Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Jeremih down on me ft. 50 Cent imi place aceasta melodie pentru ca se aude foarte bine la subufar24,versurile sunt prea misto adica sunt cum sa zic ca sa nu par un manelar (pe sistem turbo scuzati expresia asta).
Hoobastank-Crawling the The Dark

Se potriveste foarte bine cu starea mea din ultimele zile: ritmul, versurile, absolut tot, in special aceasta parte: And I wish I could know if the directions that I take/And all the choices that I make won't end up all for nothing
Haarp Cord feat. Cabron - De Asa Natura -- aici aud una din putinele strofe de-ale lui Cabron care imi plac. Una din putinele piese de pe album unde filozofeala lui Sisu nu e enervanta, da' nici foarte placuta (incepe bine, se prosteste spre final). Cabron e ok si pe refren. Dragonu merge foarte bine cu beat-ul. Ca pe mai tot albumul, Cedry2k e peste ceilalti MC si pe piesa asta.
DEV - killer.

Am găsit-o aseară pe facebook-ul unei tipe și am downloadat-o. Nu îmi place în mod deosebit stilul ei, dar melodia asta e chiar demnă de ascultat. Și mai găsisem vreo 2-3 ok după ce am stat toată dimineața să caut pe youtube.

ki-ki-ki-ki-killer for fun.
SHINee - In My Room (live)

Live, live, vocile lor sunt atat de uimitoare incat nici nu imi vine sa cred ca e live. Ascult melodia asta de cand am ajuns de la scoala, de ore intregi si nu ma satur de ea. Versurile sunt atat de frumoase, e o balada superba. O asa melodie nu gasesc prea des, dar cand o fac, am grija sa nu ii uit numele. Si chiar daca nu as fi fan k-pop, nu cred ca nu as asculta o asa melodie.Oricum, Onew e uimitor. Vocea lui e atat de moale, parca pufoasa. Nu degeaba el e Dobu, heheh.
GD feat Park Myung Soo and Park Bom - Having an affair

Melodia este pur şi simplu . . . genială , superbă , nebunatică , nici nu ştiu cum să mă exprim . Prima dată când am auzit-o am început să ţopăi prin cameră ca nebuna. Şi ador cand GD face "Au! " 24 . Partea lui Bom , ca întodeauna , preferata mea. Voci uimitoare ca întodeauna , versurile nu le înţeleg dar nu contează . : ))
Nightcore - I'm Sorry

Am dat de melodie cam acum...jumatate de an...? Era un fel de doi in unu si nu am gasit-o separat. Apoi am uitat de ea, acum mi-a adus iar aminte si tot asa. Felul in care spune 'I'm sorry x 8' ma amuza. Mi se pare foarte draguta melodia. Si in fine, nu sunt de acord cu a doua sansa dar nu cred ca ai putea sa nu o dai daca cineva ti-ar dedica melodia asta. Ei stiu ca nu as putea.
Haarp Cord - Titani Cu Ctc

Hmm... ma asteptam la... altceva de la albumul asta, mai ales dupa cat l-a laudat PaÅŸaman. lol, s-au pocait baetii.
BoA - Eat You Up

First seen on U TV. Then on youtube.
Sincer, sincer sincer, nu am mai ascultat niciodata BoA up 'till this moment. Pot sa zic ca merita.
As vrea ca ea sa nu fie singura care intra in USA din lumea k-pop and the others. Ar fi prea pacat.
Uhm, in afara de refren, care imi pare cunoscut, melodia are un beat grozav. Asta mi-a atras atentia de la bun inceput. Pe langa coregrafia din videoclip. Super !!!
Skillet - Falling Inside The Black
Iubesc melodia! Chiar o iubesc! Refrenul e mult prea super ca sa nu te indragostesti de el! *cel putin la mine a avut acest efect*
Vocea vocalistului e dinamica, iar chitara de pe fundal e atat de... o.o'' geniala! Cine sa n-o adore, oamenilor? 78