mod de a mă calma. ^^


Vama Veche - Hotel Cismigiu


Deşi îmi place Vama Veche, nu îmi plac cover-urile. Ăsta e reuşit, dar nu foarte. Mă rog, nici după melodie nu mă dau în vânt, ca să am de ce să dau notă mare. Nota 6, mai mult decât suficient. Doar pentru Vama Veche.

Next: Kamelot - Love you to death

Xoxo, Ang.
Vama Veche nu-mi plac. Absolut deloc.
Hotel California chiar îmi plăcea. Dar coverul ăsta auditiv nu-mi place. E de admirat ce-au făcut, ok, au şi schimbat versurile, au mai făcut ceva să facă într-adevăr cover, dar, din nou, nu-mi place. Şi sincer mi-ar fi plăcut mai mult să facă o melodie a lor pentru cazul ăsta, deşi nu mi se pare cel mai dezastruos pentru a-i fi dedicat un cântec.
10 pentru intenţie, 7 pentru melodie.

Kamelot - Soul Society

Edit: HAHAHAH asta e tare, am postat amândouă o melodie de la aceeaşi trupă xD

Îi ador pe Kamelot, îmi pare extraordinar de rău că n-am mers anul trecut la Artmania ca să-i aud ultima oară live în formula aceasta. Nu cred că-l va putea ajunge tipul de la Rhapsody of Fire pe Roy Khan - deşi Rhapsody cântă destul de tare -, dar, eh ...
Love you to Death e una din melodiile mele preferate de la ei, în principal pentru că îmi aduce aminte de cineva drag. Foarte tare, în orice caz.
10.

Edit din nou: Assyria, metal-ul e derivat din rock. D'aia sună a rock. Dar e o blestemăţie să spui că Septic sau Fear Factory îs rock.
Trupele din Galaţi fac coveruri la ea, de aproape că m-am săturat de Ziua Vrăjitoarelor.
Cargo sunt destul de buni, poate chiar cea mai bună trupă cunoscută de majoritatea românilor - Cargo sau Phoenix, nu mă pot hotărî, deşi live parcă mi-au plăcut mai mult Cargo [chiar dacă am fost doar la un concert de la fiecare şi chiar dacă sonorizarea a fost oribilă la Phoenix, meh, nvm].
Melodia asta, săraca, e bună şi chiar îmi plăcea înainte să tragă toţi de ea.
10, deşi îl dau cu jumătate de inimă.

Negură Bunget - Pămînt, aveţi grijă cu sonorul la 4:50; dacă-i dat prea tare, aşteptaţi-vă măcar să urmeze ceva mai *ahem* neobişnuit ;]]

Later edit: Negură Bunget e o trupă românească de [progressive athmospherical] black metal, ştii tu, trupele care "ţipă" şi fac acele chestii numite growl-uri ... de-aceea au rost ţipetele Smile dar şi breakdown-ul ăla de la minutul 4:50 este foarte bun şi foarte potrivit pentru melodie, dacă urmăreşti versurile.
Intra-devar, pe la 4:50 m-au sarit castile din ureche. . .Pana acolo melodia este ok, chiar imi place, parc a l-as asculta pe Gheorghe Zamfir, insa de acolo ma zgarie putin pe timpan si ma introduce totodata intr-un film de groaza! Nu-i inteleg rostul tipetelor alea, dar ma rog, cum a zis si un user mai sus: ,,fiecare cu gusturile lui"! I-as da doua note piesei asteia dar doar una pot asa ca ii dau 8! 10 pana la momentul ala ,,4:50"!

http://www.youtube.com/watch?v=1yw1Tgj9-VU&ob=av2e
Bun, dacă nu îndrăzneşte nimeni, postez eu.

Linkin Park - In the end

Mai demult eram fană Linkin Park, dar după a început să nu îmi mai placă fiindcă nu mă mai "atrăgea" în mod deosebit nicio melodie. In the end era într-adevăr una din favoritele mele. Lirica e drăguţă şi îmi place vocea lui Chester. That's all. 8/10.

Next: Big In Japan

Xoxo, Ang.
Let's see.

Nu'mi place, nu'mi place deloc. Vocea tipei mă zgârie pe creier, I mean, this one sucks. Nu mă impresionează cu absolut nimic, uite ceva ce nu o să mai ascult never. 5

Next:Apocalyptica featuring Corey Taylor - I'm Not Jesus
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37