Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Dand la o parte totul pot sa spun atat:
Voi vedeti in 2 feluri: Exterior si Interior.

Vedeti in exterior cand priviti o floare, un baiat/fata, un cuplu, un homosexual/lesbiana pe care-i vedeti oameni , considerand astfel ca nu e nimic rau intr-o relatie cu acelasi sex. Din punctul "exterior" de vedere aveti dreptate. Nu va afecteaza cu nimic faptul ca doi oameni se saruta fie ei barbat si femeie sau barbat-barbat/femeie-femeie. Pamantul tot se invarte si viata merge mai departe, iar daca ei sunt fericiti, atunci treaba lor.

Sunteti asemeni acelor supraponderali ce iubesc sa fie grasi si iubesc mancarea- v-am comparat cu ei, caci, privind din exterior ce conteaza ca un om e obez si mananca pana crapa? Cat timp nu moare si nu sufera, de-i place, sa-i dea bataie, nu?

Dar- si va rog sa fiti atenti, daca ati privi dincolo de exterior- in interiorul situatiei, ati vedea adevarul, iar adevarul este acesta: Daca mananci prea mult, mori tanar si iti petreci o parte din viata in spital. Asta, in situatia actuala ar fi asa: Oamenii se imbolnavesc. Practicile homosexuale sunt daunatoare din toate punctele de vedere cat timp va uitati dincolo de aparente si de "iubirea" pe care o tot scoateti in fata.

Astfel, omul respectiv este foarte lovit psihic in primul rand. In al doilea rand sanatatea sa este periclitata, practicile respective slabind corpul cat si oasele, astfel ajungand la boli genul osteoporoza mai devreme.

Despre iubire. Nu o mai tot glorificati caci nici macar nu stiti ce e aia. Tocmai de aceea aveti asa de multi iubiti/iubite, fiindca nu intelegeti iubirea si nu stiti cum trebuie ingrijita.

Am mai spus o data ca oamenii nu simt doar iubire ci mai simt si obsesii, dorinta de a avea o persoana langa ei pentru a se simti superiori, etc.

Am citit povestile unor homosexuali. Si, erau cam asa:

Pasu 1:
L-am vazut pe internet si am vorbit cu el.
Pasu 2:
S-a dezbracat si i-am vazut muschii. M-am simtit ciudat.
Pasu 3:
M-am tot gandit la el.
Pasu 4:
M-a sunat si mi-a vorbit pervers. M-am excitat. Am realizat ca sunt homosexual.
Pasu 5:...

Acum, o sa intru in psihologia acestei situatii pentru ca sa intelegeti o data.

Omul singur este neimplinit in majoritatea cazurilor. El cauta afectiunea in jurul sau si tot omul, dar absolut tot, cauta afectiunea la sexul opus. Astfel, baietii se inteleg mai bine cu mamele si fetele cu tatii.

Cand omul creste, cauta aceeasi afectiune tot in sexul opus, dar in unele cazuri omul se simte inferior si are anumite complexe de inferioritate, simtindu-se nedemn de o relatie, asteptand sa fie "salvat". Aceste persoane sunt de 2 tipuri: cele visatoare, ce asteapta printul/printesa si sunt timizi si cei pur si simplu foarte nesiguri pe ei insisi, dar cu tente perverse. Cei din urma cauta mai ales o frumusete exterioara fata de ceilalti care cauta o frumusete mai degraba interioara. Cei ce cauta frumusetea exterioara incep sa iubeasca ce nu au ei: muschii, pisiaorele, marimea sanilor, etc (dupa caz-de-i barbat calitati masculine, de-i femeie, calitati feminine). Asa ajung unii barbati sa cunoasca alti barbati ca sunt exact cum ar fi vrut sa ajunga. Si printre acesti barbati, unii lasa gandurile perverse sa le inunde mintea. care ganduri perverse evolueaza intr-o dorinta de a avea acea persoana aproape, amagindu-se ca o "iubesc" ei doar doresc sa fir protejati. Astfel apar in cuplurile homosexuale "barbatul" si "femeia", cum de altfel poti vedea si in cuplurile de lesbiene.

Cam asta este. Daca nu te-ai lamurit, mai citeste o data cu atentie ce am scri si ce au scris si altii inainte. E urat sa te tot repeti. Injuraturile mi le dati in mesaje particulare Smile
Ok ....guy you're wrong ( cel putin de aici asa se vede)
First of all ( desi e putin of topic ) : Nu stii cine cati iubiti/iubite a avut asa ca nu folosi asta in posturile tale ca pe ceva sigur . ( guy remember: noi nu suntem tu ...at least eu cu siguranta nu-s)
Second of all , chiar mi-a placut faza cu osteoporoza ( man ...credeam ca o sa mor de ras)
Third of all : dude nu toti homosexualii / lesbienele sunt atat de obsedati . Asculta discutii intre doua prietene ( amandoua perfect hetero) despre baiatul cu care au fost ieri . Este ... muuuult mai rau .
Forth of all : Look, nu neg ca de cele mai multe ori este vorba pur si simplu de atractie fizica sau curiozitate ( mai nou am descoperit ca e la moda sa te declari bisexual/ homosexual) dar dragostea chiar exista intre persoanele de acelasi sex . ( and hell, yeah , I said love ) . So , poate stiai poate nu stiai dar , recunoscut stiintific , uni barbati se nasc cu minte de femeie ,iar alte femei cu minte de barbat asa ca ( folosind chiar argumentul tau cum ca persoanele se simt atrase de sexul opus - Isunt de acord cu asta pana la un anumit punct) rezulta ca acei barbati se vor indragosti de barbati si acele femei se vor indragosti de femei.
By the way exista si cazuri in care cuplurile de homosexuali au rezistat la fel de mult ca un cuplu "perfect normal" ( you know... si au trait fericiti pana la adanci batraneti)



Aa, si ca sa nu uit . Normalitatea e ceva relativ . Asta e usor de demonstrat . Pentru un om extrovertit e normal sa isi petreaca timpul cu cat mai multi oameni de vreme ce , pentru un om introvertit , este normal sa stea cu un grup restrans sau chiar singur . Prin conventie ( subliniam cuvantul "conventie") e normal sa fii o persoana sociabila .



P.S.: cred ca acest comentari a iesit mai lung decat capitolul de la fic 21
Gods...
Is it that hard to mind your own bussniss?
Pur şi simplu rescpecţi omenii din jurul tău pentru ce decizii au luat. Ignoră oricum că doar nu te afectează, nici direct, nici indirect. ( mă refer strict la deciziile privind orientările sexuale)
De exemplu tu consideri un cuplu gay scârbos şi aiurea, te-ai gândit vreodată că un gay când te vede pe tine bărbat cu o femeie i se face aceeaşi scârbă? Dar nu-l vezi să comenteze.
Eh, prejudecăţi, we can't live with out them!
Atata timp cat stau in casa si nu isi iau limba'n'gura pe strada sau incepe sa aiba figuri cu toti baietii e ok...(asta la poponari)
Hehe lesbienele sunt altceva...desi nici astea nu pot sa se adune si sa posteze indecent in locuri pubice(preeety nice)
Anyway in anumite tari sa legalizat astfel de casatorii...la noi mai greu,cand o sa trecem si noi de faza cu "asa a lasat d-zeu" o sa fie o problema.Pana nu o sa devina si asta un trend
Storymaker , nu stiu cum privesti tu homosexualitatea dar iti spun eu cam despre ce e vorba . Homosexualii se nasc asa . Homosexualitatea este practic dereglarea unui hormon . Este o boala care poate fi vindecata . Pentru ca oamenii nu o mai privesc ca pe o boala , este altceva . Unii oameni nu vor sa fie gay / lesbi dar sunt , pentru ca asa s - au nascut .
Mai e o chestie care m - a amuzat . Ce ar fi sa imi explici tu mie ce e iubirea ? Avem atatia iubiti / iubite pentru ca noi cautam persoana speciala . Tu vrei sa iti cada iubita din cer sau cum ? Ori tu crezi ca pentru noi iubire inseamna sex ? E normal sa ai mai multi iubiti , asa vei gasii persoana cu care te potrivesti .

Mai era si faza pe care a spus - o Teh , alta forma de rasism . Yeah . Doi baieti considera " super hot " in cuplu de doa fete doar pentru ca . . . sunt barbati . Fetelor le place sa se uite la yaoi , ceea ce inseamna boys love . Dar mai sunt si exceptii . Nu toata lumea face asa [ desii imi e greu sa imi imaginez un baiat stand in fata monitorului uitandu - se la yaoi hard ] .

Daca are cineva ceva de reprosat la adresa postului meu , e bine venit . Nu e ultima data cand trec pe aici .
Storymaker, de cate ori mai trebuie sa scrii aceeasi poliloghie ca sa te convingi si pe tine? Hai sa fim seriosi, nici tu nu crezi in aberatiile pe care le scrii.
Argumente ca homosexualii/lesbienele nu se nasc asa:

Dragostea apare la varste fragede. Unui baietel ii place de o fata si unei fete, de un baietel. Nu am auzit vreodata ca unui baietel sa-i placa de alt baietel sau ca unei fete sa-i placa de alta fata.
Mai incolo apare atractia sexuala, iar aici in urma unor evenimente din copilarie sau datorita unor dezamagiri, ba in anumite cazuri, din curiozitate sau daznedejde, anumiti oameni renunta la potentiale relatii cu sexual opus (deci e o alegere) in favoarea relatiilor cu acelasi sex, de multe ori cu premiza (idee de inceput) ca un om de acelasi sex te intelege mai bine. Aceste relatii deloc normale tind sa devina un lucru obisnuit in viata lor asemeni hotului ce e obisnuit sa fure, spalatorului de veceuri ce gaseste cateodata chiar placut sa spele veceuri, etc. avand in vedere ca aceste relatii au fost ascunse mult timp de ochiul pubilc (homosexualitatea era o rusine), cand au inceput sa se manifetse pentru drepturi (de a infia copii, de a fi respectati, etc) au avut loc 2 curente. unul anti-homosexual si altul spre "sunt si ei oameni" (sunt oameni, dar asta nu inseamna ca trebuie sa inchidem ochii).


In concluzie, atunci can o sa vad copii care se indragostesc/ au relatii de copii de acelasi sex fara ca precedent sa fi vazut vreo pornografie homosexuala sau sa aiba parintii homosexuali/lesbiene, dabea atunci veti putea spune ca homosexualul se naste asa.

Noi nu ne nastem intr-un fel sau altul, ci devenim.
(13-09-2011, 09:43 AM)Storymaker A scris: [ -> ]Noi nu ne nastem intr-un fel sau altul, ci devenim.

Sa te vad pe tina ca devii hermaphrodit peste noapte . Atunci am sa te cred pe cuvant . Despre ce vorbesti tu sunt bisexuali sau/si cei care se dau drept homosexuali ca asa - i la moda vere . Dar nu , sunt oameni care se nasc cu boala asta si oameni care pretind ca o au . Desii nu mai este considerata o boala , este dovedit stintific ca asa este . Ai auzit vreo data de accidente ? Un copil s - a nascut cu patru maini , unul e si barbat si femeie [ yeah , hermaphrodit ] . . . Ei bine , asa se intampla si cu homosexualitatea . Nu am nimic cu tine sau cu oricine altcineva dar seriios , chiar trebuie sa ne aduci mereu aminte de religie ? Daca esti asa religios , dute la biserica draga , nu te oprese nimeni , te poti duce oricand vrei tu ca doar nu te da afara .
Pff, sincer ma bucur ca uni oameni sunt normali si accepta acesti...oameni ca nu sunt animale sau altceva 78. De ex. Lady Gaga, este pro Homosexualitati, sau Miley Cyrus [Geez, ce exemple mai dau si eu 29, mie somn nu ai ce sa imi faci..]Cum s-a zis si mai sus aceasta este o boala, nu o moda, nu un trend, nu altceva, daca alti se cred smecheri si incep sa il ironizeze pe ala care e altfel decat ei, atunci sa le fie rusine, cum ar fi daca x ar fi in locul lui y si z ar rade de el? Misto? Nu cred...Fiecare om este cum s-a nascut nu il putem schimba10
@Mίɳzƴ Credema a devenit un trend...Cat si despre baieteii prosti care se comporta ciudat pe strada nus' de acord...
Mie imi plac doar lesbienele21
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43