Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hahah! Nice post!
Adica in ultimul timp, da, femeile ar fi mai degraba bisexuale, sau singure..motive aparte!
Cit de, eu nu consider o problema aceasta, doar poate in unele limite!
Eu nu as dori sa am o partenera de acelasi sex.
Vreau sa urmez o cale a parintilor mei! Poate nu atit de certareata si neiubita! Dar vreau sa am copii( la timpul sau).
Nu suport tipul ăla de oamenii şi nici relaţiile: băiat-băiat, fată-fată. E pur şi simplu scârbos. Atâta timp cât stau la distanţă de mine, să se iubească cât vor, dar să nu se arate în public. Mie mi se pare jenant să te dai mare că eşti " gay " sau mai ştiu eu ce : |. Nu văd ce le poate place fetelor la fete : )), eu nu mă pot gândi la fete în sensul ăla.
Citat:Nu văd ce le poate place fetelor la fete : )), eu nu mă pot gândi la fete în sensul ăla.
personality, boobs, hair [ brunet de preferat ] , eyes, ass, lips, tongue, legs etc?
Well, n`am vreo problema cu cei care se iubesc, adica, sunt tot oameni, nu ? Stiu, adica asa am fost invatata, ca prima data judeca pe cineva dupa ce l`ai cunoscut . Anw, nu mi se pare ceva rau . Adica, daca nu poti iubi un baiat, si te uiti la o fata ce are ?! Poate ca e mult mai interesanta partea astea, a aceluiasi sex .
Am fost in Madrid, de exemplu, si e un cartier acolo, chiar in centrul orasului, numai stiu cum se numea, care e al gay-ilor . Da, da, e doar al lor . Bine, pe acolo mai sunt si magazine, si oameni ...simpli, ca sa spun asa, dar publicitatile de pe stalpi imiplica foarte multe imagini cu acestia . Si se plimba nestingheriti pe strada, adevaru` e ca i`am vazut pe unii care se atingeau intr`un mod mai...stiti voi cum, pe strada . WTF ? Dar deh, e cartieru` lor, n`ai ce sa le faci .
Deci, in concluzie, n`am vreo problema cu oameni care iubesc persoane de acelasi sex .
Da, sunt de acord.
Adevarat fiecare face ce vrea cu viata lui pana la urma15.
Fiecare are dreptul sa iubeasca ce vrea si pe cine vrea!
Fiecare are dreptul sa iubeasca pe cine vrea . Am prieteni care sunt bisexuali si nu ma deranjeaza deloc . Fiecare face ce vrea cu viata lui , iar eu nu ma opun . Am colegi care nu sunt de acord cu asta , dar nu-mi pasa ce zic ei . Fiecare cu viata lui .
Da, normal ca sunt de acord!O persoana nu trebuie sa se i-a dupa eu-stiu-cine, doar pentru ce persoana respectiva crede ca asa e bine pt el,totusi,e ok sa-ti sustii ideea in orice situatie.Eu continui aceasta decizie,indiferent de ce s-ar intamplapupic

*ILY Yaoi Maniac*

Yup . Sunt de acord . Adica pana la urma ce conteaza ? ; faptul ca iubesti sau faptul ca persoana iubita e de acelasi sex ? Eu zic ca e mai important faptul ca iubesti . Asta e , daca sunt de acelasi sex , si le e rusine atunci sigur nu e iubire . Frate daca ai iubii indiferent de ce `probleme` are [adica ce o fi homosexual , bisexual , hetesexual , lesbi ] atunci nu ti`ar pasa de acest lucru si de ce zice lumea asta cu gura mare .
Eu sunt PRO a tot ceea ce tine de gay, lesbi, bisexual . De ce? Pai s-a mai zis: pentru ca fiecare are dreptul sa iubeasca, indiferent de sex. In schimb, mai e o chestie: unii isi impun (si cand am auzit asta am ramas O_O ) sa fie gay sau lesbi, altii ajung sa fie asa din cauza unor lucruri neplacute care li s-au intamplat sau pur si simplu asa sunt genetic structurati,nu ai cum sa ii obligi ca fie "straight" cand pentru ei asta e un lucru anormal. Si eu cunosc vreo cateva pers. care se incadreaza in categoriile mai sus mentionate si pot sa spun ca sunt niste oameni de nota 10+, ba chiar sunt mai deschise la minte decat altii care parca au ochelari de cal.
Parerea mea e ca sunt tot oameni si ca ar trebui sa fie acceptati asa cum sunt si cu asta basta.
(si totusi...unii tipi gay pot spune ca sunt o pierdere pentru fete x'D )
Ofc I am pro! Daca nu erau gay, numai pupam eu manga yaoi.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43