Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Breaking Benjamin - Dear agony

Cred ca e singura melodie care ma mai ajuta sa-mi stapanesc lacrimile ^^. Si totodata, ma face sa ma simt putin mai bine. Are niste versuri geniale + ador vocea :3.
Queen - 'We Will Rock You'

Veche, dar chiar îmi place < 3 Is a good song, versurie nu's rele, i like it,. This song just rocks. ^ ^ Nu e printre preferatele mele but is a good one! ^_^

~you got mud on your face
big disgrase
somebody better put you back on your place < 3
Flyleaf - I'm So Sick

Nu ascult de prea mult timp Flyleaf, dar îmi place. Sunt o trupă chiar bună, merită ascultaţi. Lacey's voice is just amazing and full of cuteness. Instrumentalul e motivul pentru care am chinuit atât butonul de replay şi lirica e superbă în toate melodiile lor. Am înţeles că nu e vorba despre vreun băiat în melodiile lor, ci despre Dumezeu. But who knows?! Din moment ce nu m'am informat suficient despre ei nu îmi pot da cu părerea încă. Anws, in my opinion, Flyleaf = total awesomeness. C:

Xoxo, Ang.
Tristania - Angellore
Ador melodia asta, e melodia mea preferată de pe Widow's Weeds, primul album al trupei. Îmi aduce aminte de multe lucruri din perioada când am descoperit-o şi mereu o să mă înnebunească combinaţia dintre vocea de soprană a lui Vibke şi growls-urile masculine.
Bruno Mars-The Lazy Song
Sincer, nu sunt o fana mare a tipului de mai sus, melodiile lui despre tipe care il lasa sau care sunt foarte frumoase si mai-stiu-eu-cum nu imi placeau. Melodia asta am vazut-o la statusul unei prietene si din curiozitatea am dat click. Si melodia vorbeste despre cum azi(na, teoretic vorbind) nu face nimic, se uita la TV etc. Si videoul este simplu, dar amuzant. Asta am facut si eu ieri, am taiat frunze verzi la caini.
Within Temptation - Faster

Gothic metal ;x. Melodie ce-mi ridica moralul ;>. Imi place la nebunieee + vocea minunata a lui Sharon =p~. Nu prea am ce comenta la melodie..poate doar, ascultati-o ;].
Christina Perri - Jar of hearts.
Am găsit-o pe un blog şi mi-a picat cu tronc. Nu prea ascult eu melodii din astea, dar momentan nu am chef să mă concentrez la o melodie mai bună. Simpluţă, cu versuri drăgălaşe şi voce simpatică. Merge pe moment, dar nu cred că o să intre în topul melodiilor mele preferate.
Pillar - Frontline - e una dintre melodiile mele preferate, cel mai bine de ascultat cand joci un shooter gen Call of Duty.
Hide - Dice

Pentru ca sunt trista si mi-am amintit iar de el. R.I.P 2
Melodia asta imi va placea toata viata si in ciuda la toate, ma face mereu sa zambesc.
System Of A Down - Chop suey

Iubesc melodia asta. Sunt foarte deprimata si melodia asta ma face sa-mi mai iau putin gandul de la ei...Are niste versuri grozave, imi place vocea si e una din trupele mele favorite.
"I cry when angels deserve to die." <3.