Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum ? v.2
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
4minute- What a girl wants.
Mda, mai ascult si eu din cand ceva kpop :]] Cand imi mai aduc aminte xD Este melodia mea preferata de la 4minute, este atat de tare si, nu stiu, o ascult in fiecare zi :]] Imi plac versurile...am dat peste ele in engleza si pur si simplu m-au captivat. Sunt foarte adevarate, din toate punctele de vedere xD. Si sa nu uitam, fetele canta foarte frumos.
Acum ascult Snuff by Slipknot.

Ador melodia asta. Lirica e superbă, e ceva puţin diferit stilului Slipknot, dar superb. Foarte interesant mesajul transmis de melodie şi videoclipul, ajută mult la asta. Foarte reuşit. În concluzie, o melodie superbă care merită ascultată. xDD


My heart is just too dark to care
I can't destroy what isn?t there
Deliver me into my fate
If I'm alone I cannot hate
I don't deserve to have you
Ooh, my smile was taken long ago
If I can change I hope I never know

If you still care don't ever let me know.


Xoxo, Ang.
Ascult ce dă la UTops. Acum e Enrique Iglesias - Tonight. Ador melodia asta. <3 Deși prima dată când am auzit-o nu mi-a plăcut.
Mai devreme am ascultat... ăă, Guess Who - Manifest. <3
Paramore - Decode
Nu sunt adeptă Paramore şi nici nu cred că o sa fiu. Am dat să o ascult că era prin lista de la melodiile celor de la 30 Seconds To Mars. Nu mă prea impresionează melodia, nu e "electrică", dar vocea tipei e... liniştitoare şi îmi plac instrumentele cum se aud.
Dubba Jonny - Home VIP

Nu cred ca sunt multi care asculta dubstep. Pe mine m-a botezat un coleg, cand am primit o melodie. Nu e genul meu principal, aici las loc K-pop-ului si Nightcore. Dar daca vreau sa stau putin pe ganduri si sa imi analizez trairile interioare sau sa o fac pe mama sa vina la mine in camera, tipand ca muzica e data prea tare, atunci da, merge. Si oricum, bass-ul ramane la putere. Intotdeauna.
De ceva ore ascult într-una Kan Mi Youn - Paparazzi. Azi am descoperit melodia şi îmi place foarte mult.
O ştiam deja pe Kan Mi Youn drept o cântăreaţă bună, de la melodia Going Crazy (care mi-a plăcut de asemenea). În MV-ul acestei melodii apare Hyung Jun (SS501) şi e adorabil. În MV-ul melodiei Going Crazy erau Mir şi Joon, acum Hyun Jun. Are gusturi bune~.
Oricum, e foarte talentată şi îmi place mult de ea, e o dulcică. She looks adorable with long hair. <3
DBSK - Why Did I Fall In Love With You

Una dintre cele mai frumoase melodii pe care le-am auzit de ceva vreme. Incep, incetul cu incetul sa aflu mai multe despre ei, din moment ce sunt destul de noua in k-pop world. Oricum, imi pare rau pentru ca s-au desparitit, but they still rock, anywho.
Parerea mea, chiar daca nu ai fost sau nu esti indragostit/a, cazul meu, tot ai un sentiment ciudat cand o asculti. Nu pot sa ignor asta.
CoSol - Vrei să fim împreună

O melodie care e plină de sentimente, o melodie pe care simt că mă pot descărca mereu când am o problemă sau sunt supărată chiar dacă n-am trecut niciodată prin aşa ceva. În schimb, Brotac a trecut şi îmi pare rău pentru el. Sper că melodia asta o să te ajute ~.~''. Ştii că sunt mereu aici pentru tine, chiar dacă îmi mai sare muştaru' câteodată mai des :d. hug Şi oricum, iubesc melodia. Este genială. Merită să o ascultaţi.
2NE1 - I don't care.
Melodia mi se pare pur si simplu geniala O_O O ador, din toate punctele de vedere. O am chiar si pe telefon, o ascult la casti peste tot :]] Imi plac mult versurile, sunt pline de optimism si imi ridica mereu moralul. Fetele canta super cute, iar refrenul e mai mult decat adorabil :]] Videoclipul melodiei este de asemenea foarte interesant, original >.<
Blank & Jones - Fallen

Simplu, uimitoare.
Cred caaaa, din cate mi-a spus colega mea, melodia asta e folosita la telenovele...? Oricum ar fi, e superba. Vocea e pur si simplu uimitoare, nici nu stiu cum sa o descriu altfel. In ceea ce priveste versurile, la fel, superbe. Nu o stiu de mult timp dar as putea sa o ascult in fiecare zi, non-stop. Usor trista si melancolica, dar superba.