Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Hermafroditii se nasc asa datorita unor probleme ale diviziunii ovulului. Aici vorbim de orientarea sexuala, ci nu de malformatii corporale. Si, hermafroditii sunt in genere masculi/femele, femele daca au uter, masculi daca nu au. E delicata problema cu hermafroditii, dar in general doctorii stabilesc daca e barbat/femeie si se fac niste operatii in finisarea acestui scop.
So... am citit cam... nu aproape tot, doar câteva-mai multe comuri. 21
Şi sincer tot ce am văzut este contrazicere, ceva normal. Acum vin şi eu cu opinia mea personală legată de asemenea relaţi între oameni care odată s-au considerat de alţii "normali"... să spunem.
Oh go on bro!! WTF, serios e cineva normal pe pământul acesta. Mă enervează la culmea persoanele care spun că sunt normale şi după fac o referire la gay sau lezbi, spunând că eu sunt anormali. 22
Mda... mare greşeală. Acum unii spun că-i păcat, alţii boală, alţi că aşa se naşte omul... dar nu este adevărat.
Nu e boală, nu e din născare, păcat poate este... dar nu contează, noi suntem fiinţe imperfecte so i do give a shit. Deci nici păcat.
Un copil poate de la 6 ani să-şi dea seama, sau chiar şi de la o vârstă şi mai mică, să ştie ce orientare sexuală are. Ce mai contează că e fată, că e băiat... Dragoste măcar să fie.
Ideea este că indiferent ce spun restul, dacă tu iubeşti persoana aia care este de acelaşi sex cu tine, nu trebuie să îi laşi pe alţii să-ţi strice relaţia, doar din faptul că ei consideră că nu este:
1. Normal.
2 Ortodox... sau mai ÅŸtiu eu ce naiba.
Eu sunt pro lor şi sincer nu cred că există pe pământul acesta, persoană care să nu se fi gândit vreodată cum este să te săruti cu cineva care împarte acelaşi sex cu tine. 22 E imposibil şi chiar dacă acum vine cineva şi spune că nu s-a gândit, o va face în momentul când va citit ce am scris eu sau alţii.
So nu mai judecaţi, nu vă mai contraziceţi, dacă aţi fi voi în locul acelor persoane, cum v-aţi simţi? Şi mai ales să ştiti că lumea nu vă acceptă din cauza orientări?
Aici nu este neapărat vorba de satisfacerea trupului şi potolirea hormonilor însetaţi după sex, chiar dacă acea persoana ar vrea să şi-o tragă cu una de acelaşi gen.
Ce mama mea, că şi în general sunt sihopaţi dina ceştia peste tot... dar e mai mult vorba de sentimente, că totuşi ăsta este cuvântul cheie aici. Că sunt sigură că nimenu nu ar vreau să aibă o relaţie cu cineva de acelaşi sex, doar dacă nu simte ceva anume pentru acea persoană.
Şi ei la rândul lor au drepturi ca şi noi, au dreptul la libertate, nu mai aberaţi.

Şi legat de hermafrodiţi: asta este o mutaţie - adică o modificare neprogramată a materialului genetic ,care nu este rezultat prin recombinări genetice.
Mutaţia poate fi de mai multe feluri, dar nu le enumăr că nu fac biologie.
Deci persoanele considerate hermafrodiţi sunt cele care au abele sexe - mai degrabă aceleaşi organe de reproducere.
Nu are legătură cu ceea ce discutăm noi.
All right.

Nu am nimic împotriva celor „pe invers” , aşa cum îi numesc mulţi. Adică, doh, sunt tot oameni şi dragostea este aceeaşi în toate felurile ei. Chiar dacă se sărută o tipă cu alta, chiar dacă un tip cu altul face asta. Şi ce?
Asta ar însemna ca şi noi , „ăştia normali” - pe naiba, că nu suntem deloc normali - , să fim judecaţi pentru cine-ştie-ce idioţenie de către homosexulai/bisexuali/lesbience, că şi lor poate li se pare ciudat să vadă un tip cu o tipă.
Mă rog, eu unul sunt straight, nu tind spre vreo altă parte, dar am câteva prietene lezbi şi sincer, nu văd nimic greşit în alegerea făcută de ele sau de ei, în cazurile băieţilor.

Pân' la urmă, nu te omoară nimeni dacă eşti altfel, nu? =D
Problema nu este exteriorul ci interiorul: denaturarea dragostei. Exista foarte multe tipuri de dragoste, iar cele homosexuale/ lesbianice nu sunt pure. Doar dragostea pura ar trebui luata in considerare. restul sunt interpretari gresite ale unor altor sentimente.
(25-08-2011, 10:41 PM)Storymaker A scris: [ -> ]Dar- si va rog sa fiti atenti, daca ati privi dincolo de exterior- in interiorul situatiei, ati vedea adevarul, iar adevarul este acesta: Daca mananci prea mult, mori tanar si iti petreci o parte din viata in spital. Asta, in situatia actuala ar fi asa: Oamenii se imbolnavesc. Practicile homosexuale sunt daunatoare din toate punctele de vedere cat timp va uitati dincolo de aparente si de "iubirea" pe care o tot scoateti in fata.

Astfel, omul respectiv este foarte lovit psihic in primul rand. In al doilea rand sanatatea sa este periclitata, practicile respective slabind corpul cat si oasele, astfel ajungand la boli genul osteoporoza mai devreme.

(19-11-2011, 01:36 AM)Storymaker A scris: [ -> ]Problema nu este exteriorul ci interiorul: denaturarea dragostei. Exista foarte multe tipuri de dragoste, iar cele homosexuale/ lesbianice nu sunt pure. Doar dragostea pura ar trebui luata in considerare. restul sunt interpretari gresite ale unor altor sentimente.

Tu faci parte din categoria de oameni care ma dezgusta cel mai mult pe pamantul asta ( in domeniul de gandire incuiata ). In primul rand ma simt ofensata personal, avand in vedere ca sunt bisexuala, iar majoritatea relatiilor mele au fost mai mult cu fete decat cu baieti. Relatii serioase ma refer, nu genul ala de "Hai sa fim impreuna" cum se poarta prin scoala generala. Cea mai lunga relatie cu o fata a fost de un an si 3 luni si as vrea sa te vad pe matale cum consideri ca de fapt nu a fost o dragoste pura ci doar niste sentimente neintelese din partea mea. Nu iti da nimeni dreptul sa categorizezi o dragoste intre doua persoane de acelasi sex ca fiind una impura. De ce sentimentele lor ar fi diferite fata de ce simte un baiat pentru o fata? Pentru ca zici tu? Ultima data cand am verificat nu erai Dumnezeu, si nu ti-a pus mana in cap sa te faca vorbitor in numele Lui.

Zi si mie te rog, cum e mai daunator faptul ca faci dragoste cu o persoana de acelasi sex, decat daca ai face cu una de sex diferit. Chiar sunt curioasa cum ai ajuns la concluzia asta. Ce legatura au oasele cu faptul ca faci sex cu cineva, fie el de acelasi sex sau diferit? http://www.romedic.ro/osteoporoza/cauze-...ri-de-risc ca sa nu mori cu informatii gresite, sa nu zic altfel mai urat.

Cu ce sunt eu, sau altii care sunt homosexuali/lesbiene, lovita psihic prin faptul ca ma culc sau sunt cu o persoana de acelasi sex? Sunt cu toate rotile functionale, sunt sanatoasa tun, am terminat o facultate, sunt la master si ca sa vezi, faptul ca am fost cu fete pana acum nu m-a afectat in nici un fel, Daca nu iau in considerare nervii care mi-i fac cu persoane atat de inguste la minte ca tine.







@Diz



Iti mai aduci aminte de timpul pe cand erai copil si priveai cerul instelat?
Iti mai aduci aminte de acele seentimente relaxante ce te umpleau cu iubire pura? Iti mai aduci aminte cum tresareai cand vedeai o stea cazatoare? Sau cum zambeai cand un om care se juca cu tine venea in vizita? Aceea era puritatea ta, frumusetea ta interioara.

Ai crescut, si viata te-a schimbat in rau. Inainte te uitai la o pisica moarta, calcata de masina si plangeai. Acum, ti se pare normal, sau aproape de normal. Inainte daca cineva tipa la tine, plangeai si sufereai. Acum, tipi la altii fara a avea vreo remuscare. Inainte oamenii ti se pareau puri, caci le vedeai puritatea. Acum, traiesti intr-o lume "urata" caci nu mai privesti puritatea oamenilor. Fiecare om are o puriate a lui, iar atunci cand ti-o arata este splendid.

Singura dragoste in care cred este cea care te ia prin surprindere si care vine din ambele parti. Acea dragoste ce iti arata puritatea celelaltei persoane. Acea dragoste ce te face sa o privesti ca pe un inger.

Faptul ca ti-ai inceput viata sexuala inaintea casatoriei este ceva foarte rau, caci ti-a inchis ochii sufletului si nu mai poti discerne corect.
In aceasta lume, sunt barbati si femei. Eu cred in Dumnezeu si cred ca El a stabilit aceasta ordine.
Acum, te rog sa nu citesti pe diagonala ci sa fi atenta: Nu sunte de acord cu relatiile inainte de casatorie intree oameni, chiar de sunt barbat-femeie caci acele relatii distrug conceptia pura, inaltatoare, angelica despre dragoste si ceea ce ar trebui sa insemne ea si planteaza concetia satanica, ce trage catre pamant si carne conform careia dragostea este placere carnala si aria ce cuprinde acest "domeniu" (limbaj, comportament specific).

Se spune ca vedem lumea dupa cum suntem. Iar lumea asta este urata deoarece te uiti la parea ei urata. Daca ai fi rabdatoare si te-ai uita sa vezi puritatea din jurul tau ai fi uimita sa vezi cat de frumosi sunt oamenii, animalele, copacii, chiar si viermii.

Nu conteaza cate reusite si cate studii ai. Asta nu-ti scuza comportamentul, ci este doar o scuza pentru a te feri de propria constiinta. Cand vei muri, te vei judeca exact cum ii judeci pe altii si tu vei sti unde meriti sa ajungi. Daca vrei sa ajungi in rai, schimba-te si urmeaza cararea data de Domnul: cea a dragostei adevarata intre barbat si femeie in care iubirea e manifestata in mod suprem doar dupa casatorie, si atunci nu prin n pozitii sexuale, ci prin imbratisari pure, pline de gingasie si dragoste.

Faptul ca nu crezi in ceva nu inseamna ca nu exista ci doar ca iti acoperi ochii ca sa nu vezi. Dar intr-o zi nu o sa mai poti sa-i acoperi si atunci ai sa regreti tot raul facut altora si tie.

Nu mai spune oamenilor "incuiati". Fiecare om e unic iar tu nu esti poarta tuturor cunostiintelor, prin urmare nu ai nici un drept de a afirma asa ceva. Faci oamenii "incuiati" doar pentru a-ti da dreptate si a-ti fenta constiinta inca o data. Cat timp o sa te mai minti pe tine insuti? Oare cat?
Storymaker, ori esti un troll trimis de preacuviosul Daniel care detine blogul acela pamflet ori cand ai fost botezat ti-au inecat creierii in apa sfintita.

Esti mai naiv in ceea ce priveste casatoria si iubirea decat o fecioara de treisprezece ani. Deschide-ti ochii si maturizeaza-te. Once you come of age, get yourself a woman, you sound like a bloody virgin eunuch.



StoryMaker, nu pot sa nu observ cum iti permiti sa faci pe altii incuiati, dar in acelasi timp iti permiti sa-ti bati joc de viata altora prefandu-te ca intelegi acesti oameni sau ca ei ar trebui sa-ti semene in cel mai mic fel. Si te plangi cand cineva iti zice verde in fata ca esti incuiat, avand in vedere ca nu faci nici un efort de a intelege ceva in afara ta.

Am citit cateva discutii pe aici...
Pentru voi am doar doua lucruri de zis:
www.google.com
www.wikipedia.org

Luati si mai cititi cate ceva, ca nu va face rau. Lumea reala, urata, frumoasa, cum o fi ea, nu o sa mai aiba mult timp rabdare pentru ignoranta voastra.
Bine, acum mai bine de un sfert din oamenii care au postat aici sunt nebuni. :]]
StoryMaker, de exemplu. Nu e treaba mea ce vrea sau ce face, dar ideea e ca fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca vrea sa fie asa, sa fie. Adica zau, a oprit cineva un om sa iubeasca? Chiar daca ii plac altfel de oameni, preferinta lui.
Nu zic ca apar Gay' sau Lesbienele.. Dar, e treaba lor. xD........
Nu stiu cine e x sa intervina si sa spuna Nu ! , omu' tot iubeste ca suntem niste incapatanati >:] .
10
(19-11-2011, 06:25 PM)Yuuki. A scris: [ -> ]Bine, acum mai bine de un sfert din oamenii care au postat aici sunt nebuni. :]]
StoryMaker, de exemplu. Nu e treaba mea ce vrea sau ce face, dar ideea e ca fiecare face ce vrea cu viata lui. Daca vrea sa fie asa, sa fie. Adica zau, a oprit cineva un om sa iubeasca? Chiar daca ii plac altfel de oameni, preferinta lui.
Nu zic ca apar Gay' sau Lesbienele.. Dar, e treaba lor. xD........
Nu stiu cine e x sa intervina si sa spuna Nu ! , omu' tot iubeste ca suntem niste incapatanati >:] .
10


Da un glont poate opri un om sa iubeasca.(nu va panicati si nu stergeti nu am zis sa-i omoram pe toti)
"[...]Nu-i normal ca (si) copiii mei sa vada homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada"-ombladon
Pai nu-i asa?Sau voi sunteti de acord doar ca va plac yaoi-urile/Yuri-urile??(si asta tind sa cred cel mai mult)
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43