Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Sa zicem ca e interesanta.Nu ma da pe spate instrumentatia si nici vocea tipului dar videoclipul si versurile fac toti banii.I as da un 8?

Next:Savage Garden-To the moon and back
Savage Garden-To the moon and back (2)

Melodia asta are 2 videoclipuri.Imi place mai mult al 2 lea dar ma uit si la primul pentru ca imi place cum ii sta cu par lung 21
Nu mă prea înnebunesc după symphonic metal - în afară de Therion, ei sunt excepţia -, dar în sensul că nu ascult la fel de mult ca black metal. După ce mi-a fost băgat pe gât Nightwish, am încput să apreciez ceva mai mult genul, şi nici nu mă mai deranjează chiar atât de tare formaţiile cu vocaliste.

Within Temptation ... nu e chiar formaţia mea preferată de symphonic. Nu-i nici măcar aproape de ea, însă o apreciez în principal pentru vocal. De-obicei dau mai mult peste trupe cu vocal rece, cât mai apropiat de operatic, iar câteodată mai ai nevoie şi de o schimbare. Este de asemenea şi trupa la care apelez în winamp, alături de Sirenia, când simt nevoia să cânt ceva - şi asta se întâmplă foarte rar, deci e de notat lol.
Melodia nu e rea, dar sună ca toate celelalte melodii WT, şi asta mă deranjează cel mai mult la ei. Sau poate toate cele cu videoclip sună la fel ? Versurile şi instrumentaţia nu sunt rele, dar vroiam ceva mai mult de 'nu-i rău'.
Un 9.

Next: Hollenthon - Once We Were Kings
E ok dar prea zgomotos pentru mine. Imi place genul asta de muzica dar sa spunem ca nu sunt in dispozitia necesara pentru asa ceva. Ii dau un opt dar am sarit de pe scaun cu melodia asta. Cam asta este, opt pentru ea.

Sypmhony for a Strange World.
Nu-mi spune ca urmaresti serialul "Sanctuary" nu?8:]]
Deci ador melodia aceasta,este foarte interesant fundalul,instrumentatia...imi plac la nebunie<333
Tipa si tipul care canta....nu-mi pot da seama in ce limba anume canta,poate fi ceva latina sau...habar n-am..anyway,i love this song si mi-ar fi placut sa dureze mai mult,nu 2 min:]] but it's enough si asa.^_^So...10. ^^

Next: http://www.youtube.com/watch?v=tLOfluH8mgQ >>>>>try this.
In sfarsit o melodie pe care nu trebuie sa o ascult, pentru ca o stiu deja. Era un timp cand imi placea Epica mai mult, si asta era una din melodiile mele preferate. E o melodie destul de buna, imi place inceputul si chestia de la sfarsit cu "Time is just a concept...", dar unele parti par lipite artificial, cum e partea cu "Cut me, free me...". Versurile sunt caracteristice Epica, despre viata in general si tipologi de oameni, despre libertate si eliberare. Vocea Simonei imi place, desi nu are suficienta putere. La instrumenta nu ma bag pentru ca nu ma pricep si nici nu i-am dat importanta niciodata. Nota 8,5.

Next: http://www.youtube.com/watch?v=zmsAcwjOV8Q
Doamne. n-am mai ascultat o melodie symphonic metal de o gramda de timp, e foarte frumoasa melodia, instrumentatia e perfecta, se imbina cu vocea perfect.. De trupa nu am mai auzit pana acum dar o sa mai ascult melodii pentru ca imi plac Smile , nota 10.

timp pentru mine
Cheloo - Timp pentru mine

Toţi spun că noul album al lui Cheloo e demn de respect. Mno, nu ştiu, am ascultat 2-3 melodii şi nu în întregime, aşa, pe bucăţele. Într-adevăr, versurile sunt scrise cu cap, mereu mi-a plăcut că melodiile lui au ceva diferit.
De-a dracu' nu tac, vreau să fac în viaţă doar ce vreau să fac
Ne, mi-a plăcut asta. O să fiu scurtă, me gusta song-ul, dar nu din cale-afară. Nota 7.

Next: Room of Angels

Well, dacă sunteţi genul acela care judecă melodia după primele 10 secunde, puteţi să vă abţineţi. Aşteptaţi următoarea melodie, din respect pentru Ang. ^^

Xoxo, Ang.
Draga Ang, am ascultat toata melodia. Daca nu-mi placea poate nu o ascultam dar cum am vazut ca-mi place am ascultat-o pana la sfarsit. Hmm, despre melodie nu prea am multe de zis. Imi place si atata tot. Si versurile sunt ok dar nu am fost asa de atenta la ele ca sa le inteleg, In fine, ii dau un noua.

Next : Go try
Well ... from where should I start ?
Vocea tipei nu-i neapărat rea, dar tot ritmul ăla mă cam scoate din minţi. Nici versurile nu-s cine ştie ce, nişte versuri de dance sau ce gen mai e la modă acum, cu gramatică şi ceva mai dezvoltate, nu cu prea mult, tho. Nu are nimic special care să mă facă să-mi placă, pare neterminată. Decât să dea atâţia bani pe videoclip mai bine băga bani într-un om să-i facă versuri/să-i termine melodia.
7.

Next: Les Discrets - Après l'Ombre
Les Discrets - Apres l'Ombre

Uhm, nu sună rău deloc. Îmi place atmosfera pe care o creează, kinda' creepy. Nu am înţeles, aşa că am căutat versurile, şi îmi plac. Well, per ansamblu, e o melodie drăguţă, deşi nu îmi prea place partea vocală, instrumentalul sună bine. Nota 9.

Next: This one

Xoxo, Ang.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37