Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Dragă, lasă ipocrizia, că nu ai fi tu singurica care întradevăr admite homosexualitatea. Mai suntem şi noi, mai multe persoane, dar nu ne obosim să ne facem reclamă.
Citat:Exact, chestia asta n-o inteleg nici eu. : )) Ce conteaza ce orientare sexuala au parintii? Poate ca , copilul respectiv e mai predispus la asa ceva deoarece a fost crescut intr-un mediu in care a invatat sa accepte astfel de relatii, dar pana la urma, nu depinde de el (decat in cazul in care asa-zisa orientare sexuala nu e decat o fiţă, un teribilism).

Defapt, la drept vorbind Freud -da, ma, ala, ala care explica totul prin inhibilte sexuale, il stii! Evreul care o arde dubios si-a fost contestat de n ori cu psihanaliza- spune ca primele legaturi sexuale se infiripa inca de la nastere, cel putin fetele sunt predispuse mai mult la homosexualitate din cauza laptelui mamar.
Iar la tipi are primul contact erogen, daca stai sa te gandesti dar asta nu mai conteaza aici21
Citat:Dar poate sunt si familii de gay care ajung sa maltratez
Doar in cazul in care sunt masochisti si dupa ce au luptat sa-l ia vor sa-l piarda ca sa-l recastige, sau sunt inconstienti, sau prea raniti de societate 39
Dude, lasati-o pe She`s a rebel, a facut o biata anologie ca sa nu faca spam si sa ne spuna ca nu ii se pare normal.
Da, stii eu ma intreb...daca era normal sa fim homo si nu hetero O.O a? 15
Cum am spus, eu sunt pro, cu toate ca atrag ei atentia, cu dorinta lor de a avea drepturi pentru ca nu fac nimic ilegal (Poate doar daca suntema deptii lui Hitler O.O) si nimic rau, pur si simplu nu se incadreaza in limita x si y a conceptului de "normalitate' impus de societate si tipar 106
@ Lori, comporă-te drăguţ, ţi-ai spus părerea, acum începi să te contrazici. Nolazy are o părere, tu ai o părere. Sunt păreri, nu le transforma în atac de persoană.
Vă rog !

Am citit mai sus, deşi nu îmi amintesc cine a zis, cred că nolazy, " ce legătură are faptul că un copil trăieşte într-o familie de gay, ce neapărat trebuie să devină şi el gay?" sau ceva de genul. Dar eu cred că dacă un copil trăieşte într-un astfel de mediu de mic, atunci are aceleaşi "apucături" ( scuzaţi-mi exprimarea ) ca şi părinţii. Pt. că în mod normal copii iau exemplu de la părinţi, adulţi, atunci când sunt mici. Şi dacă el vede de pe atunci că mă-sa şi ta-su, care de fapt sunt amândoi bărbaţi, se sărută şi aşa mai departe, eh păi el o să creadă că aşa ceva este absolut normal. Deşi există şi şanse, o admit, să îi placă fetele, aici depinde de copil, de personalitatea lui şi de cum percepe el mediul din familie.
Citat:"apucături" ( scuzaţi-mi exprimarea ) ca şi părinţii.
asta e fix cum ai spune ca " Uite, fumeaza, e vina lu ta-su' de la el a invatat" Nu! Niciodata nu va fi vina parintelui ca odrasla lui alege sa se pitiponceasca pentru a fi cool sau ca a dat-o pe diverse sa fie cool.
Vina parintelui e cand e atat de idiot incat sa faca presiune asupra copilului.
Da, cum s-a spus si mai sus, vor avea un altfel de mentalitate, ii se va parea totul normal si intre gay si intre hetero. Va fi mult mai deschis la orice tip de relatie.
Daca spunem ca a fi gay se transmite genetic inseamna ca daca copilul e adoptat atunci copilul va fi hetero pentru ca parintii sunt hetero, asta in cazul in care, desi nu cred.
Mentalitatea tine in mare de locul unde traiesti, dar copilul nu sta inchis in casa cu lanturi si isi vede parintii in toiul actiunii, ies afara, in societate. Asa ca daca alege sa fie gay sau hetero e doar alegerea lui Smile.
Cum am spus, normalitatea e un concept iar o gandire diferita "deschisa" la mai multe experiente nu e nimic rau.
Nu sunt sanse de 50% sa devina gay, sunt destul de mici, defapt.
Omul se maturizeaza, daca ati uitat.
Citat:Omul se maturizeaza, daca ati uitat.

În fine, eu tot nu pot fi de acord cu treaba asta şi nu, nu cred că este aşa. Adică, mi se pare că există şanse destul de mari ca un copil ce vede aşa ceva într-o familie să facă exact aşa cum vede, adică să devină gay. Există şanse să nu o facă, dar şanse la fel de mari să o facă. Ce orietentare sexuală vede în familie, ca şi exemplu, tot aşa o să se comporte şi el mai departe. În fine, e destul de complicat. For instance, dacă adoptă o fată, nu înţeleg ce reacţie ar putea avea când va afla că nu aşa este un cuplu " normal" ( l-am pus în ghilimele pt că nu sunt de acord cu anormal sau anormal, doar că există şi altfel de cupluri, nu doar gay sau lesbi, că m-am referit mai mult la homosexuali, dar în fine, trebuia să iau una ca ex. ). ce naiba o să simtă copilul ăla când o să se ducă la şcoală şi ceilalţi or să afle cum stă situaţia? Pt. că se afle. O să sufere destul, părerea mea. E destul de dificil să creşti aşa un copil într-o familie homo sau lesbi.

Şi faza cu Omul se matuzirizează. Greu de spus. Ştiu persoane de 30 de ani care sunt mai imature ca alte persoane de 16-17 ani, şi nu mă refer aici la mine. Pur şi simplu ştiu anumite persoane aşa şi mă uimesc cât de imature pot fi la o asemenea vârstă. Şi dacă se maturizează prea târziu, o să o facă la un moment dat, probaibl. Dar ceea ce nu se înţelege este că dacă un copil trăieşte într-un anumit mediu, învaţă să se comporte ca atare, să ia acelaşi exemplu deci cam şi aceeaşi orientare sexuală. Ar exista excepţii şi excepţii dar tot este un risc detul de mare, plus ca acel copil să fie traumatizat, într-un fel sau altul, să nu gândească cum ar trebui, să se refugieze în sine. eu nu am nimic cu persoanele de altă orietentare sexuală decât hetero, chiar nu am. Dar asta până la a adopta copii, asta nu mi se pare atât de în regulă. Nu o pot accepta. Până se maturizează copii ăia şi gândesc ce ar vrea, ce ar trebui, cum şi în ce fel, s-ar putea să fie prea târziu.

Orietentare sexuală liberă până în acel punct. Tot cu părerea asta rămân. Bineînţeles, fiecare cu opinia sa.

ps : şi faza cu fumatul, deşi e cam off, 2/3 pe care îi ştiu şi care fumează, şi părinţii lor fumează, lol, numai că unii se maturizează la un moment dat şi îşi dau seama că poate nu le place atât de tare să fumeze. desigur, aici depinde foarte mult şi de anturaj, dar dacă stăm să ne gândim, prietenii sau presupuşii prieteni, sunt o a doua familie.
Te cam contrazici Teh. Sunt sanse egale ca persoana, copilul sa fie ori homo ori hetero, deci pana aici no problem.
Maturizarea, niciodata nu e prea tarziu sa revii cu picioarele in societate.
Anturaj, parinti, mai da-le-n colo! Fiecare face tot ce face pentru ca asa a vrut muschiul lui, a ales sa faca asta.
Da, copilul va suferi pentru ca vor face misto pe seamana parintilor, asta inseamna inhibitie inhibitia duce la maturizare prematura sau la o scranteala oarecare dar iar sunt sanse egale.
In viata reala cu aprinti sau nu sunt, la fel, sanse egalel sa alegi orice fel de orientare din toate motivele.
Deci ar fi aceeasi chestie
P.S cat despre fumat era un exemplu.
@ Teh
Doar nu o sa le facem interdictii persoanelor care sunt hetero si homosexuali sa adopte un copil? Ar fi prostesc asta, daca ei doresc sa adopte un copil ca au resusre financiare si vor...... de ce nu? Stiu ca o sa spui ca nu e asta ce vroiai sa spui, dar inteleg din posturile tale. Nu toti care au fost crescuti de familii cu orientare sexuala mai deosebita sunt gay, bi si asa mai departe, nu spun ca nus, dar exista si exceptii. Spuneai de apucaturi copiilor sunt cam ca la parintii, aici e greseala pentru ca de vina in mare parte e societatea in care traim. Care e cam ipocrita ..........
Am o intrebare pentru tine: Ce spui de copii nascuti intr-un cuplu normal (fata si baiet) si devin gay, hetero,bi.............. de ce? daca parintii nu sunt gay si l-au educat frumos desi copilul la anumita varsta arata ca are apucaturi animalice .
Citat:Ce spui de copii nascuti intr-un cuplu normal (fata si baiet) si devin gay, hetero,bi.............. de ce? daca parintii nu sunt gay si l-au educat frumos desi copilul la anumita varsta arata ca are apucaturi animalice .

Hmm, asta e greu de spus.
Nu am zis eu că o să interzic cuiva , ceva. Am zis doar că nu sunt de acord şi atât! Există cazuri şi cazuri, am spus-o dar dacă un copil care poate în mod normal ar fi fost straight trăieşte într-o familie de gay sau lesbi este foarte probabil să devină şi el ca părinţii şi mentalitatea copilului respectiv să se modeleze, ce ştiu eu.
Într-adevăr, nu le putem interzice nimic. Fiecare face ce vrea. Şi la o adică, fiecare om are o anumită viaţă, e doar a lui şi face ce vrea cu ea. Dar asta nu mă opreşte să nu fiu de acord, este doar o părere nu o revoluţie. Nu îmi pasă cu adevărat ce fac ei, treaba lor, am zis doar că din punctul meu de vedere nu e bine.
Acum, dacă ei devin gay, lesbi, sau bi pe parcurs, poate fi din cauza unor diferite motive. Poate o traumă, poate pur şi simplu vor să încerce ceva nou, poate sunt obsedaţi de sex ( cei bi ) şi vor să încerce şi cu , şi cu. Nu ştiu, aici depinde de fiecare caz în parte. Poate că doar asta e orietentarea lor, poate că de persoanele de acelaşi sex se simt atraşi. a sae sublinia faptul că nu am nimic împotriva acestui lucru, doar adopţiile NU îmi plac, în rest nu mă deranjează cuplurile de acelaşi sex, pot să se şi căsătorească, nu îmi pasă, treaba lor, îi accept, nu am nicio problemă cu ei. Doar adopţia mă deranjează. Strict subiectiv, am zis că nu e o revoluţie.
la întrebarea ta mi-e imposibil să răspund, nu ştiu motivul.
Well, am citit toate paginile (nu o considerati vreun semn, dar am vazut ca lumea se cearta si am fost curioasa) si am picat si eu pe-aici. Nu pricep de ce le vine unora atat de greu sa accepte alte orientari sexuale. Eu nu am nimic cu ei si asta nu din cauza ca imi place yaoi. In schimb, travestitii chiar mi se par ridicoli. Nu inteleg asta si mi se pare doar un mod stupid de a atrage atentia asupra lor. Cat despre problema copiilor, mi se pare nedrept pentru copii din cauza societatii. Adica, cum isi va prezenta parintii prietenilor sau chiar persoanelor de care se va simti atras? Va si stingherit si mereu i se va parea ca are un handicap. Cred ca are mai multe sanse sa ajunga emo decat gay. Poate fi intr-adevar gay, dar oare nu toti pot fi? Nu cred ca homosexualitatea este provocata de traume sau despartiri. Pana la urma, te nasti heterosexual si daca toate sunt sexualitati, atunci banuiesc ca te poti naste la fel de bine gay sau lesby.
@ Teh
am senzatia ca vorbesc cu mama pe tema asta 39. si cam te contrazici spui gen nu ma deranjeaza si nu ar trebui sa existe restrictii in procesul de adoptare dar la sfarsit spui ca te deranjeaza. si n u stii raspunsul la intrebare pentru ca toti n oi oamenii suntem diferiti, repartizati in diferite categorii si avem gandiri total diferite.

@ Reveuse
La fel cum am spus eu si tu: societatea, in mare parte e de vina( doar ca imi era lene sa explic si de ce 22 ) Cum am spus sus lumea e diferita si viata e complicata si ei toti devin homo,bi sau hetero din diferite motive. Asta e si normal, nu ?106 Sau ai gasit 2 oameni cu acelasi motiv sa se duca in oras ?
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43