Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Marilyn Manson - Sweet Dreams


Marilyn Manson nu-i rău deloc, e chiar foarte bun. Deşi nu e melodia mea preferată de la el, îmi place. În special lirica şi instrumentalul. Toate melodiile lui îţi ridică moralul şi îţi dau impresia că eşti capabil de orice. Vocalul, cum am spus la început, nu e rău deloc. 9,5/10.

Next: Iced Earth - A Question of Heaven

Xoxo, Ang.
Am şi eu o perioadă de când ascult Luca Turilli. Legend Of Steel nu e una din melodiile mele preferate, însă îmi place la nebunie cum se schimbă instrumentalul subit la 0:40. Ăsta e un plus. Instrumentalul devine mai dinamic şi îmi place. În privinţa vocalului nu mai discutăm, genial şi lirica, în general melodiile lor au o lirică superbă. 9,5/10.

Next: Stratovarius - Speed of Light

Xoxo, Ang.
Am mai ascultat melodii de la aceasta formatie si mi-am facut o parere buna, dar aceasta melodie a stricat imaginiea care mi-am format-o. Ritmul e accetabil, dar nu-mi plac versurile deloc si nici nu transmite un mesaj. Nu pot sa-i dau mai mult de 4.

Next: Daughtry-It's Not Over
Well, eu una nu am mai auzit niciodată piesă, dar începutul mi se pare interesant. Partea în care intră acea muzică dinamică în fundal, iar vocea tipului se schimbă, oarecum, din vocea liniştită pe care o avea la începutul piesei cu una de rocker. Îmi place cum se aude sunetul chitării în spate, parcă i-ar da siguranţă. Ce mi-a mai plăcut este faptul ca pe la minutul doi ( 2 ) şi ceva vocea lui este din nou liniştită ca după acea să se schimbe din nou. Pot spune că este o melodie chiar foarte drăguţă ( deşi nu genul meu ). Aşa că nota mea este nouă.

Next: Miss Mary - Open
OMFG! 10. De când căutam melodia asta. *laughs*
Am ascultat-o la o petrecere şi nu ştiam nimic de ea. 10. Îmi place instrumentalul, e ca o sursă de energie şi refrenul e o 'explozie'. Îmi place şi vocea tipului. Deci, a treia oară o zic : 10.

Next: Flyleaf - Cassie

Ce e interesant la melodia asta e povestea ei, tristă dar adevărată. Enjoy. :]

Xoxo, Ang.
Nah, i'll take a pass .. why does the chick-with-something-in-her-throat try to sound beastly at the beginning?
Anw, this song is fuckin awesome. 4. De ce? Vocals fail, instrumentalul ar fi bun dacă n-ar cânta tipa, versurile mediocre etc.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=fC04ZZploBE
Nu am reuşit să ascult piesa până la sfârşit, recunosc talentul incontestabil al lui Clapton plus alte bla bla-uri, dar mie nu-mi place, poate nici nu i-am dat vreo şansă, nici nu am de gând. nota 7

Următoarea: ANL - Woman
Well, am ascultat piesa până la sfârşit şi pot spune că sunetul instrumentului din background este chiar drăguţ, dar în rest nu mi-a plăcut absolut nimic. Am mai ascultat piese în genu, dar aceasta chiar nu mă încântă absolut deloc. So, nota mea este cinci ( 5 ).

Next: Dream street - It Happens Everytime

Scuze pentru calitatea imaginii, dar nu am găsit vidioclip cu calitatea imaginii mai bună.
That's soo old. I still remember this. But I don't like it. 4.
Vocile nu au nimic special, instrumentalul e exact ce nu-mi place mie şi versurile ... aceeaşi casetă se repetă iar şi iar. Nu-mi place şi punct. Parcă aş asculta Backstreet Boys în variantă intrată la apă.

Dau edit.

EDIT:
Next: Sick Puppies - You're Going Down

Xoxo, Ang.
Melodia are ceva ce prinde destul de mult, anume: rifful de chitară tunată destul de jos... ce oferă senzația de plin și vioara, folosită într-un mod oarecum asemănător, iar vocea omului nu-i rea, dar deși încearcă nu-mi transmite absolut nimic. Există, dar ar putea să nu fie, deși are o latură plăcută, ceva n-a reușit să mă prindă, probabil pen' că-mbătrânesc, haha, iar așa ceva nu mai poate rezona (cel puțin cu mine). Nota: un 6.5 ar fi rezonabil.

Zic: nițel The :Egocentrics cu Mystic Initiation ar merge.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37