Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Katy B feat Ms Dynamite - Lights on

Am auzit prima data melodia asta pe site`ul astora de la Radio21 . . . Am ascultat o parte si imi placea refrenul , asa ca am cautat-o pe youtube . Am asculat-o de mai multe ori , si acum parca m-a hipnotizat . . .o ascult non-stop : )) .
Kenza Farah - J'ai pas le choix

New song from Kenza 105. Mi-a arătat-o Zuza. şi de când mi-a scris " Kenza...melodie nouă!13" o ascult în continuu 21. Vocea ei mă relaxează, îmi plac versurile şi acel beat. Face parte din favoritele mele, e chiar o melodie pe gustul meu.

Xoxo, Ang. :bye:
【アレンジ + 合唱】モザイクロール / Mozaik Role - Nico Nico Chorus + Arrange
Pai imi place cum canta toti aia si mai ales cum sunt aranjate. In afara faptului ca sunt o maniaca Nico Nico Douga si o maniaca a multor cantareti de acolo melodia nu suna foarte ok din partea mea dar e suportabila. Nu fiecare melodie e ok sa stiti.
Eu ? Eu ascult : Grasu Xxl & Guess Who - O cheama Lisa .

Deci inceputul , adica prima porpozitie este loata de la Prazatii - O cheama doar ca aceatsa melodie nu este cu prostii 21 .

Am dat azi intamplator de ea si vad ca imi place si inca o ascult 5 .

Link ? : http://www.youtube.com/watch?v=Q0G0ygJF2KM
Say No - B2ST
Nu stiu cum, nu stiu cand, nu stiu de ce dar stiu ca am devenit dependenta de melodia asta.
Cred ca fiica-mea stie asta cel mai bine.
Mi se pare ca in melodia asta ca si in toate de fapt pun foarte mult suflet. Dar in asta cel mai mult.
Videoclipul e foarte dragut, asa, cmva alb-negru. Sunt pur si simplu vrajita. Abracadabra.
Avril Lavigne - I will be
Nu am mai ascultat Avril de vreo doi ani şi nu o consider mai mult decât o fetiţă copilăroasă care nu vrea să se maturizeze din punct de vedere muzical, dar melodia asta are ceva deosebit. Îmi aduce aminte de nişte chestii şi are o anumită însemnătate pentru mine. Simplitatea versurilor şi vocii lui Avril nu mă deranjează aici, nu e o chestie pe care să trebuiască să o spui în multe cuvinte.
Well. Acum ascult Skillet - One day too late xD Inca o melodie descoperita cand cautam alta melodie tot de la Skillet 21. Si pot sa spun ca imi place chiar foarte mult :X. Imi place mesajul melodiei. Today i'm gonna love my enemies 19 Well in momentul asta chiar o fac 21 Chiar ar trebui sa facem ceva ca lumea sa fie mai buna 29. In fine hai ca incep sa deviez de la subiect 21 .
NORD feat. Chimie - Fabrica de Viscol -- ascultati-o, ca eu nu pot sa zic ceva despre ea. E... ciudata, amuzanta. Inca nu mi-am dat seama daca finalul e cum trebuie (Zale - Cum Produc) sau am eu o versiune mai "gresita". Am un inger pe umaru stang, "da-te jos ca ma darami!"
Des'ree - Life
Melodii vechi dar foarte frumoase. Au versuri simple si dragute, distractive, te relaxeaza imediat ce incepi sa o asculti.
Asta mi-a placut de cand am auzit-o prima data. Nu am gasit videoclipul, dar e ea intr-o masina, se plimba de colo-colo 21
Nici nu stiu cat am cautat-o dupa ce am auzit-o la radio, am scotocit fiecare coltisor de internet.
Tokio Hotel - Don't Jump
Sincera sa fiu , e singura melodie care imi place de la ei . E o melodie trista , dupa mine , dar imi place mult .
Prima data , am ascultat-o la TV , cu videoclip cu tot . E o melodie veche , cred . Stiu ca eram mica cand am ascultat-o , nu stiu sigur .
Ce e sigur , e ca imi place .