Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
@Ki'rin - si care-i problema?! Indiferent ca orientarea asta are o cauza, sa-i zicem, chimica sau ca are ca punct de pornire un lant de nereusite... nu vad unde e problema altcuiva. E dreptul fiecarui om sa caute sa fie fericit. E ca si cum l-ai condamna pe unul ca nu a devenit ceva si ca a ales sa spele closete... ca sa se intretina. Sunt atatea meserii misto, nu? Cum de a ales el/ea sa se faca spalator de closete? Poate ca nu-l duce capul - din punct de vedere chimic - sa se faca artist/inginer/medic/prof sau eu mai stiu ce... politician sau jurnalist... sau avocat sau macar vanzator.

Nu vad de ce alegerea de a fi gay e asa o chestie de condamnat. Parca omul ala n-are voie sa caute fericirea. Si daca o gaseste intr-o anume forma - care e oarecum neconventionala - e o chestie gresita. Ca de faptul omul ala e suma ratarilor sale. Or... daca ai avea maturitatea necesara sa vezi: de fapt toti oamenii sunt suma propriilor nereusite!

Paradele gay... daca nu ar fi atat de tare luate in seama poate ca nici nu s-ar mai tine. Daca fiecare si-ar vedea de treaba lui si ar lasa oamenii - care in fapt tin sa-si arate respectul fata de cei din trecut care chiar au fost persecutati doar pentru ca sunt gay (uneori in forme prea stridente) ca o chestie ce tine de traditie - in pace lumea ar fi mult mai buna. E parada gay? Asa si? Nu pot eu sa merg sa-mi vad de treaba cu prietenii? Da' nu! Frate, tre' sa tinem parade antigay... semireligioase... si sa spunem de fiecare data ca asta nu e ceva natural.

Ce misto face Jon Lajoie de aia asa zis antigay.
@TLDR - Iti mai amintesti cumva titlul cartii mentionate in postul tau anterior? Cea cu societatea intoarsa pe dos din punct de vedere al orientarii sexuale si portretizarea tipului "anormal". Sunt tare curioasa sa arunc un ochi pe ea, suna interesant.

@Ozymandias - Nope, no making choices for bisexual people either and I'm pretty damn sure of it.

Ma amuza la culme tam-tam-ul care se face pentru paradele de Pride. Straight people ofuscati ca o data in viata nu se invarte totul in jurul lor. Chill out. Enjoy. In general sunt evenimente pline de culoare, buna dispozitie si oameni veseli - nu e decat un motiv de celebrare a unei minoritati care a trecut prin multe pana sa fie relativ acceptata (depinde de tara, bineinteles). As vrea sa impartasesc experiente personale Gay Pride related dar momentan sunt amarata ca plec acasa cu doar cateva zile inainte de Pride-ul de la Amsterdam argh. Would have been quite lovely.
@DreamGirl - am cautat in biblioteca... si sa mai zica lumea ca-s om rau... autorul e Charles Coleman Finlay - dar tin sa te dezamagesc nu e carte. Am citit povestea Pervert (Pervers - titlul tradus in romana) intr-un numar al revistei SCi-FI Magazin de prin 2007. Am primit-o gratis.
"DreamGirl" I`m sorry what? :/
Vroiai cumva sa spui ca persoanele bisexuale nu au nici ele de ales sau...?


edit: Why can`t I tag[or whatever it`s called] people?
@Ozymandias - exact asta am vrut sa spun. Orientarea sexuala e genetica. Be it heterosexuality, homosexuality, bisexuality, pansexuality, asexuality sau toate cate mai sunt.

Incearca cu "@" nainte de nume pentru tag, ar trebui sa mearga Smile
Sfantul Clement Alexandrinul despre homosexualitate

Natura n-a ingaduit nici celor mai desfranate animale ca fecundarea sa se faca in deschizatura excrementelor. Urina se formeaza aparte in basica udului [vezica urinara n.n.]; mancarea umezita [digerata n.n.] se duce in pantece, lacrima in ochi, sangele in vine, ceara in urechi, mucozitatile in nari, sezutul este capatul intestinului gros, prin care se dau afara excrementele. [...]
Pornind de la cele spuse, este limpede si recunoscut de toti ca trebuie sa respingem impreunarile intre barbati, impreunarile sterile, pederastiile si impreunarile androgine nefiresti; sa dam ascultare chiar naturii, care, prin felul in care a creat organele genitale, a interzis astfel de impreunari; ca barbatul a fost facut barbat nu ca sa primeasca samanta, ci ca sa dea samanta. [...]
Astfel, acelasi Moise, pe fata, nu enigmatic, deschis, a dat aceste porunci zicand: sa nu faci desfranare, sa nu faci adulter, sa nu strici copiii?? Aceasta porunca a Cuvantului trebuie pazita din toata puterea; nu trebuie calcata cu nici un chip si nici nu trebuie sa nesocotim poruncile. Numele unei pofte rele este batjocura. Platon a numit pe calul poftei " cal batjocoritor " ??[...]. Ingerii care s-au dus la Sodoma v-au facut cunoscut pedeapsa data pentru batjocura. Aceia au ars impreuna cu orasul pe cei care au vrut sa-i batjocoreasca; au dat pilda clara, ca focul este rodul desfranarii. Ca, dupa cum am spus mai inainte, nenorocirile celor de demult s-au scris spre sfatuirea noastra, ca sa nu ne varam in ele, ci sa ne pazim, ca sa nu cadem in aceleasi nenorociri.
Sursa: http://ortodoxiatinerilor.ro/homosexuali...exualitate
@Storymaker - prin urmare numai barbatii homosexuali (care practica sodomia) sunt in eroare fata de Dumnezeul tau absurd. Si impreunarile dintre femei - stii tu, foarfeca (sper sa nu ma amendeze conducerea site-ului) - nu trebuie condamnate! Ca ele nu practica sodomia, pentru numele Domnului.

Deci din textul matale - la fel cum remarca un personaj in filmul Ha-Sodot - rezulta ca femeile gay sunt OK in fata Domnului.

Nu crezi asta e un pic kinky? 22 Nu as putea sa cred ca D-zeu e in halul asta de pervers! Dar tu poti... LOL.

Sfantul matale a trait acum vreo 2000 de ani. Pana acum s-au mai facut descoperiri in privinta ideii de toleranta. Si... daca tu-mi spui ca te deranjeaza personal faptul ca doi oameni practica sodomia atunci te rog sa-mi explici si cum? Simti un disconfort acolo?! In zona? Daca v-ati irosi mai putin energia cu descoperitul unei cauze naturale - care de fapt nu exista!... ca tot natura a pus penisul taman in preajma anusului LOL... nasol, ai? - in vedere exprimarii atitudinii intolerante... ati fi mai fericiti.

Asa eram si eu - ce sa-i faci... Parazitii - pana cand a venit cineva si mi-a zis: Amice, ce te preocupa pe tine ce fac altii? NIMIC. Perfect. Vezi-ti de treaba matale!

Plus ca textul tau e discriminatoriu. Pentru barbatii gay! LOL. Femeile gay sunt ok... ce sa-i faci? Feminismul a pus stapanire si pe gandirea religioasa! 22

P.S.
Citat:Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Ce bine ar fi daca (inainte sa te preocupe subtilitatile religioase) ai fi invatat cum se conjuga verbul a fi la persoana a II-a, singular, imperativ! E verbul a fi, pentru numele lui D-zeu, tinere Padawan!
Uite ce scrie despre iubire in Biblie: 1 Corinteni 13
4. Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste, nu se lauda, nu se trufeste.
5. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul.
6. Nu se bucura de nedreptate, ci se bucura de adevar.
7. Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
8. Dragostea nu cade niciodata. Cat despre proorocii - se vor desfiinta; darul limbilor va inceta; stiinta se va sfarsi;



->Asta e dragostea adevarata: O dragoste curata, ca de copil, lipsita de perversiune si rautate. Asemenea dragoste nu exista la homosexuali prin simplu fapt ca fac perversiuni sexuale. Da, nu exista nici la o parte din heterosexuali, dar asta nu justifica coruptia si mizeria homosexualilor ci trebuie sa ne indrepte sa fim exemple curate pentru ca oamenii vazand alternative sa isi deschida ochii la o cale curata.
Fara exemple bune, omenirea chiar de va supravietui - va pieri, caci dupa cum de un caine ce se comporta ca o piatra nu mai poate fi vazut ca un caine adevarat, asa si omul ce se comporta ca un animal - nu mai este un om adevarat.
Parca am mai avut discutia ca oamenii sunt niste animale. Doar putem sa transplantam valve de inima de la porci.

Dupa definitia ta toti oamenii care fac sex fara sa iasa un copil nu se iubesc cu adevarat. Mai mult, daca le place sexul chiar daca iese un copil tot nu e bine. Nu stiu cum functioneaza pentru tine, dar daca sexul nu e placut atunci nu prea poate sa duca la ejectarea samantei daca intelegi ce vreau sa zic.

Mergand un post mai in spate ma face sa ma intreb cum de nu va vedeti propria ipocrizie. Dumnezeu il face pe om steril si apoi ii spune ca e un pacat sa se casatoreasca si sa aiba o viata ca toti semenii sai?

Si sa ne amintim de Lot din Sodoma care prefera sa isi dea ficele virgine la viol decat pe niste necunoscuti. Super iubire de copii acolo. Cum a ramsa cu ideea sa nu strici copii?

Ce ar fi sa ne preocupam de viata de acum si nu de cea ce va veni? Ce ar fi sa ii tratam pe toti egal in fata legii pe care am aleso toti si sa ignorma decretele din basme?
Unii de aici au luat-o pe aratura, dar rau de tot, si nu dau nume sa nu ziceti ca atac pe careva. Nu prea merita luati in serios oamenii care nu au vreun alt argument in discursurile lor decat ca ,,asa zice Dumnezeu / Allah / Buddha / Zalmoxis etc.". Pai daca voi, sau ma rog, cuvantarile voastre nu sunt decat niste norme de trimitere catre ce a spus altcineva (pentru ca, in fond, textele religioase au fost scrise / reproduse de oameni, asa ca noi, care si ei la randul lor sunt fiinte subiectiviste) inseamna ca nu aveti o parere proprie, gandita. Sau poate aveti, dar nu dovediti asta si sunteti rautaciosi si o tineti doar pentru voi.

Nimeni nu poate sa asocieze in mod necesar homosexualitatea cu perversitatea. Homosexualii pot fi sau nu pot fi perversi. Heterosexualii pot fi sau nu pot fi perversi. Pot exista cupluri de homosexuali care se iubesc si stau impreuna fara sa isi atinga vreun orificiu, numa' se uita unul la altul si se pupa - pot exista? Virtual (cel putin) vorbind, da.
A, daca asta e de fapt problema - sexul anal - si marele pacat totodata, inseamna ca ar trebui sa se porneasca un razboi pentru macar jumatate din populatia pamantului. Si cuplurile hetero fac kinky stuff, iar asta ar trebui deja sa ne rezerve un bilet dus catre iad.

Am lamurit ca lucruri perverse face (aproape) toata lumea, indiferent de orientare, si ca asta nu e un argument valid? Sper ca da. Al doilea - ca nu se pot reproduce? De unde pana unde e reproducerea un scop obligatoriu al tuturor? Normal, reproducerea e frumoasa, ne asigura traiul indelungat ca specie pana nu stiu cand. Si da, un om cu functii sanatoase in organism are ceasul biologic, care la un moment dat bate clopotul sa se reproduca. E un instinct. Dar nu toata lumea se naste cu acest instinct si nu scrie pe nicaieri ca e de condamnat. In fond, ne-am inmultit ca bacteriile si s-ar putea sa ramanem fara mancare in scurt timp.

Deci, e obligatoriu moral sa turnam copii? Nu. Ce mai ramane, atunci? Cu ce ne mai deranjeaza acesti ,,poponauti murdari''? A, ca vor sa se casatoreasca si sa adopte copii.
Casatoria e un contract facut la starea civila. Toata lumea majora si cu discernamant are dreptul sa incheie contracte. Nu e treaba tertilor, cat timp ei isi au locuinta, averea, familia, pisica intacte si neamenintate de un atare contract. Religios, nu, nu sustin neaparat ca biserica sa accepte asemenea casatorii, pentru ca nu e obligata sa faca un lucru contrar principiilor sale si pentru ca ea in sine nu este un element indispensabil al societatii - o casatorie e recunoscuta legal si fara tot calabalacul 'cela.
Adoptia? Aici nu ma bag, man - dar sa nu uitam ca acei copii abandonati provin din familii heterosexuale (afara de cazurile cand mor parintii, rudele si ei raman fara vreun alt reprezentant). In situatia de fata, unde se afla pacatul mai mare?

Si ultimul aspect cu care ne incurca vietile acesti homosexuali nenorociti... Chiar am vazut o postare recent de la un artist, nu-i zic pe nume, un artist pe care il apreciam foarte mult si m-a dezamagit putin, in care sharuise un articol despre o miscare anti-casatorii si adoptii homo. Argumentul sau - ,,nu vreau ca progenitura mea sa vada doi lingandu-se pe strada si sa invete si el''. Ce e mai rau, e ca el ca artist, transmite mesaje catre zeci, sute de mii de oameni, iar cum multi ,,pun botul'', se raspandeste treaba. In primul rand, eu nu consider ca orientarea sexuala se invata. Ori te nasti, ori nu te nasti. Ori hormonii tai sunt atrasi de ceva, ori de altceva. Asta e o parere pur personala, fiindca nu sunt specialista. Daca am copil si vede pe strada doi homosexuali, o sa ii explic ca ei sunt diferiti de noi, iar normal este barbat - femeie. In continuare, ce face este decizia lui. De altfel, orice i-as explica ca este normal / anormal, bun / rau, el tot va lua decizia lui la un moment dat.
Mai tare ma tem de altceva pentru copilul meu - droguri (cine e umblat in lume stie ce tentatii sunt, uneori venind chiar de la apropiati), delicventa, saracie etc. Astea sunt pericole si necazuri sociale reale. Prefer sa il vad homosexual decat drogat, delicvent, bolnav ori sarac.

Nu am nimic cu nimeni de pe aici, nu detest pe nimeni, mai ales ca nu impartaseste aceleasi opinii ca mine. Nu zic ca homosexualitatea e normala sau naturala. Nu sunt nici pro, nici contra. Eu doar incerc sa contracarez intoleranta asta fata de o categorie de oameni care nu ne fac nimic. Un criminal, da, ne face sau ne poate face.

Si oricate erezii as fi zis prin postare, sunt genul de persoana cu mai multa iubire fata de semeni in suflet decat multi habotnici. Dumnezeu parca insemna iubire, nu?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43