Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Toata lumea iubeste in felul lui,fiecare are acum libertatea de a-si exprima opinia sau sa arate lumii ceea ce ii face placere sa faca.Daca vezi un gay sau o lesbiana pe strada si te uiti urat la ei,pune-te in situatia lor,crezi ca nu i-ar afecta?Probabil,dar asta este lumea din zilele noastre,le este frica de diferit,iar ceea ce este diferit pentru oameni este criticat(de cele mai multe ori).
Uneori ma gandesc si eu absurd ca au o problema,dar in fond este viata lor,pot sa traiasca cu ea in ce fel doresc ei,asa ca incerc mereu sa imi repar aceasta problema,fiindca asa am fost invatata si altele...dar incerc sa ma dezobisnuiesc de acst lucru,si ii accept asa cum sunt ei,si chiar sunt foarte tari,acei gay sau lesbi care isi dau arama pe fata in intreaga lume.
Sunt deacord Smile . Mi se pare un lucru cat se poate de normal . de ce ar zice cineva de oameni ca sunt 'ciudati' sau 'penibili' -pt ca am auzit si astfel de lucruri- doar pentru ca au alte orientari sexuale? sincer, mereu mi am dorit sa am un prieten gay . 21 . Whatever ! sa revenim . deci. fiecare are dreptul sa faca ce vre . nu e o crima sa iubesti sau sa`ti placa o persoana de sex opus . eu de exemplu , normal .. imi plac baietii 21 . dar sincer . imi e putin aiurea sa recunosc, 21 , dar mi s`a mai intamplat sa`mi placa fete . adica felul cumaratau, sau cum se purtau 106 . Ma rog . deja am inceput sa aberez . ideea e ca ar fi bine ca lumea sa termine cu discriminarile si sa`si vada de viata lor . daca nu le convine ce vad, sa nu se uite . n`au nici`un drept sa critice .
Pana la o varsta oarecare , cand trebuie sa alegi, daca vrei sa te casatoresti sau nu, este bine sa ai relatii si cu fete si cu baieti ,ca sa vezi diferenta..... dar de fapt nu e NICI UNA, aceeasi placere,acelasi orgasm.
Eu una nu pot să suport persoanele care îi critică pe cei cu altă orientare sexuală. Nu sunt şi ei oameni? Că au alta orientare îi transformă în monştri sau cum? Incercaţi să vă puneţi în locul lor să treceţi prin ce trec ei zi de zi nefiind acceptaţi de societate, criticaţi şi priviţi de parcă ar avea 4 picioare sau mai ştiu eu ce. <vorbesc la modul general; nu critic pe nimeni>. Orientarea sexuală nu e ceva ce putem schimba nici dacă am vrea.
Eu cunosc un tip homo care a fost tratat foarte urat de colegi.Din pacate asta e Romania si unele lucruri nu le inghitim,dar reactia oamenilor fata de cei care sunt homo sau bi este prea exagerata.De exemplu am vorbit cu o prietena despre acest tip si a facut ca toate animalele cand a aflat ca eu il sustin.Dupa aceea m-a ignorat si mi-a dat priviri scarbite.Prea exagerat...asta e.Mie mi se pare ceva obijnuit sa iubesti pe cineva de acelasi sex.Si mai e si chestia ca e o boala genetica si mintala.Cum pot sa dovedeasca asta?Defapt cei homo sunt mult mai draguti si stiu sa se comporte bine cu oamenii fata de specia normala si mai sunt si priviti ca niste ciudati.Of...
(15-08-2010, 10:40 PM)Ich. A scris: [ -> ]Stiinta a dovedit ca homosexualitatea NU este o boala! asta in primul rand.
Orientarea sexuala nu ar trebui sa degenereze atata isterie. Este normal ca omul sa se perpetueze, dar chestia cu heterosexual, bisexual, homosexual sunt doar tipare mintale, se putea in orice fel, de la a fi normal sa fi bi sau homo, care e marea problema?

Nu,mirobolanta creatura, stiinta nu a dovedit ca nu este o boala. Organizatiile acreditate in domeniu s-au bazat pe anumite studii ca sa o scoata de pe lista bolilor. Stiinta nu a dovedit multe lucruri. A acceptat ipotezele cele mai plauzibile, a dat cu presupusul. Dar voi ramaneti in continuare cu ce ati fost indoctrinati.

Orientarea sexuala face rau tocmai prin faptul ca e sexuala. E egoista si sfidatoare. Redau un vers din Parazitii:

Ma pis pe gay si nu-i normal ca copiii mei sa vada
Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada


Reactia umana fata de homosexualitate e REPULSIE. Se incearca crearea tolerantei, indoctrinarea maselor spre acceptare, dar sentimentul normal al omului e repulsie.
N-o mai plimbati prin colturi atata.
Citat:Ma pis pe gay si nu-i normal ca copiii mei sa vada
Homosexuali care se ling in gura ostentativ pe strada
Ai copii?
Chestia cu orientarea sexuala ca un lucru predestinat face parte din conceptia mesei de oameni ce crede ca omul nu e o fiinta mai puternica decat trupul, mai viteaza decat femelele ce-si apara puii si, in plus visatoare, ci este un fel de robot ce este un scflav al trupului. De aceea eu cred in Dumnezeu si nu va fac educatie religioasa si nu va spun minciuni. Oamnii credinciosi sunt mult mai stabili psihic decat ateii, iar credinta ne spune pentru inceput ca "Suntem suflet si trup". Iar sufletul e parte din Dumnezeu, deci suntem mini-Dumnezei ce au putere de viata si de moarte si fata de toata creatia lui Dumnezeu, avem putere creatoare. Si acum, va intreb, pe voi cei puternici si drepti, dar si pe voi cei marsavi si lasi, cum puteti macar spune ca a fi homosexual e corect?! E ca si atunci, cand, fiind mic si dorind sa experimentezi te uitai la sanii mamei tale si doreai sa-i atingi, ceea ce nu e corect, moral sau just! Asa ca cum puteti voi sustine, oameni, ipotetic cu scaun la cap ca a fi dezechilibrat mintal este un lucru bun?!

O sa fiu sincer cu voi si am sa va zic ca si eu am avut inclinatii homosexuale si va spun ca rugandu-ma lui Dumnezeu, admirand natura si cautand linistea sufleteasca ce este usor de aflat prin rugaciune pentru altii, mai ales pentru cei pe care nu-i suferi, am gasit frumusetea in femei si normalitate in prietenia cu barbatii. Si astfel, cum puteti voi sustine , dupa ce ca nici macar nu l-at sustinut pentru schimbare si nu l-atui incurajat, ca un om dezechilibart psihic, homosexual sau lezbianca sunt oameni normali! Si cum puteti sa inoculati si pe altii cu asemenea idei?!

Doar uitati-va la homosexualii si lesbiencele batrane. uitati-va ca arata ca niste monstrii. Si uitati-va la un om normal si-i veti vedea frumusetea.

Iubirea pura este dreapta, iar cea impura este nimicitoare.

Pornografia nu distruge numai trupul ci mai ales sufletul, distrugand conceptile despre dragoste si despre existenta ei!

Omenirea e pe moarte, iar salvarea ramane mereu in urmatoarele generatii, dar daca si noi o vom ucide ce se va alege de lumea asta?

Dumnezeu sa va ajute si sa va deschida ochii!
Citat:E ca si atunci, cand, fiind mic si dorind sa experimentezi te uitai la sanii mamei tale si doreai sa-i atingi, ceea ce nu e corect, moral sau just!
Nu stiu ce copilarie ai avut tu, da' cred ca a fost trista.

Iti dai seama ca o interzicere bazata pe ce spune o religie nu o sa functioneze nu? Din punctul asta de vedere e simplu: daca o religie spune ca homosexualitatea e rea cuplurile de acea religie nu se vor putea casatori religios. In rest n-ai ce-i face.
Ceea ce vreau sa spun in plus e ca noi, oamenii suntem superiori animalelor si noi ar trebui sa fim un exdeplu pentru ele, nu ele pentru noi.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43