Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Rate the song 2.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37
Evelyn trebuie să argumentezi în măcar 2 rânduri nota pe care o dai melodiei. Aşa, ca să ştii pe viitor.

Revenind. Megadeth - Symphony of Destruction

God, cu siguranţă 10.
I mean, it's Megadeth, dăăăă. . . This song is driving me crazy every time I listen it. Chitara aia mă face să vreau să mă ridic de pe scaun. Lirica e bună şi vocalul genius <3. It's addictive. Epic stays epic. xD

Next: Nightwish - Sleeping sun

Am pus varianta live pentru că îmi place mai mult.

Xoxo, Ang.:bye:
Ei bine nu e genul meu..dar clar e ceva ce te impresioneaza... adica ea are o voce absolut superba... e genul de melodie care desi nu se incadreaza in genul tau preferat nu are cum sa nu impresioneze. Mi s-a facut putin pielea de gaina 21transmite multa emotie
Frumos...10 Smile

Sa schimbam putin ritmul... o melodie care pe mine ma linisteste mult Smile

Westlife - I Need You
http://www.youtube.com/watch?v=v446KAcm8...re=related

Enjoy!
sooo...Westlife - I Need You ...sa vedem

pai sincer inceputul e cam idiot, incepe dintr-o data cu "baby, baby". nu are ABSOLUT nimic diferit de tonele de melodi americane despre dragoste dintre un baiat care marturiseste ca iubeste o fata (cred o-o). instrumentalul...e simplu. pot sa spun ca e placut, dar...plictisitor, prea plictisitor(cel putin pentru mine...). vocea tipului e foarte comuna. melodia asta e buna de karaoke, pentru ca oricine ar putea sa cante asa(ma rog, probabil in afara...aaa-iturilor). n-are nicio parte care sa-mi placa, e exact felul de muzica pe care nu-l suport eu ^^'

ma rog, chiar nu mai am ce comenta...melodia e prea seaca. sa zicem...nu stiu...6 D:

next:aici
E bunicel coverul celor de la Green Day, melodia în sine fiind o perlă, ca mai toate melodiile lui Lennon după ce Beatles s-a destrămat. Nu pot decât să apreciez cântecul pentru adevărul de-l spune și sentimentul de-l exprimă, e relaxant și plăcut pe lângă asta. Nota? 8.5 pentru cover, 10 pentru original.

Next, un cânt mai extrem (nu foarte), dar ce reușește să mă binedispună de fiecare dată: Amorphis - Black Winter Day
Amorphis - Black Winter Day

Ăsta e genul meu. Genul ăsta de "cânturi" îmi place. Voce şi instrumental puternic, melodia zgomotoasă. Cum ai spus şi tu, e genul de melodie care reuşeşte să te binedispună şi de care nu te plictiseşti aşa repede. Nu am câte rânduri trebuie, dar cred că s'a înţeles de ce dau 10.

Next: Avantasia - Lay All Your Love On Me [ABBA Cover]

Xoxo, Ang.:bye:
In primul rand: nu imi plac cover-urile.
In al doilea rand: asta suna de 10 ori mai bine.
Plus: vocea tipului ma enerveaza. Nu-mi place cum suna chitara. Pe refren suna cat de cat OK. M-am razgandit: suna ca dracu.
Peste toate astea mai e si plictisitoare (orice versiune mi-ai da tot m-as plictisi).

5.

raku feat. Ombladon - Cautand [<-- dati click, nu cautati pe Youtube/Google/orice ca nu prea aveti sanse sa gasiti]
In mod aparent videoclipul nu mai exista in baza de date, deci ori inlocuiesti melodia, ori ii acorzi sansa altcuiva sa posteze.
Vad ca exista pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=HFzgIF-PtrA si cum nu-mi trece nimic prin cap... daca urmatorul nu gaseste pe youtube sa se concentreze pe melodia asta
Raku feat Ombladon - Cautand

Nu mi'au plăcut niciodată melodiile de genul ăsta. Instrumental, nu am ce comenta, toate sunt la fel, iîn viziunea mea. Versurile, nu pot să zic că nu îmi plac, merg. Nu îmi place ce se întâmplă cu melodia înainte de ultimul refren, nu ajută cu nimic efectele alea. Nu e chiar cea mai rea melodie, dar nici printre preferatele mele nu e, deci doar 6.

Next: Apocalyptica - Path


Xoxo, Ang.:bye:
Metal and cellos. It be mine, one minute, please.
________________________________________

Desigur, e una din melodiile mult mai cunoscute a celor de la Apocalyptica, mai ales ca e facuta in colaborare cu Sandra Nasic de la Guano Apes. Stiu de ei din 2006 si melodia de fata se intampla sa fie printre primele ascultate, impreuna cu Bittersweet, Prologue, Somewhere around nothing si coverurile dupa Metallica. Ma rog, fara sa dau cine stie ce explicatii, 10.

Desi nu am ascultat de vreo trei ani incoace, de dragul reminiscentelor:

Break the line
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37