Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Jesse McCartney - What's your name?

Acum ceva timp ( mai exact o lună ), o colegă mai degrabă o fană înfocată Jesse McCartney mi-a spus că recent a descoperit o nouă defapt vechie piesă Jesse McCartney. Când am ascultat-o prima dată nu mi s-a părut cine ştie ce piesă impresionantă, având în vedere că nu îl am pe Jesse la inimă, dar cum "noile descoperiri" circulă repede la noi în clasă, o săptămână mai târziu absolut toate fetele ascultau acestă piesă pe care la momentul respectiv o numeau 'genială'. Şi ascultând-o în fiecare zi timp de o săptămână am început să mă îndrăgostesc de ea ( de piesă ), iar acum am ajuns să o ascult defiecare dată când apuc la PC.
Acum, în ciuda faptului că am spus despre piesă că nu este o capodoperă, îmi dă energia care mă face să fiu eu.
Evanescence - Even in death

Ma simt foarte bine acum chiar dupa ce am vorbit 40 de minute la telefon, mi-am facut cel putin 20 de poze ca-mi place cum arat si am nevoie de Evanescence sa ma mentina la starea asta :3. And iubesc melodia macsim 8!
SNSD - Run Devil Run

Ce e drept... nu ştiu ce tot zic ele acolo, dar pot da pe eng lyrics şi ritmul mi se pare deosebit. Mai ales la refren când zic toate de multe ori " run " : X. Am descoperit-o acum 3 luni cred şi de atunci o ascult măcar o dată pe lună, mă face să mă gândesc la ciocolată amăruie :]]
F.T Island - The One

E o melodie frumoasa , si ador lirica si vocile lor . De aceasta melodie am dat intamplator , si am ascultat-o la nesfarsit azi . Ma linisteste si ma faca sa ma gandesc la el . . .
As long as I'm with you I can't go wrong
I love this song . <3 Merita ascultat macar odata pe zii .
Prodigy - Piranha

Acum de sărbători când ai musafiri şi cel mai bun lucru pe care îl ai de făcut e să stai la calculator, melodia asta dată la maxim e numai bună. Aşa nu o mai auzi pe mama când strigă "Adu celălalt platou dragă!". îmi place, o ascult fiindcă îmi dă energie, îmi place vocalul şi...îmi place.

Xoxo, Ang.
Linkin Park - Leave Out All The Rest

Stare de cacao 78. Am nervi, sunt deprimata si obosita 22. Merge cel mai bine la starea mea + ador versurile >3. Imi aduce aminte ca nu sunt singura si ca mai am pe cineva langa mine :].
Ascult de 8 minute repetitia obsesiva a replicii "I've got a jar of dirt and guess what's inside it" din Piratii din Caraibe 2. Mai sunt 2 minute.Ma descurc,no problemo.Tare ideea videoclipului.Norocul meu ca de obicei ignor muzica dupa primul minut cand sunt la net,deci nu ma deranjeaza deloc.
30 Seconds To Mars - Closer To The Edge
Pur si simplu ador melodia asta!!:] Prima oara am ascultat.o cand vara.mea a venit la mine. Mi.a dat jet de la PC si a pus piesa.M.am indragostit de ea!:]]
E o trupa geniala!4 xD
Within Temptation - Bittersweet

Ma calmează piesa asta, la câte certuri am avut azi.
E așa liniștită și îmi alină sufletul.
Avantasia - Farewell
E bună când te uiţi la un film în genul In the name of the king deşi nu poate înlocui Carry the blessed home şi Skalds and Shadows.
A început HAMMERFALL - The Fire Burns Forever.
Începe să-mi placă ost-ul ăsta.