Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Dacă n-ai inspiraţie, la ce mai pui melodie? w/e
Btw, vezi că nu merge link-ul. Dau un edit când pui un link calumea.
________________________________________________________________
EDIT: Neh .. am găsit melodia. Drăguţă tipa, melodia nu mă prea încântă so .. 5.
Ä‚sta nu e spam. Sau e; dar nu sunt singura.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=DBx9h-6vV4o <-- Blind Guardian - Valkyries.
Interesanta melodia instrumental mi-a placut dar versuri ba. Sunt foarte ignorant cand vine vorba de acest bulls**t de religie and so, bine bine mitologia norsa, daca vroiam sa stiu ceva de mytologia norsa citeam o carte.7.5/10



Tool - Opiate

Note: Pare o melodie despre religie, si este intr-o maniera satirica."Open my eyes blind me with your light now." orbeste-ma cu minciunile tale, spala-mi creierul cu doctrina ta, si mai sunt multe exemple, trebuie doar ascultat cu atentie.
Hmmm, nu pot spune că mă pasionează genul acesta de versuri, dar nu pot spune că îmi displac, neapărat. Pur şi simplu nu am nişte sentimente definitorii în ceea ce priveşte versurile acestea. Melodia în sine nu este rea, presupun. Îmi place instrumentalul - m-a surprins din acest punct de vedere pentru că aveam impresia că va fi genul acela de melodie ce nu îmi va plăcea, but yes, as I can see, I miss judged it.

Vocea este destul OK. Nu iese prin ceva anume în evidenţă, dar este destul de plăcută la ascultat şi nu e deranjantă, se potriveşte cu genul de muzică ales. Am ascultat, of course, toată melodia.
Îmi place faptul că la un moment dat se ţine doar în instrumental, no voice or anything, o părticică bună doar de instrumental ( deşi nu pot spune că este o capodoperă, este destul de plăcut and fine for your ears to listen to it ). Oh şi înainte de asta cred că e un pic de "beast voice" how I call it.

După instrumentalul ăsta, I don't know what the ... happens, tho. Adică, se schimbă toată alura melodiei, tot stilul, genul, totul o ia razna ( se transformă melodia, or something ) and there he goes, Satan, Satan, Satan. Ultima parte a cântecului nu prea îmi place, din nici un punct de vedere. Versurile nu le-am ascultat cu mare atenţie, I guess, instrumentalul nu e aşa de rău, dar nu se potriveşte cu modul în care cântă la momentul respectiv, cu vocea.
Şi chiar mi-a plăcut până în acest moment, dar după asta, really, a luat-o razna şi chiar nu mă atrage în mod special. Sfârşitul, I just don't like it.

ÃŽi voi da un 6.

next: yeah, dude, tokio hotel
Nota 10.
Scream, nici nu am cuvinte. Nu merita alta nota. Melodia e crazy rau, videoclipul e chiar...WTF si pe langa asta, Bill era in perioada lui de freza manga/anime. Ah, ma refer la prima lor melodie Schrei.
ANywho, nota 10 fara alte comentarii. TH RULLZ.

Next: Animal X - Nisip purtat de vant
Nu-mi place vocea lui Fergie şi nici Fergie ca om. Slash nu mi se pare cine ştie ce, deci nu pot să zic că-i dau notă maximă că-i el. Melodie de consum, pentru cele care au trecut de Avril Lavigne şi vor ceva mai rock.
8. Dar da, e notă mare pt. că e şi Slash 21

Next: Evidence.
Soooo, nota 8.
Ma gandesc ca probabil as fi in stare sa o ascult la nesfarsit daca as fi nevoita. Nice lyrics, chiar foarte faine.
In rest, nu stiu ce sa mai zic. Daca asta e videoclip oficial, e foarte bizar. Dragut. Imi place si parul solistului, asa ca sunt mai binevoitoare.

Next: Cargo - Ziua Vrajitoarelor
De la început mi-a plăcut ritmul, e perfect ca să mă trezească de tot la ora asta.
Vocea îmi place. Nu e chiar pe gustul meu, dar e destul de bună.
Apreciez că este în română. Avem şi noi artişti buni, dar nu prea mulţi că îşi dau seama cei de afară.
Versurile sunt ok. N-am ce comenta la ele... ÃŽmi plac, nah.
ÃŽi dau un 9.

Next : Alternosfera - Flori de Mai. Dacă tot punem melodii româneşti care ne plac. Fiţi atenţi la versuri şi voce.
Xoxo, AlerimxD.
Alternosfera ascult/cânt cu colegele prin pauză - ce-i drept, mai mult Ploile nu vin sau Visători cu plumb în ochi, but, eh - deci deja are o încărcătură emoţională. Flori de Mai e şi ea printre preferatele mele, lirica bună, vocal extraordinar, instrumental bun. 10 de la mine. Păcat că n-am ajuns şi la concertul lor din decembrie ... eh, c'est la vie.

Next: Chihlimbar, dacă tot ziceam de concerte.
Frumoasă melodie. 8 pentru vocea lui Sharon. Instrumental nu mă încântă, lirica e destul de bine alcătuită, vocalul impresionează etc etc.
spamspamspamspam

Next: BG - Nightfall
BG - Nightfall

Bun, nu sunt eu o mare fană a acestui gen de melodii- ascult foarte rar, doar când îmi atrag atenţia în mod special, în rest nu mă dau în vânt. Începutul m-a dus cu gândul la poveştile medievale şi versurile oarecum au întârit această senzaţie. Vocea tipului este destul de drăduţă, iar instrumentalul să zicem plăcut; deşi nu tocmai liniştitor. Cred că i-aş dau un 8- da, un 8 merge.


Ceva ce la început nu mi-a prea plăcut, dar după care mă topesc acum* încep încetul cu încetul să învăţ versurile*laughs* : Chicago - The Cell Block Tango
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37