Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Da, mai rar apuc să-mi comentez formația favorită, al căror nou album îl aștept cu nerăbdare și curiozitate. Benighted apare ca a treia parte de pe Still Life, o melodie mellow, odă Melindei ca și Face of Melinda, de altfel. Imi place stilul liniștit al melodiei, ritmic, urmând progresia de la final ce va putea fi urmată mai târziu de partea mai grea din Moonlapse Vertigo, suprebă la rându-i. Cu toată lauda, nu pot să dau decât 9... sunt alte melodii Opeth ce merită 10 (Moonlapse Vertigo chiar).

Next Triptykon - Goetia
Deşi nu-mi place să împart muzica în genuri, intro-ul sună foarte mult a ceva new wave black avant-garde, care nu se potriveşte cu restul melodiei. Adică de la măsuri de 4/4 cu pauză de doime la sfârşit la măsuri de 6/8 fără vreun fel de pauză.
M-am "lăsat" de trupele/melodiile unde se urlă fără vreo noimă, sau în care se urlă pur şi simplu. Nu mă râcâie growl-ul (mai ales că sună oarecum ca la Vader, din gât) dar "nu sună".

Soliness - Longing for
Shoegaze - Black Metal ÅŸi Post Rock.
Ce dragut este inceputul. Imi place cum suna chitara aici. Se mai aud si tobele in fundal, nu? Mda... cred ca ar fi sunat mai bine fara tobele alea acolo doa sunetul chitarii, dar mno si asa suna destul de bine deci nu am ce comenta... Undeva prin apropierea minutului patru parca imi da senzatia ca este si pianu, dar ma gandesc ca tot chitara canta doar ca in dolce-piano, nu? Da sa sti ca este o melodie destul de draguta, chiar mi-a placut. Si totusi parca ii mai lipseste ceva, dar nota mea este 9

Evanescence - Taking Over Me
http://www.youtube.com/watch?v=qBWDMfUV9OM
Instrumentalul nu e impresionant, din câte am văzut cam toate melodiile lor seamănă între ele. Too bad, nici lirica nu e extraordinară dar măcar nu sunt iar versuri de umplutură, iar vocalul e bunicel. Nu înţeleg de ce toţi divinizează vocea tipei, da - sună bine, dar nimic mai mult. Aş putea să enumăr 20 de cântăreţe [ pe puţin ] cu voce mai bună ca ea.
4 rânduri - oh, I'm proud. Şi nota mea este 6.
Next: Eluveitie - Brictom
Mi-am amintit că am o promisiune de ţinut. So, here I am.

Eluveitie - Brictom

This song is fucking epic.[epic, epic..nu epic - 4 21]
Sincer, prima dată când o ascult şi m-a înnebunit. Eu ţi-am zis că ai gusturi genius în materie de muzică, dar tu nuuu, batman, batman. The instrumental is driving me crazy. <3 Vocalul e genial şi lirica, well..nu înţeleg mai nimic, but who cares?! Melodia e bună, acum mă duc să caut versurile să le traduc. Ah, nota. 10, ofc.
__________________________

Next: Avantasia - Dying For An Angel (feat. Scorpions' Klaus Meine)

Xoxo, Ang.:bye:
Taken ahahaha.
-_________________________________________-
Avantasia ŞI Klaus Meine - şi cu asta am spus tot. Nu pot spune că vocea lui Tobias mă impresionează, dar sună chiar bine la refren iar instrumentalul e perfect.
Avem chitara, îl avem pe Klaus - dăm 10.
Next: Ensiferum - Lai Lai Hei
Ensiferum - Lai Lai Hei

Buuun, deci avem Ensiferum. Ensiferum e genial, deci şi melodia trebuie să fie genială. Instrumentalu - bun. Lirica - stai să înceapă. 21 Aşa, lirica - prima parte nu o înţeleg. Voce, nu se pune problema. Deci, dacă facem un sondaj, per ansamblu melodia e bună. Şi pentru că Valkyrja e o enciclopedie muzicală [asta ca să te simţi măgulită] primeşte 1o.

Next: Avantasia - Death Is Just a Feeling

Voices in the darkness sing a sweet, sweet lullaby. Welcome to the attic, hospitality is my name. 19

Xoxo, Ang.:bye:
^^

Chiar imi pare rau ca pana acum nu am ascultat melodia -_-
Imi place ! 39 Fiecare parte suna foarte ok , iar inceputul e preferatul meu [ imi place sa aud aceea voce atat de clar si pe acel fundal muzical e si mai bine =]] ] Nu stiu de ce , dar ma face sa rad ...
Un 10 ^^ --> Place !

Next : Opeth - Hope Leaves
Opeth - Hope Leaves

Ok. Nu'mi place cum se aude la început, first of all. Au crezut că fac melodia mai interesantă daca e aşa? Well, bravo! Mie nu mi se pare. Vocalul nu e cine ştie ce. Deşi e o melodie lentă, cred că ar fi sunat mai bine o voce mai puternică. Instrumentalul nu e foarte deosebit, adică, nu are nimic deosebit. Lirica, bunuţă. Per ansamblu, nu e o melodie care să mă fi lăsat cu gura căscată. E drăguţă, dar îi dau doar 6, sorry.

Next: Guns 'N Roses - This I Love

Ca să continuăm cu melodii lente, sentimentale. Well, până în momentul de faţă, asta e singura melodie care a reuşit să mă facă să plâng. Şi îmi dau lacrimile de fiecare dată când o ascult.

Xoxom, Ang.:bye:
O Doamne...ce melodie:d
Bine spui ca e sentimentala...dar in fine nu este genul meu de melodie pentru ca uneori daca nu sunt obligata de anumite imprejurari chiar nu as asculta genul acesta de melodii.
Dar imi place chitara solo si pianul in acesta melodie, care dupa mine merita un 7.

NEXT:
Sonata Arctica:Replica
http://www.youtube.com/watch?v=FFDyvcQcw...re=related
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37