Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Citat:Daca ar exista mai multi gay decat hetero am disparea ca specie. Stii, suntem mamifere si avem in noi ceva ce ne face sa vrem sa ne inmultim (ca doar nu ne putem imparti).
Permite-mi să mă îndoiesc şi aş mai vrea să-l citez pe Lenny Bruce care spunea :"...There is no "what should be," there is only what is.” Totuşi e de apreciat gluma din paranteză.

Cel mai probabil e vina societăţii şi a felului în care a evoluat şi nu atât a comportamentului în sine.
I'm ill then. OMG and I'm still alive o-o can ya believe it ? My boyfriend should be jelous : )) because maaaaybe Adela gonna rape me 21
Pai, n-am nimic cu homosexualii si lesbienele. Pot foarte bine sa iubeasca pe cineva de acelasi sex, nu ma deranjeaza si nu ma va deranja vreodata. Nu conteaza orientarea sexuala, ci sufletul si caracterul respectivei persoane. Am o colega lesbiana in clasa si cu ea ma inteleg cel mai bine din toata clasa, asa ca nu vad de ce m-as lua de cei ca ea. Exista cazuri si in animeuri, acum serios, cati nu v-ati uitat la yaoi si yuri macar o data si v-a palcut? Am mai spus-o si o sa o mai spun, n-am nimic cu acestia, pot iubi pe cine vor.
Citat:Exista cazuri si in animeuri, acum serios, cati nu v-ati uitat la yaoi si yuri macar o data si v-a palcut?
*raises her hand* I can't stand it.
Am încercat să mă uit şi eu but it's too lame. Two males fuckin' - that's odd.
Eu personal nu am nimic cu ei atâta timp cât nu se manifestă şi nu fac parade pe la noi.
Parerea mea este ca fiecare are dreptul sa fie cu cine vrea cand vrea. Nu conteaza daca este fata x fata sau baiat x baiat , decat sa fii cu un baiat care iti provoaca scarba, sila etc. si de care nu te simti atrasa mai bine sa fii cu o fata cu[ care] te simti bine, in prezenta careia nu te simti straina... e ceva normal, adica tie [ nu ma refer la Lynn ..este in general] daca nu iti place ciocolata, poti manca o prajitura fara ciocolata, asa si in acesta caz daca tie nu iti plac baietii poti incepe o viata noua alaturi de o persoana de acelasi sex. Nu mi se pare ciudat... ci mai degraba este ceva pur si simplu normal. Cat despre animeurile Yuri sau Yaoi nu am nimic impotriva.. Yuri nu am vazut niciodata dar yaoi da si sincer le ador. Gravitation, kire papa, papa to kiss in the dark, junjou romantica.. cam atat am vazut si sincer le ador. La fel si ficurile Yaoi. Faptul ca esti cu o fata/ baiat nu este un moft sau un capriciu... in unele cazuri este o necesitate. Nu stiu daca ceea ce am scriu eu este adevarat sau nu, cel putin aceasta este parerea mea sincera.. sper ca nu a deranjat pe nimeni.
Eu nu am nimic cu ei atata timp cat marturisesc..E weird sa agati pe cineva si sa iti dai seama abia seara ca de fapt tu ai agatat un travestit,gay.(I s-a intamplat unui prieten care efectiv I-a tras una de i-a invinetit ochiul si l-a dat afara din casa in suturi).Sper sa nu vi se intample niciodata,deoarece era chiar schimbat a doua zi 21
Ce imi place sa vad discutii serioase purtate de copii care inca nu au destula experienta de viata sa vorbeasca si sa judece anumite lucruri. In primul rand nimeni nu este in masura sa judece alta persoana doar ca difera de norma adoptata de societate. Dar pana la urma ce este normalitatea. Puteti da un raspuns direct la treaba asta. Nimeni nu poate defini normalitatea ca un concept si in plus, aici ma repet, multi nu aveti experienta de viata pentru a face astfel de judecati.
(19-03-2011, 09:38 PM)Panzer A scris: [ -> ]Ce imi place sa vad discutii serioase purtate de copii care inca nu au destula experienta de viata sa vorbeasca si sa judece anumite lucruri. In primul rand nimeni nu este in masura sa judece alta persoana doar ca difera de norma adoptata de societate. Dar pana la urma ce este normalitatea. Puteti da un raspuns direct la treaba asta. Nimeni nu poate defini normalitatea ca un concept si in plus, aici ma repet, multi nu aveti experienta de viata pentru a face astfel de judecati.
Normalitatea este cum ai fost cand ai fost conceput(Nascut).Deci da,pentru unii,normal este sa fii Gay,daca asa au simtit ei din nastere.
Pentru că Adam şi Eva au fost meniţi să fie impreuna şi bla bla bla nu înseamna că e ceva greşit în a simţi o atracţie pentru o persoană de acelaşi sex. Părerea mea.
Nu înţeleg de ce oamenii refuză să accepte acest lucru. E oarecum ciudat să vezi doi tipi sărutându-se în parc, pe o banca.. dar ne putem obişnui.

Nu am nimic cu homesexualii, lesbienele sau bisexualii. Fiecare are dreptul ce a alege cu cine vrea să fie. Cei care îi critica şi nu sunt de acord, oare s-au gândit vreodată că au avut motivele lor?
hey, deci am vazut subiectul pe care il dezbateti..Eu una, merg dupa conceptul ca Dumnezeu ne-a lasat barbat; femeie// baiat; fata. So..eu cred ca mai mult asta este o moda..de a iubi pe cineva de acelasi sex, si ma refer la dragoste( atractie). Dar asta este doar opinia mea, DAR nu inseamna neaparat ca am ceva de protestat impotriva,homosexualilor,bisexualilor etc, sau sa simnt o ura speciala fata de ei, in fond cum ati zis, chiar daca unii nu vor fi de acord nimeni nu o sa ii poata lega de maini si sa zica: ''GATA! NU ITI MAI IUBI SEMENII DE ACELASI SEX!!!''. Astea sunt preferintele lor au dreptul sa aleaga. 4Smile Cam atat am avut de zis sper in mare parte sa fiti de acord . Fara ofensa.


edit // posturi unite


Da am vazut greseala, stiu ce inseamna heterosexual si mi-am dat seama ca nu avea ce sa caute cuvantul asta in fraza, multumesc ca mi-ai atras atentia si imi sustin opinia si fara cuvantul acela. Multumesc.[posturi unite]
De asemenea adaug ca am editat postul pentru a nu se interpreta gresit.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43