Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Well, well, the song is kinda cute, I guess.

Nu e genul de melodie care să îmi capteze sufletul, I guess, sau poate că nu am dispoziţia necesară pentru a o ridica prea mult în slăvi, who knows. În orice caz, aş putea spune că este o melodie simpatică. What genre is it? ( mi-e greu să mai desluşesc toate combinaţiile de genuri lately, really .
În orice caz, versurile îmi par foarte simpatice ( la videoclip nu m-am uitat, decât nişte frânturi, nu l-am prins pe tot şi datorită faptului că îmi este o lene enormă de a-l vizualiza ) - anyway, ritmul e OK, nimic perturbabil, but kinda nice, I guess. Nu este nici genul de melodie profundă, care să te dea peste cap şi nici genul de melodie prea harsh, poate undeva pe la mijloc, or maybe not. Are o alură mai mult comercială, care nu e neapărat neplăcută.
Îi voi da un loc pe lângă nota 7, somwhere around there.

next: random
O să fiu scurtă -> Instrumental : 8. Vocal: 7[ vocea tipului e prea popish iar growl-ul ăla pur şi simplu nu se potriveşte >.> ]. Lirică: 9. 39 Per total un 8, mi-ar fi plăcut mult mai mult dacă continua pe linia melodică de la început.

Next: David Hodges - Another Red Light.
David Hodges - Another Red Light.

Ok, e simpatică. E prima dată când o ascult. Lirica e chiar drăguţă, vocalul e aşa-şi-aşa, oricum se potriveşte cu melodia şi instrumentalul e drăguţ. Nu ştiu de ce, dar de la început mi'a dat impresia că va avea loc o explozie la refren: va ridica vocea mai mul şi instrumentalul se va schimba, însă nu văd o schimbare prea mare. Şi are un final brusc. Oricum, this song is really cute. Nota 9.

Next: Scorpions - New generation

Xoxo, Ang.:bye:
Well, îmi place acel solo de chitară de la început [ dacă nu greşesc] , versurile sunt destul de drăguţe, dar nu geniale. Vocea solistului îmi place oarecum, nu foarte mult, mai pe scurt, e ok, dar nu aşa cum aş vrea-o eu. În orice caz, cred că dau un 8 . :]

http://www.youtube.com/watch?v=6coqkaaQYG8 - Panic! At The Disco: The Ballad of Mona Lisa
Panic! At The Disco: The Ballad of Mona Lisa


De curând am început să ascult Panic! At The Disco. And surprise, they're really good. Şi melodia asta a fost printre primele pe care le'am ascultat şi mi'a plăcut. Cred că lirica mă atrage la ea. Deşi nici instrumentalul nu e rău şi vocalul, deşi se putea şi mai bine [asta e doar părerea mea] sună chiar foarte bine. 10, chiar merită. Sună foarte bine.

Next: AC/DC - TNT

Xoxo, Ang.:bye:
Imi place mult melodia. Dar ac/dc a avut si mai bune dupa parerea mea. Refrenul e foarte bun, se aude calumea. Dar restul melodiei parca e stearsa. Desi imi place mult, in comparatie cu alte melodii ale lui Ac/Dc aste e destul de jos. Ii dau 8.

next: Black Dog
Ma gandeam ca iar e o melodie din aia de cacat, asa ca...cu greeeu cu greeeu am deschis link-ul, abia asteptand sa scriu un "E naspa-4". Dar...Led Zeppelin? Oldies and damn goddies, placut surprinsa, and nah it's cool, awesome sound, iti face chef de headbang ...engulf ya in rockish state of mind. I love it, nu are sens sa dezvolt subiectivitatea, you've got a 10 and a smily face "Smile"


The Cure - Friday Im In Love
http://www.youtube.com/watch?v=wa2nLEhUcZ0
Haha, simpatici oameni, cu un cântec la fel de simpatic, mai ușurel, de fel. No, m-am scremut vreo câteva secunde să mă gândesc la niscava' argumente/comentarii/debitații, dar am eșuat în a duce la capăt acest, sa zicem, efort... deci o să mă limitez la prima afirmație și-o notă de bun gust (cred), adică 9.

Acum, o să cam schimb ritmul pe ceva mai greluț... bine, recunosc, nu cade, neapărat, la fel de bine ca melodiile de mai sus, cum e de prin regiuni extreme ale metalelor muzicale. No, acum, pun asta una la mână pen'că-s impresionat peste măsură de ce-or făcut oamenii, iar doi la mână pen'că metalele extreme de anul ăsta aveau, deja, la activ trei albume al naibii de bune și anume Moonsorrow cu Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa, Omnium Gatherum cu New World Shadows și Heavenwood cu Abyss Masterpiece, dar domnii de la Scepticflesh (cu The Great Mass) au zis că nu era destul și-au decis să participe și ei la acest top fără ca eu să-mi dau seama de asta (moment jenant pentru un ascultător avid de astfel de lucruri), concluzia: pac perete, pac fată izbită de perete, haha. În fine, Oceans of Grey e una din cântările de pe album (a cincea parcă) și cea care m-a făcut să-i ascult pe oameni. Acum, în aria asta, magică de fel, a metalelor extreme mai stau să apară niște albume anul ăsta de pe la nume ca Opeth, Meshuggah, Samael, Shining, Devin Townsend (și aici mă refer la Deconstruction), Summoning, Morbid Angel și cine mai știe ce trupe necunoscute ce ar putea zdrobi orice fel de concept (Kvelertak, Shining - cei din Norvegia - de anu trecut?), ceea ce mă face să cred că în aria asta o sa fie un an bun, poate, chiar, foarte bun.

Haha, dita' postu'... în fine, link-ul e cel roșu, că de era cel normal nu s-ar fi observat prea mult care-i.
Oh, now this is different.
Mi-a plăcut. Chiar foarte mult. Nici nu ştiu ce aş putea să spun ca să umplu 3 afurisite de rânduri, pentru că o necunoscătoare ca mine n-ar putea să aprecieze cu adevărat valoarea melodiei. Atmosfera pe care o creează, instrumentele folosite, alternanţa dintre clean vocals şi growls, fac melodia asta să merite 10.

Next: Tristania - Angellore
Goth Metal. Meine.

Tristania are so damn good. Una din melodiile mele favorite. Instrumentalul mă relaxează, mă duce într-o lume a viselor. [eu-s aeriană în marea majoritate a timpului, deci...] Vocal - 10, lirica, superbă - 10, instrumental, cum am mai spus, magic - 10. Deci, 10, minunată melodie.

Next: Luca Turilli - War of the Universe

Xoxo, Ang.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37