Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(12-07-2012, 09:34 AM)Alexandra Miau A scris: [ -> ]Dar nu m-am referit in niciun caz la yaoi/yuri. 21)) Nu are nicio legatura cu ceea ce am spus. De unde naiba ai spus tu asta ? Yaoi/yuri sunt pur si simplu niste desene care nu au nici cea mai mica legtura cu realitatea. Totusi sunt bazate pe homosexualitate si lesbianism si poate unii ar trebui sa le vizioneza ca sa inteleaga ca nu ar trebui sa judece astfel de persoane.


Nope.

No.

Hell to the no.

E bine ca realizezi ca homosexualitatea nu are nicio legatura cu yaoi-ul/yuri-ul, dar sa sugerezi cuiva sa se uite la yaoi sau la yuri pentru pentru a intelege persoanele gay...

Holy hell, no.

Nu stiu daca fanele yaoi realizeaza ca yaoi-ul si yuri-ul poate sa fie la fel de insultator ca si homofobia. VAI DE MINE, SUFERI DE PREJUDECATI[/quote] IMPOTRIVA HOMOSEXUALILOR. REPEDE, UITA-TE LA ANIMEUL ASTA CARE E LA FEL DE PLIN DE STEREOTIPURI.

Basically, yaoi-ul sufera de o serie de clisee ingrozitoare si stereotipuri insultatoare care fac mai mult rau decat bine. Sa spui cuiva - uita-te la yaoi ca sa intelegi mai bine persoanele gay e ca si cand i-ai spune cuiva sa se uite la Lord of The Rings pentru a intelege istoria Frantei.

Acum - eu nu spun ca lumea sa nu se uite la yaoi. Imi place si mie sa citesc malexmale porn, de obicei pentru ca imi place sa ma gandesc cum ar reactiona personajul X intr-o relatie cu personajul Y, si cateodata personajul X si personajul Y sunt de acelasi sex. Dar yaoi-ul propune o serie de stereotipuri extrem de enervante: un tip e mereu puternic, inalt si masculin, iar celalalt e mereu efeminat si feminin si mai si plange foarte des. E ceva neinregula cu asta? Well, daca asta s-ar intampla doar din cand in cand nu ar fi o problema. Dar daca se intampla prea des, si subliniaza ceva extrem de iritant pentru mine - tipi carora la plece sexul anal nu trebuie sa fie prea masculini, got it?


EDIT: Realizez ca am fost putin off-topic. Sorry for that.

Nu inteleg de ce se face intotdeauna asa de mare caz pe subiectul homosexualitatii. Cineva in topicul asta zicea ca trebuie sa ii acceptam pe tipii gay, ca si eu sunt oameni.

Sunt curioasa daca persoana asta realiza cum se scurge sentimentul de homofobie din aceasta remarca.

Sa ii acceptam pe tipii gay, ca si eu sunt oameni.

Pentru ca, daca nu stiati, cea mai importanta trasatura a cuiva e orientarea lui sexuala. Esti gay, deci asta o sa defineasca fiecare aspect al personalitatii tale, nu?

Serios? Chiar asa e?

Cred ca marea mea revolta impotriva discutiei asteia, fie care loc pe forumul asta sau in viata reala sau oriunde e asta - faptul ca toata lumea simte nevoia sa se poarte cu manusi si sa faca disclaimer-ul "NU AM NIMIC CU TIPII GAY/TIPELE LESBI!"

Spunand de zece ori ca nu esti ai nimic cu tipii gay arata ca simti nevoia sa le amintesti gay-ilor aia dubiosi ca sunt nu ai nici o problema cu faptul ca sunt dubiosi si anormali. Adica in loc sa ii faci o persoana sa se simta acceptata, o faci sa se simta pusa la zid si inspectata.
Cum ar fi sa spuna lumea "Esti hetero? VAI DE MINE, NU AM NIMIC CU TIPII HETERO SA STII, MA UIT LA FILME HENTAI DECI STIU CA E OKAY."

Suna afurisit de insultator, nu?

Adica, man, e foarte enervant. Reduci o persoana la orientarea lui sexuala si atat.

Uite un mod radical prin care sa dovedesti ca nu esti homofob - nu mai spune-ti ca nu sunteti homofobi si ca nu aveti nimic cu tipii gay, okay? Asta e primul pas.

Informatia asta nu e cu nimic mai socanta decat...I dunno. I like peanuts. Imi fac cumparaturile la Auchan. Sunt gay. Cerul e albastru.

TD;DL - E irelevant daca esti gay sau nu. E enervant sa facem atata caz pe tema orientarii sexuale. Oameni nu sunt definiti de sexul persoanele cu care si-o pun.
Sincer nu vroiam sa postez in topicul asta pentru ca nu prea pare sa fie chiar o dezbatere adevarata si sincer, nu imi pasa de homosexuali. Dar ultimul post ma facut sa vreau sa postez.

Poate pentru tine daca cineva iti spne ca e homosexual are aceasi valoare ca "maine vor fi 15 grade" dar pentru lumea in care traiesti nu e la fel si pentru persoana care iti spune asta cu siguranta nu e la fel.

traim intr-o societate unde oamenii se bat pe strada pentru ca le plac echipe diferite de fotbal. O societate in care rare ori primesti o a doua sansa sa fi cunoscut. Daca prima impresie a fost proasta foarte rar vei mai avea ocazia sa o faci pe a doua. In societatea asta cum poti sacrezi ca oamenii nu sunt definiti de sexul persoanelor cu care si-o pun?

Mai mult de atat, oamenii sunt definiti de persoanele cu care si-o pun, indiferent de sex. In societatea noastra exista expresii de genu "once you go black you never go back", "jump on a grenade for you" si altele. In societate lucrurile astea conteaza foarte mult, chiar daca pentru un individ nu conteaza atat de mult. A person is smart. People are dumb. Lucrul acesta se aplica peste tot in viata. Avand in vedere importanta Americii in mentalitatea globala, problema lor acum se raspandeste peste tot.

Cum am zis mai sus, nu imi pasa de homosexuali. Ca un tip exista undeva in subconstient frica irationala ca daca voi fi inconstient langa un tip gay voi fi violat anal, dar asta se raspandeste si la prietenii mei mai ciudati si din cauza asta daca e o betie dorm fie singur fie cu tipe. Din punct de vedere politic, bafta lor. Sa se casatoreasca, sa aiba copii. sa faca orice. In imaginatia mea consider ca o relatie gay ar trebui sa fie mult mai calma si mai usoara decat o relatie normala. Pentru tipi cel putin cred ca e ca si cum ai sta cu cel mai bun prieten tot timpu + sex. Nu stiu daca e asa pentru ca nu am cunoscut decat un tip gay in alta tara asa ca nu mam documentat. Nici nu ma voi documenta mai departe pentru ca pentru mine nu conteaza. Daca va fi vrodata sa votez pentru legi voi vota pro gay.

Pentru cei ce dau argumente de gen "procrearea speciei", nu credeti ca suntem deja cam multi? Suntem mult prea multi oameni pentru planeta asta mica asa ca sincer cred ca mai multi oameni care sa nu procreeze specia ar trebui incurajat. Si mai devreme sau mai tarziu probabil ca si cei la guvernare vor vedea lucrul acesta. Ce revolte vor fi atunci 4

Pentru argumentele de "e o boala/nu e o boala" eu o vad ca un fetis foarte puternic. Poate pentru unii e o decizie. Le place sexul anal si accepta sa o primeasca si ei asa ca de ce sa se chinuie sa convinga o tipa sa faca asta cand pot sa il gaseasca pe unu care e perfect doritor? Sau poate ii dezgusta ideea de femeie asa ca nu pot sa conceapa sa faca asa ceva.

Bisexualii sunt doar dubiosi insa pentru mine. Ca orice alt om ce nu e capabil sa ia o decizie despre ce vrea in viata legat de orice subiect nu pot sa ii respect pe oamenii aia. Si normele mele sociale nu accepta ideea de o familie in mai mult de 2 parteneri asa ca ideea de sendvis imi displace.

Despre yaoi, ma dezgusta. Pentru ca sunt tip si cred ca asta e un argument destul de clar.

Si pentru cine a zis ca dragoste nu inseamna sex, daca iubesti pe cineva si nu vrei sa faci sex cu persoana aia se numeste prietenie sau the friend zone in functie de sentimentele persoanei
Nu este problema de "procrearea speciei" in particular, ci de instinctul de procreare a speciei care ar trebui in mod normal sa fie infierat adanc in matricea culturala a oricarei persoane, este intr-un fel normal in contextul actual sa apara anomalii, traim intr-o epoca lipsita de morala, dar asta nu o face in niciun caz 'normal'. Pot sa fie cele mai ok persoane de pe planeta, cele mai destepte, cele mai etice, homosexualitatea ramane o problema, o 'boala', chiar daca nu in sensul exact al cuvantului, asa cum si fetisurile sunt 'boli', se nasc din ceva, din niste amintiri si sentimente reprimate adanc in subconstient, refulari care ar putea fi vindecate de un psiholog bun, daca persoanele in cauza ar putea vedea ceva rau in asta. Si pana la urma, ramane la latitudinea ta daca vrei sa te tratezi sau nu. Consider ca este o problema, dar asta nu inseamna ca as avea ceva cu ei. Pe mine nu ma incomodeaza cu nimic. In concluzie, normal ca nu ma deranjeaza cu nimic, doar e problema lor, nu a mea. :/
Si stiu ca parerea mea ar putea soca pe unii, pentru ca vad ca tendinta generala e de a considera chestiunea perfect si fiziologic "normala", nu inteleg de ce, si, pentru a fi exacti, o problema este " o chestiune teoretic? sau practic? important?, care cere o rezolvare", deci nu e ok, cere o rezolvare, dar pana la urma cate lucruri sunt ok pe lumea asta sucita, si cum ar putea o mana de oameni cu scaun la cap sa stavileasca tendinta de dezagregare a societatii? Asa, si ceva normal "este conform cu o norm?", ma indoiesc ca norma este homosexualitatea, si pentru cine nu stie ce este o "norma", o "norma" este o "ordine recunoscut? ca obligatorie sau recomandabil?". Pentru alte cuvinte necunoscute, dexul va sta la dispozitie.
Draga fleet,

Sunt mai mult decat sigura ca nu avem nevoie de dictionar, iar in ciuda argumentelor tale destul de neimpresionante, istoria a facut in asa fel incat sa iti demonstreze ca homosexualitatea este destul de naturala din moment ce apare din antichitate. Desigur, o sa veniti cu replici in defavoarea acestui fapt declarand ca a dus la caderea Imperiului Roman sau mai stiu eu ce.

Wake up, dudes, we have more awful things that need cures like cancer, MSC, pox, Ebola, AIDS, Alzheimer's, diabetes, etc.
(23-01-2013, 06:38 PM)Lia A scris: [ -> ]Draga fleet,

Sunt mai mult decat sigura ca nu avem nevoie de dictionar, iar in ciuda argumentelor tale destul de neimpresionante, istoria a facut in asa fel incat sa iti demonstreze ca homosexualitatea este destul de naturala din moment ce apare din antichitate. Desigur, o sa veniti cu replici in defavoarea acestui fapt declarand ca a dus la caderea Imperiului Roman sau mai stiu eu ce.

Wake up, dudes, we have more awful things that need cures like cancer, MSC, pox, Ebola, AIDS, Alzheimer's, diabetes, etc.


Oamenii sunt de prea putin timp pe pamant ca sa poata intelege ce e natural sau nu. Poate si cancerul e natural, e felul in care natura isi urmeaza cursul, scapand de vietatile astea mici si stricatoare care sunt oamenii. Spui ca homosexualitatea e in natura speciei umane? Dar oare ce stim noi despre comportamentul unei specii pe parcursul a mii de ani? Deviatiile comportamentale au existat mereu, desigur, iar inmultirea lor recenta datorita incurajarii acestui fenomen nu e o dovada ca sunt naturale. Spui ca animalele homosexuale apar si in natura? Desigur, fie ca alte exemple de comportamente deviante, fie ca mijloc de supravietuire/etc a speciei. Ori cred ca 18+
sperma mea supravietuieste mai bine intr-un vagin decat intr-un anus.
Nu inteleg de ce va bazati atat pe perpetuarea speciei pentru ca in ritmul actual se va ajunge la supra-populare, avand in vedere si ca oamenii traiesc in medie mai mult si nu a avut loc un razboi de proportii mondiale de mai bine de 70 de ani. In conditiile aferente resursele se diminueaza zilnic, iar categoria copiilor care se nasc si mor de malnutritie, sau sunt abandonati in maternitati in cele mai fericite cazuri e in crestere ca numar.

Nu stiu, dar eu ii prefer pe homosexuali in defavoarea taranilor betivi care isi bat copiii sau a mamelor neglijente sau a parintilor care isi abandoneaza pur si simplu copiii.

So don't talk to me about sperm, 'cause I'm pretty sure lots of your Vinnies and Debbies ended up on a tissue or in the sink.

Tot ce zic eu este ca toata analiza asta asupra homosexualitatii ca boala sau orice altceva, e propaganda religioasa de cacat. Pentru ca NU conteaza pana la urma. In loc sa ne axam pe a vindeca boli grave si a gasi o solutie pentru supravietuire, din moment ce ne ameninta mai mult decat problema cu perpetuarea speciei, ne agatam de chestii total idioate si dam din gura ca sa ne aflam in treaba.
Mda, le-am citit cam pe toate de pe pagina asta.

In biblie spune un sfant asa : Omul trebuie sa fie asemeni ingerului, dar daca nu se poate abtine de la cele trupesti, sa se casatoreasca, pentru a nu trai in curvie. Omul casatorit nu pacatuieste.

Deci, subliniem faptul ca 1) casatoria avea menirea de a stavili curvia.
2)Omul trebuie sa fie ca ingerul.

Acum, o sa apelez la o expresie din popor: "Ce?! Esti ca animalul? (Sa faci asa un lucru rusinos?!)"
De aici observam faptul ca omul s-a considerat ca trebuie sa fie deasupra animalului, sa nu ia exemplu de le el ci sa ofere exemplu.

Despre casatoria homosexualilor:

Religia dezvolta ceea ce se cheama "moralitate", iar homosexualitatea e considerata ca fiind imorala.
Asa ca, cum pot homosexualii sa se casatoreasca? Daca ar face ei asta, moralitatea ar deveni imoralitate, iar religia respectiva ar fi ipocrita, pierzandu-si sensul. Si atunci, nu ar mai fi o religie, ci un cult satanic (ma refer la faptul ca nemaislujind lui Dumnezeu, va fi folosit ca scuza pentru ca sa atraga discipoli, facilitandu-le lucruri chiar interzise de Dumenzeu).

Homosexualitatea avand in vedere ca poate fi oprita, nu trebuie acceptata. Intr-adevar, nu ne afecteaza cu nimic pe noi, dar pe scara larga afecteaza intreaga lume, cat mai ales viitoarele generatii.

In privinta suprapopularii, mai mult decat sa simulam moarte noastra ca omenire, nu putem face, caci viitorul ramane nedescoperit, oricate am spune.
Parerea mea e ca suprapopularea va veni numai in ziua in care oamenii vor uita sa fie oameni.

In concluzie, religia ar trebui si ea luata in considerare, caci moralitatea este ceea ce face un om virtuos, iar un om virtuos este un om frumos. Poate ca e timpul sa urmam oamenii frumosi, nu stereotipurile pline de operatii si gaunoase pe dinlauntru ce ne sunt prezentate drpet exemple prin mass-media.
Poate ca e timpul sa va puneti intrebarea : "De ce?"
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43