Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Orientarea sexuala
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43
Din punctul meu de vedere, fiecare face ce vrea atata timp cat face in intimitate...Nu e problema mea...
Eu consider ca e normal sa fi curios si sa experimentezi tot felul de lucruri. Pana la urma faza sa ii judeci pe altii e o mare prostie, atata timp cat exista libertatea de optiune a fiecaruia... Atata timp cat e legal, esti liber s-o faci...
Masturbarea e un lucru foarte rau datorita faptului ca:

Din punct de vedere psihologic persoana in cauza, mai ales de e minor, isi pierde puterea de a vedea in sexul opus un prieten, vazandu-l din ce in ce mai des ca posibil partener de imperechere.

Tot din acest punct de vedere, la unele persone masturbarea cauzeaza depresii, ele avand ganduri precum "Nu sunt destul de bun... In realitate nimeni nu ma iubeste". Tocmai din aceasta cauza ele se si refugiaza in relatii cu fantasme.

Din punct de vedere moral masturbarea distruge perceptia despre iubire si ceea ce insemna iubire. Astfel multe relatii se bazeaza din ce in ce mai mult pe sex si nu pe intelegerea si iubirea sufleteasca, inaltatoare a partenerului. Tocmai de aceea relatiile sunt si de scurta durata.

Din punct de vedere trupesc ,masturbarea este rea caci seaca trupul de resurse, de la calciu la fier, slabeste muchii, si face oasele moi.

Inca o data din punct de vedere psihologic, masturbarea cauzeaza de multe ori pierderea in fortele proprii.

Si mai sunt multe alte argumnente de diferie tipuri, unul ar fi ca sa nu ma abat de la subiect ca homosexualul folosesc aceasta slabiciune morala a partenerului pentru a-i creea o dependenta trupeasca fata de el.

Ganditi-va la ceea ce am spus caci ce e scris mai sus e bazat pe cercetari psihologice, morale si comportamentale facute de psihologi.
Citat:Va rog, contraargumentati cu argumnete, nu cu pareri.
Aici se presupune că trebuie să ne spunem părerea, nu să-ţi demonstrăm ţie că greşeşti. Nu e un concurs, nu există câştigători şi în mod sigur nici eu, nici tu nu vom schimba nicio mentalitate printr-un post, indiferent de spaţiul pe care îl ocupăm şi de argumentele pe care le aducem.

Citat:homosexualul folosesc
FoloseÅŸte*

Eu am mai spus că sunt de acord cu homosexualitatea şi nu mi se pare nimic rău. (Recunosc, sunt influenţată de toate ficurile yaoi pe care le citesc şi de clipurile la care mă uit.21)
Mie chiar îmi convine că există. Mi se par mai interesante cuplurile gay *şi mai hot*.
Citat:Masturbarea e un lucru foarte rau datorita faptului ca:
Ai citit prea multe siteuri ordodocse care te îndoctrinează cu lucruri pe care nici ei nu le înţeleg.

Citat:Din punct de vedere moral masturbarea distruge perceptia despre iubire si ceea ce insemna iubire. Astfel multe relatii se bazeaza din ce in ce mai mult pe sex si nu pe intelegerea si iubirea sufleteasca, inaltatoare a partenerului. Tocmai de aceea relatiile sunt si de scurta durata.
Ai auzit vreodată de petting ?

Cum nici ţie nu îţi place să ţi se bage pe gât gaysme nici altora nu le place să fie îndobitociţi. E evident că poţi aduce argumente religioase şi din Evul Mediu, dar alţii preferă să trăiască în Epoca Modernă la un ceai / bere whatevă.


Un gay e o persoană normală. Dacă cineva îţi trimite un sărut în metrou asta nu înseamnă că e gay şi se dă la tine, ci îşi bate joc de viaţa ta în ultimul hal. Se numeşte indiferenţă chestia aia de care toată lumea zice că smartaşii o folosesc la greu. Anyway, părerile sunt împărţite, dar oamenii gay sunt perfect normali. Nu zic că am fost influentaţă de anime, manga sau chestii de genul pur şi simplu mi-am format o părere despre anumite lucruri şi gândesc în afara sferei în care unii din pământeni sunt înglobaţi şi nu vor să mai iasă.


Îmi pare rău de voi că nu prea gândiţi în afara acestei sfere, căci toţi suntem oameni, dar din păcate alţii au rămas cu mintea în trecut. Nu mă refer la un caz anume, ci în general.
Încercaţi totuşi să gândiţi în afara minciunilor şi căcaturilor pe care societatea vi le bagă pe gât zilnic. Dacă omu' nu se manifestă în faţa voastră nu aveţi ce să ziceţi că vai vă pângăreşte mintea sau mai ştiu eu ce...

Am mai precizat, părerile sunt împărţite.

Citat:Va rog, contraargumentati cu argumnete, nu cu pareri.
Nu e nimic de contraargumentat. Fiecare îşi spune părerea. Tu pe lângă oamenii ăştia de aici nu prea contezi. Nu le vei schimba niciodată părerea. Get over it. mai ieşi la o cafea ceva, have fun. Ştii cum se zice : Gusturile nu se discută ! / Nu e frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie. As I said, get over it.

Nu îţi plac gayii nu putem să-ţi băgăm chestia asta pe gât, dar tu insişti să o faci ceea ce nu e deloc fairplay amice.
Intr-o dezbatere se aduc argumente de tot soiul. Sper ca va dati seama ca in cazul oamenilor, si mai precis in cazul comportamentului lor se afla cauze morale, psihice dar foarte rar, genetice. De exemplu, unii handicapati nu pot sa se exprime. Ei au ideea in minte, dar cand doresc sa o scoata pe gura nu reusec. Asa si, in genere , problema handicapatilor e ca corpul lor nu poate duce la indeplinire mesajul creierului. Acum inteleg ca se spune ca homosexualii au o modificare genetica in structura ADN-ului, ceea ce duce cica la o inclinare spre sexul opus. Dar totusi, ati vazut copiii? Daca nu ar auzi de reproducere, daca nu li s-ar povesti nu ar avea habar. Atractia sexuala apare in mod normal in urma unei atractii sufletesti (dragostea). Desigur ca in cazul vostru e mai diferit, caci ati auzit de filme porno, si presupun ca nu va cenzurati gura. Asa ca eu nu gasesc relevanta "descoperirea anomaliei genetice a homosexualilor". Chiar daca, presupunem ca e adevarat, asta inseamna ca au o predispozitie spre homosexualitate, nu ca 100% vor fi homosexuali. Un exemplu elocvent sunt fostii-homosexuali ce au ca partener de viata o femeie. Si alt exemplu sunteti voi: Aveti predispozitie spre lene dar asta nu inseamna ca sunteti oameni lenesi. Asa si cu homosexualii. Presupunem ca ei au predispozitie spre homosexualitate, dar nu sunt inevitabil homosexuali (fapt demonstart mai sus). Ei se intreaba ce sa se faca, iar media si oamenii ii indreapta spre homosexualitate din ce in ce mai mult. Tocmai de aceea si numarul de homosexuali a crescut fiindca oamenii nu arata si cealalta cale buna, normala, nu-i incurajeaza si nu-i sustin, ci ii considera "diferiti" fugind de responsabilitatea sustinerii aproapelui spre ceea ce e corect si bun.

De exemplu, cati dintre voi, cand vedeti pe cineva abatut va duceti la el si incercati cat puteti de mult sa-l incurajati? De n-ati trecut si voi prn perioade triste ma indoiesc ca ati incercat macar sa-i ajutati, ba mai mult poate ca ati ras de ei.

Si nu inteleg de ce valorile morale sunt perepute ca indoctrinare? Adica de unde pana unde sunt indoctrinat? Poate voi sunteti indoctrinati in "credinta" superficialitatii si nepasarii care are atat de multi adepti. Poate ca e timpul sa va schimbati "credinta", nu credeti?
Citat:Tocmai de aceea si numarul de homosexuali a crescut fiindca oamenii nu arata si cealalta cale buna, normala, nu-i incurajeaza si nu-i sustin, ci ii considera "diferiti" fugind de responsabilitatea sustinerii aproapelui spre ceea ce e corect si bun.

Defineşte normalul. De fapt, lasă. Normalul nu poate fi definit pentru că el diferă de la un individ la altul. Hai să folosim termenul ăsta mai puţin pentru că nu ne dă nicio certitudine.
Şi, mă rog, de unde ştii tu ce e corect şi bun? Desigur, cu toţii trebuie să facem distincţia între bine şi rău, dar câteodată, ceva nu e neapărat bun sau rău. Atunci, ne grăbim spre interpretări, încercând să categorisim acel "ceva" cum ne sună nouă.

Citat:De exemplu, cati dintre voi, cand vedeti pe cineva abatut va duceti la el si incercati cat puteti de mult sa-l incurajati?
Eu.

Citat:Si alt exemplu sunteti voi: Aveti predispozitie spre lene dar asta nu inseamna ca sunteti oameni lenesi.
Deci tu compari lenea cu homosexualitatea...
Şi spui "voi", excluzându-te pe tine, dar toţi oamenii au predispoziţie spre lene, e natural. Inerţie. Aşadar, urmând raţionamentul tău, şi homosexualitatea e naturală, lucru ce ne aduce la o contradicţie *mergând tot pe raţionamentul tău*.

Citat:Si nu inteleg de ce valorile morale sunt perepute ca indoctrinare?
Pentru că fiecare trebuie să aibă propriul sistem de valori, nu să-l accepte pe al altora fără să judece. "Crede şi nu cerceta!", dar de ce? De ce să fii orb, până la urmă, ce ai putea descoperi dacă cercetezi? Mda, ajungem iar la religie...
Citat:De exemplu, cati dintre voi, cand vedeti pe cineva abatut va duceti la el si incercati cat puteti de mult sa-l incurajati? De n-ati trecut si voi prn perioade triste ma indoiesc ca ati incercat macar sa-i ajutati

Există gay care o fac . Eu spre exemplu o fac. În religie se spune că doar Dumnezeu are dreptul să judece acţiunile umane. Tu ce faci în momentul ăsta ? Judeci de mamă mamă. Îi găseşti lu cutărică defecte, dar la tine nu te uiţi. Tipic uman. Tipic oamenilor plini de greşeli / păcate. Hai lasă-mă cu puritatea asta că nimeni nu e. Că şi preoţii mai văd unu la TV cum şi-o trage cu vreunul / vreuna din sat.

Argumente de tot soiul -> Tu nu le accepţi pe ale noastre tu de ce ni le bagi pe gât pe ale tale ? Astea la tine nu's argumente ci o încercare eşuată de a ne schimba părerea. Cum am mai zis deloc fairplay şi tipic omului.
Nu ma mai chinui sa dau citate pentru ca mi-as spurca postarea cu rezultatul cadavrelor neuronilor vostri. Cat de ingusti la minte puteti fi? Hai sa luam aberatiile pe rand.

1. Parerea si contraargumentul - din nou,citit pe diagonala. Altfel ai fi putut observa ca n-a zis omu' nimic de parerea ta (de care o sa ma leg totusi eu), ci daca va luati de argumentele pe care le-a adus, sa aduceti argumente impotriva. Si vii tu ca talamba si trantesti o postare in care faci fix ce te-o rugat sa nu faci. BANKAI! Poate ne prezinti si noua nevrednicilor niste argumente pentru mintea noastra inapoiata, ca nu inteleg nimic din afirmatiile tale axiomatice cu nuanta de recycle bin.
Pe scurt: baga-ti antenele inapoi in cap si da-mi un motiv sa te cred afara de inteligenta ta supranaturala. Spor.

2. Indoctrinarea si moralitatea - ah,pentru ca voi traiti intr-o societate depravata si, decat sa fiti marginalizati si izolati, va comportati ca toate curvele si haimanalele ca doar deh, asa e normal acum, deci pentru ca voi nu sunteti in stare sa aveti o parere proprie sau niste argumente solide, pentru ca urmati spiritul de turma si clasificati tot ce e strain turmei drept inapoiat sau medieval, pentru ca v-ati facut loc in societatea asta mizera care spala creiere nu doar prin manele si guma de mestecat, ci si prin muzica clasica si caviar...pentru toate astea deci procedati si voi ca restul si ii marginalizati pe cei care reusesc sa isi scoata neuronii din mocirla si sa gandeasca altfel?
Spor. Nu cauta nimeni sa va schimbe. O parere scrisa aici e pentru cei care inca n-au fost prinsi. Eu sunt un om. N-am cum sa rastorn lumea. Nu mai sariti atat in sus.

3. Judecatul si religia - se ia Biblia. se citeste. se scrie pe forum. La fel cu orice religie si cartea ei de referinta. Altfel, sunteti doar niste trolli. Scrieti ca sa deranjati lumea. Fara sa cunoasteti nimic. Ignore.

Daca va asteptati sa scriu despre homosexuali, o sa o fac dupa ce terminati de citit ce am scris inainte. Nu de altceva, dar repetati aceleasi chestii.

Numai bine.

Yondaime edit: Prietene, ai 50% warn pentru lipsa de respect, offtopic si lipsa diplomatie. La urmatoarea avertizare, ai ban doua luni.
moralitatea...cred ca e o gluma buna...
Sincer nu stiu ce inseamna moralitatea si nici nu ma intereseaza, nu face parte din idealul meu de viata.
Oamenii nu sunt nici morali, nici buni, nici rai...idealul ar fi sa-i acceptam asa cum sunt, cu bune si rele, dar asta e cel mai dificil... e usor sa judeci, dar nu vrei sa fi judecat.
Oamenii fac alegeri...A fi homosexual sau a avea experiente de genul nu e ceva rau...
Asa cum am mai zis e normal sa fi curios, sa experimentezi, sa-ti definesti sexualitatea, sa vezi ce iti place sau nu si sa nu respingi din start.

Si inca ceva...societatea nu e mai depravata decat a fost inainte.
In Grecia Antica pederastia era frecvent intalnita.
pe scurt mie cel putin mi se pare o prostie sa fi contra relatiilor de acelasi sex , cum am mai auzit fraze de genu " Dumnezeu de ce a lasat pe Pamant un Adam si o Eva , nu ca sa fie un model pentru noi? " sau " Ce s-ar intampla cu specia noastra daca toti ar fi indragostiti de acelasi sex ? " Oh fiti seriosi , Toti avem dreptul la libertatea de a ne alege partenerul/partenera . Sunt un fan yaoi deci clar sunt pro pentru acesti oameni. Cum spunea cineva de aici trebuie sa ai mare curaj sa spui tare cine esti . Nu mi se pare nimic anormal sa fi cu o persoana de acelasi sex . Iubirea e frumoasa de orice fel ar fi ea si ar trebui respectata .
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43