Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
(31-03-2011, 09:43 PM)oV!K!o A scris: [ -> ]hey, deci am vazut subiectul pe care il dezbateti..Eu una, merg dupa conceptul ca Dumnezeu ne-a lasat barbat; femeie// baiat; fata. So..eu cred ca mai mult asta este o moda..de a iubi pe cineva de acelasi sex, si ma refer la dragoste( atractie). Dar asta este doar opinia mea, DAR nu inseamna neaparat ca am ceva de protestat impotriva,homosexualilor,bisexualilor,heterosexualilor, sau sa simnt o ura speciala fata de ei, in fond cum ati zis, chiar daca unii nu vor fi de acord nimeni nu o sa ii poata lega de maini si sa zica: ''GATA! NU ITI MAI IUBI SEMENII DE ACELASI SEX!!!''. Astea sunt preferintele lor au dreptul sa aleaga. 4Smile Cam atat am avut de zis sper in mare parte sa fiti de acord . Fara ofensa.

HETEROSEXUALITÁTE s.f. (Med.) Sexualitate normală; atracţie spre sexul opus. [Pr.: -xu-a-] – Din fr. hétérosexualité.
Heterosexual: persoană atrasă de o persoană de sex opus.
like... o persoană straight. Un băiat căruia-i place o fată.
Cred că nu ştiai pentru ce era folosit termenul, când l-ai folosit, dat fiind că ar fi fost destul de absurd să spui că nu ai nimic împotriva heterosexualilor, dat fiind că este condiţia "normală" a orientării sexuale, după câte se citeşte din dicţionarul explicativ.
Homosexual, bisexual sau heterosexual tot om esti. Indiferent a carei din aceste categorii apartii. Clar nu este o boala sa fi mai diferit cum a spus cineva din primele posturi. Sau a mai dat exemplu cu doua nuci identice. Oamenii sunt diferiti! Nici gemenii nu gandesc la fel (evident ca nu).
Nu am nimic impotriva gay-lor sau lesbienelor. Daca inima lor le dicteaza sa se indrepte spre acelasi sex, atunci le urez succes. Acum ca unii fac asta doar pentru a fi "cool", atunci asta e chiar o tampenie.
Huh , dupa parerea mea , oricine face ce vrea , cand vrea. Nu e dreptul meu sa ma bag in viata cuiva.
Sincer , n`am nimic cu lesbi & gay , atat timp cat ma lasa in pace . Adica , sincer , nu mi`ar pica bine sa ma imprietenesc cu o fata , iar dupa sa aflu ca ma place si ca a vorbit cu mine numai pentru ca dorea o relatie cu mine , sau ceva de genul. Dar asa , n`am nimic cu ei , si cred ca orice om normal n`ar trebui sa aiba. Daca lor le place de persoanele de acelasi sex , treaba lor. Asta nu e o boala. Am mai vazut / auzit de parinti care au aflat ce orientari au copii lor. Rezultatul ? Urlete si tipete. ' Nu mama , tu esti normal!!! ' .
Mi se pare o prostie sa etichetezi pe cineva doar pentru ca nu e hetero. Personal nu am nimic cu nimeni, fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu viata lui si sa placa pe cine doreste. Cunosc persoane care sunt gay - si serios nici nu zici ca au o asemnea inclinatie, plus sunt foarte de treaba si prietenosi, mie una imi plac - ba chiar si persoane care sunt lesbi - am o prietena care are o asemenea inclinatie, e putin ciudat pentru ca uneori se da la mine si eu sunt "wtf >.<", dar in rest sunt persoane normale ca si noi.
Nu spun ca ii sustin dar nici nu ma deranjeaza atat timp cat nu vad cum se pupa pe strada (mi se pare urat chiar si fataxbaiat sa se pupe pe strada), iar daca se intampla sa vad si asa ceva... merg mai departe si cam asta este.
Homosexualitatea ma deranjeaza. Stiti de ce? Pentru ca nu ma aflu in pielea lor si nu m-as putea imagina facand sex sau iubind o persoana de acelas sex cu mine. Ma enerveaza la homosexuali ca se manifesta aiurea, ca se poarta aiurea si ca daca le zici ceva de rau incepe sa arunce cu pietre in tine. In loc sa dea dovada de inteligenta(dâng!) si sa nu bage de seama injuriile aduse de ceilalti, fa parade si se dau in spectacol, se ling pe strada, cred ca fac si sex(nu am citit despre aceste parade, nu am vazut si nici nu ma intereseaza). Spuneti ca homosexualitatea e un lucru normal la animale. Daca voi va considerati animale, treaba voastra. Avem corp animalic, dar frate, cu inteligenta ce facem? Ne luam dupa instinct? Hai frate sa fac ce vreau ca ma mananca pe mine undeva si ma atrage natura(sunt un animal fioros care si-o trage cu alt animal fioros de acelas sex). Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar ganditi-va ca aveti si voi un rol in viata. De ce v-ati nascut? Ok, daca iubesti o persoana de acelas sex, nu cred ca te astepti sa ti-o tragi cu el/ea, pentru ca o iubesti. Iubirea nu tine de sex. Iubirea e altceva. Si nu spun ca vai heterosexualii au depasit mintea de maimuta. Sunt multi care se lasa condusi de instinct. Oricum, nu ma intereseaza de homosexuali, nu am nimic personal cu ei, vorbesc cu ei, dar nu m-as vedea in postura sa ma alatur lor si nici nu mi-ar placea sa ii vad lingandu-se de fata cu mine. Asta e parerea mea si daca ma impusti tot asa va ramane. Si inca o chestie pe care nu o inteleg absolut deloc. Am vazut ca pe acest site, sunt multe fic-uri yaoi, scrise de fete. Am citit ca yaoi-ul este preferat de femei. Dar de ce? Ce va place? Va excitati cand scrieti sau cititi asa ceva? ...
Si eu sunt deacord in totalitate cu Lynn adica ce treaba avem noi cu ce orientare au ceilalti plus ca eu am un prieten de alte preferinte dar inafara de asta e un baiat super ok si ce ma doare pe mine e ca baietii de genu sunt rari dar sunt foarte draguti. Oricum nu stiu cum e cu fetele desii aici mi se pare putin ciudat dar totusi ma impac cu ideea la urma irmei este viata fiecaruia face ce vrea cu ea nu?
Eu iubesc yaoiul, insa nu imi prea plac gayi adevarati. Nu stiu, mi se pare scarbos, sau poate doar asa vad eu la suprafata. Daca se iubesc sa se iubeasca in casa, nu pe unde le vine. Nu zic ca cei straight nu ar trebui sa se ascunda, dar la gay e o problema mai mare. Nu as avea nimic cu ei daca nu ar fi doar niste simple perversiuni. Ca de obicei in yaoi e pure love si bla bla bla.
Si la lesbi, acelasi lucru. Ma rog, e ceva in plus dar nu pot sa comentez21
Enjoy it you gayz.[click]
Cred ca am postat destule "pareri" pe aici.
Eu nu am nimic cu niciuna dintre orientările sexuale. Până la urmă toţi suntem oameni, right? Eu sunt heterosexuală. Asta înseamnă că nu am nicio atracţie sexuală pentru o fată, de exemplu.

Cred că mi-ar plăcea să am un prieten (nu iubit) care este gay. De ce nu? El are şi părerea unui băiat şi a unei femei. Dacă aş merge cu el la cumpărături, mi-ar zice ce să cumpăr ca să îmi placă şi mie şi iubitului meu. Ar putea să îmi dea sfaturi şi altele, nu este aşa rău deoarece ei înţeleg mult mai bine o femeie.
În concluzie... Dumnezeu ne dă cum ne dă, să ne mulţumim aşa şi să îi acceptăm şi pe cei diferiţi de noi.
N-am nimic cu genul acesta de persoane. Prietena mea, nu cea mai bună, este bisexuală. Aşa şi ? E o tâmpenie să judeci oamenii pentru simplul fapt că le place altcineva, sau persoana de acelaşi sex. Lol. Nu spun că într-un timp, acum trei-patru luni de fapt, credeam că sunt bi. Dar well, mi-am dat destul de repede seama că nu-i aşa când am văzut o superbitate [ tip ] alergând prin parc. *laughs*
Eniuei.
Nici cu băieţii care sunt gay n-am vreo problemă. Sinceră să fiu, câţiva dintre ei arată bine. Uneori asta-i problema cea mai mare pentru noi, fetele. :]] Şi am câţiva la şcoală, de-a noua sau a zecea care sunt gay şi sunt premianţi. =P Merg la olimpiade şi toate cele. Erm, sunt şi frumoşi şi chiar de treabă. Aşa că, să etichetezi o persoană, sau s-o jigneşti, e o mare prostie. Aşa dovedeşti că n-ai mai mult creier decât alţii. =P
Ehm, that's my opinion.

XoXo, Mad Hatter.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43