Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Wait a sec. Nu pot trece peste asta. >.<
@SexYaNiMebOyHiRaKuJi :
Citat:Nu inteleg de ce bagi Dumnezeul tau pe gat altora, ia vezi-ti nenica de suferintele tale si lasa-i pe astia 'defecti' in pace.
Are dreptul să-şi spună părerea, cel puţin asta cred eu. Însă mă deranjează că acţionezi cu anumite cuvinte ce-ar trebui " măsurate. ". 22 " Defecţi... Dacă asta înţelegi tu prin " gay / lesbi " or smth like this, nu cred că ai dreptate. În plus este viaţa lor. Nvm now..
Poate că nu te-ai referit neapărat la orientarea lor sexuală, dar.. Mai bine tac. 22
^ Pai cam asa e. Daca SexYaNiMebOyHiRaKuJ are dreptul sa combata Dumnezeul lui Storymaker, Storymaker are dreptul sa-i faca reclama.
(06-06-2011, 10:48 AM)Certhy. A scris: [ -> ]Wait a sec. Nu pot trece peste asta. >.<
@SexYaNiMebOyHiRaKuJi :
Citat:Nu inteleg de ce bagi Dumnezeul tau pe gat altora, ia vezi-ti nenica de suferintele tale si lasa-i pe astia 'defecti' in pace.
Are dreptul să-şi spună părerea, cel puţin asta cred eu. Însă mă deranjează că acţionezi cu anumite cuvinte ce-ar trebui " măsurate. ". 22 " Defecţi... Dacă asta înţelegi tu prin " gay / lesbi " or smth like this, nu cred că ai dreptate. În plus este viaţa lor. Nvm now..
Poate că nu te-ai referit neapărat la orientarea lor sexuală, dar.. Mai bine tac. 22

Mai lasa-ma domne ca toti spuneti aceleasi 3 vorbe goale "are dreptul sa-si spuna parerea", pai i-am contestat eu acest drept?Nu m-am legat ca a debitat pe aici aberatii.
Ci de faptul ca dansul sustine ca ia masuri ca sa ii indrepte pe oameni, sa ii faca normali -> Ca baga pe gatul altor oameni ideile lui, nu ca ar putea...but whatsoever, era de idee
Citat:"Cine sunteti voi sa ii judecati pe altii"

Nu ii judec. Doar lupt pentru a-i indrepta. Nu-i urasc ca oameni, dar le urasc comportamentul. Eu am trecut prin multe si este drept din partea mea sa-i feresc pe altii de lucrurile rele cat pot...

"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti" Eu ma respect pe mine insumi si vreau ca si altii sa se respecte si sa nu se mai lase condusi de tentatile corpului.
Dumnezeu sa va ajute!

Am scris defecti in ghilimele, invata de ce sunt folosite.
M-am cam plictisit de replicile voastre trase la indo si suportul vostru pentru homosexualitate datorita numai unor desene animate si a ce spun altii. Nici macar nu ai inteles daca eu sunt pro sau contra homosexualitatii, dar te-ai grabit sa imi bagi o gargara spusa si de altii in 18 pagini.
Mai documenteaza-te.
@SexYaNiMebOyHiRaKuJi: n-ai inteles: asa cum tu ii bagi pe gat homesexualitatea, el iti baga pe gat religia.
Cum sa spun... religia face parte din educatia celor 7 ani de acasa ( suntem un popor ortodox! 90% cica) . Incurajeaza sa fi bun drept si asa mai departe (religia). Statul prin parinti te invata exact ceea ce te invata si religia, preluand aceste sfaturi din religie confirmate prin experienta: sa nu furi, sa nu ucizi, e politicos sa respecti, etc. Asa ca religia are ce cauta in orice discutie.

In rest. Ma amuza faptul ca sunteti (nu toti) bulversati de faptul ca cineva compara oamenii cu doua nuci, fara macar sa ganditi ca nu compara oamenii ci actiunea in sine, dar cu animalele va comparati (ca comportament). Ma amuza prostia unora (nu a tuturor, sa nu se simta toti) cum ca isi iau drept modele de viata comportamentul animalelor in loc sa cerceteze unde se gaseste adevarata intelepciune: in natura. In abstrat se gaseste frumosul.

Ce puteti invata de la un animal? Sa va lingeti? Sa va reproduceti? Sa curviti in cultimul hal? Ce prostuti sunteti unii! Si totusi si de la un animal puteti invata ceva: nu va abandonati copii, nu-i avortati, aparatii cu pretul vietii! Protejati-va perechea ca un leu, puii ca o leoaica! Dar dupa cum se vede doar partile rele sunt considerate "exemple demne de urmat" fiindca sunt si cele mai comode. Si apoi spuneti (unii, sper ca minoritatea) "Romania e de cacat!" nerealizand ca voi o faceti asa (ma refer la acea "unii, sper ca minoritatea")



De la doua nuci puteti invata asa de multe. Fiti rezistenti ca crusta lor! Placuti la suflet ca interiorul lor si multe altele inclusiv ceea ce a spus fleeing ray (parca asa are username-ul).

Apropo, de vrea cineva sa faca pe desteptul ar trebui sa nu "mai faca" ci "sa fie" destept.

Si acum, va las scena de dans...
Storymaker, mie mi se pare ca esti de fel un mare capos.
Ai recunoscut ca ai avut ,,inclinatii homosexuale'',si acum ne freci la cap cu religia,nu cumva esti calugar sau ai fost?
Nu sunt calugar si nici nu am fost. Sunt doar o persoana ce sprijinindu-se de Dumnezeu a reusit sa treaca peste grele incercari. Si daca eu am putut, eu cel slab si cum spui tu "capos", deci incapatanat, poate chiar prost, marsav, lenes, etc, atunci vor putea si cei ca voi care imi sunteti superiori. Daca nu aveam credinta as fi facut multe porcari inclusiv crima, iar Dumnezeu m-a sprijinit si i-a protejat pe cei din jurul meu de mine si pe mine insumi de mine.


Si te mai intreb un singur lucru: Cand vezi un om fara un brat il lasi sa ridice la fel de mult ca tine? Cand vezi un om fara un picior te iei la intrecere cu el? Cand vezi un orb il pui sa-ti descrie o floare? Nu. Tot asa, numai ca in loc de a fi ciuntit trupeste homosexualii/lesbienele/bisexualii sunt ciuntiti sufleteste. Asa ca, de cand va lasati voi influientati de cei ce au cazut? Mai bine descrieti-le voi frumusetea adevaratei iubiri, ca si cum ati ajuta ciuntii la treaba, ca si cum ati descrie o floare orbilor ca si cum i-ati zambi din sflet celui ce nu mai poate simti.

Va mai spun inca o data clar si concis: Nu urasc OMUL homosexual/lesbian/bisexual si imi e mila de el, dar ii urasc din tot sufletul practica homosexualismului/lesbianismului/bisexualitatii.

Si acum, ca sa va mai lamuresc, vreau sa va arat diferenta dintre diferite tipuri de senzatii pe care unii dintre voi, inconsienti le numesc "Iubire".

Perversiunea accentuata: Cand un om este pervers si doreste foarte mult sa-si implineasca fanteziile, atunci el deriva intr-o obsesie sexuala. Acest tip de om isi induce ideea cum ca e indragostit si ca "iubeste" acea persoana. Dar, dupa ce si-a satisfacut dorintele ori devine extrem de posesiv si obsedat, ori foarte obedient (servil) ori se satura si poate devine chiar scarbit de sine insusi.

Atractia trupeasca: Atunci cand un om vede in altul ceva atractiv si nedorind sa scape din mana asa o oportunitate face pasi spre o relatie. De obicei aceste relatii sunt mentinute din orgoliu, plictiseala, de vazul lumii dar sunt lipsite de adevarata iubire.

Iubirea fratesca: Omul tine la o persoana intr-un mod admirativ, iar intre ei se formeaza o legatura stransa si pura. Prietenii se inteleg unii pe altii, se ajuta, se corecteaza si apreciaza ajutorul (si alte lucruri bune, voi stiti mai bine Smile )

Iubirea pura fata de un alt om: Aceasta iubire este singura care leaga atat de strans doua persoane incat nici cele mai groaznice intamplari nu el pot desparti. Este greu de aflat pentru ca nu o cautati sau o cautati gresit in relatii efemere. Unii oameni spun ca te indragostesti de persoana al carui suflet este asemanator cu al tau. Altele spun ca ingerii aduc iubirea. Altii nu mai stiu ce spun. In fine, iubirea asta e pura si nu contine nici Perversiune accentuata si nici Atractie trupeasca (In sensurile de mai sus, desigur. Caci acea persoana , in ochii celui ce iubeste capata proportii angelice.)

Si, de cand a devenit credinta o rusine? O urati (sper ca nu) fiindca nu o intelegeti! Daca ati citi vietile sfintilor si ati vedea cate sacrificii au facut ei pentru omenire! Cine mai e capabil de un asemenea devotament incat sa reziste la torturi inumane pentru Dumnezeu? Daca nu simtiti aerul inseamna ca nu respirati? Daca apa nu are gust inseamna ca nu o beti? Daca vantul nu e vizibil inseamna ca nu exista?

Dumnezeu sa va ajute!
Citat:Va mai spun inca o data clar si concis: Nu urasc OMUL homosexual/lesbian/bisexual si imi e mila de el, dar ii urasc din tot sufletul practica homosexualismului/lesbianismului/bisexualitatii.
Homofob. Caz încheiat 3
Am intalnit homosexuali iar unul chiar m-a fluierat. Mda, nu sunt homofob caci nu imi este frica de ei ca oameni-unii sunt foarte feminini si forbesc ciudat, altii semi-cheli si vorbesc ciudat si altii sunt violenti si asa mai departe. Am vazut diferite cazuri din care 2 ma amuza.

1. Erau doi homosexuali in metrou, in statie. Unul slab, foarte slab si altul gras, foart gras. Cel gras vine la cel slab si spune "Saruta-ma iubi! Hai, iubeste-ma!". La care cel slab se uita la el si-l impinge spunandu-i "Termina!". La care cel dolofan : "De ce iubi? Nu-ti place? Stiu ca-ti place!". apoi au intrat in metrou.

2.Era un om chel si musculos ce ducea in mana un tort. M-am uitat la tort si m-am
intrebat cu ce e. Apoi m-am uitat la liceu si l-am vazut grandios ca de obicei, iar in fata mea erau doi colegi, asa ca m-am grabit sa-i ajung. Am schimbat cateva cuvinte apoi am auzit niste fluieraturi ca acelea pe care baietii le fac admirativ fetelor. Colegul meu era cu prietena si s-au departat mirati. Dar tipul acela tot fluiera. M-am uitat in spate mirat si mi-a facut cu ochiul dupa care a mimat un sarut. Am ramas uimit, bulversat si amuzat de situatie, situatie pe care am povestit-o si altora.

Si mai spun o data: Ceea ce e ingrijorator nu este rana ca forma (Omul) ci rana in sine din care curge sange (homosexualismul, lesbianismul, bisexualismul).

Si de cand suntem noi zei sa ne sfidam corpul in asa hal incat sa introducem chestii in intestinul gros si sa epuizam resurse vaste ale corpului in van? Ori sunteti oameni inteligenti, ori nu mai sunteti Smile
@Let him be. Keke ^^ e părerea ta, ţi-o exprimi
everybody is complety free. Keke miaw miaw. I'm out. Ignorant peeps are ignorant. citând-o pe Wunderbar.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43